Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Kasia napisał(a):
jeśli inne masz 38 to śmiało bier 38 :lol:
ja wszystkie mam 37 i kupione u nich 37 mi pasuje!

Jedne półbuty sprzed 2 lat właśnie mam 39...:evil_lol: I też dobre :evil_lol:
Dobra, najwyżej wymienię... :lol:

Posted

Kasia napisał(a):
a te co se kupiłaś to jaki rozmiar?
z reguły jest tak, że jak półbuty kupujesz 38 to każdy półbut 38 będzie pasował...inna jest rozmiarówka w sportowych i wiadomo w klapkach.

No .. ja tyż tak zawsze myślałam, ale allegro mnie już 3 razy zmyliło z tropu :evil_lol:

Widzę, że zakupowe szaleństwo trwa :loveu: Może tyż se coś kupię? :hmmmm:

Posted

tigrunia napisał(a):
No .. ja tyż tak zawsze myślałam, ale allegro mnie już 3 razy zmyliło z tropu :evil_lol:

Widzę, że zakupowe szaleństwo trwa :loveu: Może tyż se coś kupię? :hmmmm:

Rany, tak se pomyślałam, zapłacę za buty, okażą się za małe, odeślę do wymiany, a facet będzie miał i moja kasę i buty, a ja zostanę z niczym :mdleje:
Boże, czarna wizja :splat:

W ogóle założyłam sobie nowe konto na allegro, bo tamto poprzednie jest na nazwisko mamy, mimo, że z moim loginem. Czekam na list z kodem aktywacyjnym :cool1:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Rany, tak se pomyślałam, zapłacę za buty, okażą się za małe, odeślę do wymiany, a facet będzie miał i moja kasę i buty, a ja zostanę z niczym :mdleje:
Boże, czarna wizja :splat:

W ogóle założyłam sobie nowe konto na allegro, bo tamto poprzednie jest na nazwisko mamy, mimo, że z moim loginem. Czekam na list z kodem aktywacyjnym :cool1:

ło Madźka, jak ten list ci z aktywacją wyślą to sroga zima będzie i wtedy trza kozaki kupić a nie trzewiki :evil_lol:

Posted

137 pierogów zrobiłam, 3 godziny stałam, nogi mi prawie przyrosły do podłogi :lol:

Mała Rita napisał(a):
ło Madźka, jak ten list ci z aktywacją wyślą to sroga zima będzie i wtedy trza kozaki kupić a nie trzewiki :evil_lol:

:evil_lol: Kozaki mam z zeszłego roku :eviltong: Półbuty z neex'a muszę mieć, kupię albo przez stronę, albo ze starego konta na allegro :eviltong:
Albo wynajdę gdzieś w sklepie w Trójmieście :diabloti:

Posted

madziasto4 napisał(a):
137 pierogów zrobiłam, 3 godziny stałam, nogi mi prawie przyrosły do podłogi :lol:

:mdleje: aby na pewno dobrowolnie?

Dzień dobry słoneczne :cool1:

Posted

Aga, a skąd u Ciebie słonko???

2Be ty masz jakieś dziwne stopy, że nie pasowały żadne które kupiłaś...:evil_lol:

Madźka kupuj i sie nie namyślaj bo lato kolejne przyjdzie a Ty dalej będziesz kminić - 38 czy 39...? :p

Cze Madźka, cze Master, cze przystojny Torek :loveu:

Posted

[quote name='Aga76']
Z góry świeci :shiny: błękit wokół :loveu: aaa, cudny poranek - piknie jezd

z dołu to by raczej nie dało rady :evil_lol:

fajnie masz :loveu: u nas same chmury i deszcz!

Posted

Kasia napisał(a):
z dołu to by raczej nie dało rady :evil_lol:

fajnie masz :loveu: u nas same chmury i deszcz!

hihihi :loveu:

Dziś jest w końcu ładnie :p I do was słoneczko zawita, moze około południa?

Posted

Stopy dziwne? :roll: Chyba puchły jak nowe buty zobaczyły :roflt:

Zonko ja tyż mam i tak se myśle może by jakie piękne fotki Jessince porobić? Tylko aparatu nie mogę znaleźć :placz:

Posted

Aga76 napisał(a):
:mdleje: aby na pewno dobrowolnie?

Dzień dobry słoneczne :cool1:

Dobrowolnie, bo to moja zachcianka była :eviltong:

Kasia napisał(a):
Aga, a skąd u Ciebie słonko???

2Be ty masz jakieś dziwne stopy, że nie pasowały żadne które kupiłaś...:evil_lol:

Madźka kupuj i sie nie namyślaj bo lato kolejne przyjdzie a Ty dalej będziesz kminić - 38 czy 39...? :p

Cze Madźka, cze Master, cze przystojny Torek :loveu:

Kasia, na razie drążę dalej i wysłałam maila do faceta które sklepy w Trójmieście zaopatrzone są w jego buty...:evil_lol:

Mała Rita napisał(a):
Cze Madźka!!! Spisz pewnie jeszcze... :cool1:

O 10:30 wstałam :eviltong:

Jagódka&Uzi napisał(a):
hehe ja ostatnio tylko o butach czytam na tym forum:eviltong::eviltong: Przeniosę się na forum o butach to może ktoś o psach bedzie pisal heheheh:eviltong::eviltong:

Psie tematy się wyczerpały :eviltong:

Posted

tigrunia napisał(a):
Co wy gadacie ..są galerie na których dziewczyny piszą jakich to ich pieski się komend ucą i ile ważą/mierzą :razz: Ale to raczej tam, gdzie młodziaki jakie są

No a propo:eviltong: Uczyłam w lesie Uziego przywoływania przy pomocy klikera i oczywiscie smakołyków. Pięknie sie sprawdza. Najpierw w domu zaczęłam a potem w lesie. Widac efekty. Chociaz wciaz nie czyję się do końca komfortowo:lol: