tigrunia Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Cze Madzka :multi: Chłopaki tam mają jak w raju :loveu::loveu: Quote
Kasia Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Madźka fajne grzywki te nad okami mają chłopcy :evil_lol: A zdjęcia ekstra!!!! Nie ma czemu się dziwić jak i sprzęt konkretny :loveu: Quote
Pegaza Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Hej Madziu:p taa ales nas zasypala foteczkami:lol: sama nie wiem ktore komentowac wybralam te http://images31.fotosik.pl/280/d1c04bdcfe90610b.jpg zasmakowal w trawce:eviltong: Quote
madziasto4 Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='tigrunia']Cze Madzka Chłopaki tam mają jak w raju :loveu: Cześć 2B :loveu: [quote name='Kasia']Madźka fajne grzywki te nad okami mają chłopcy :evil_lol: A zdjęcia ekstra!!!! Nie ma czemu się dziwić jak i sprzęt konkretny :loveu: No muszę ich obciąć znowu, bo im się już daszki przeciwsłoneczne z tych grzywek porobiły :evil_lol: Fidlasta, widzisz już foty z Photobucketa czy dalej nie? [quote name='Pegaza']Hej Madziu:p taa ales nas zasypala foteczkami:lol: sama nie wiem ktore komentowac wybralam te http://images31.fotosik.pl/280/d1c04bdcfe90610b.jpg zasmakowal w trawce:eviltong: Cze Dario :p Quote
dzasta Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Cześć Madźka i Chłopaki :multi: Znowu super fotaski ehh aż miło popatrzeć jak chłopaki szaleją w wodzie :loveu: Ciekawa jak moja mała :diabloti: będzie się zachowywać nad wodą ale zapewne będzie pływać i skakać a Czesio będzie stał na brzegu i z powątpiewaniem przyglądał się co ona robi najlepszego :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='dzasta']Cześć Madźka i Chłopaki Znowu super fotaski ehh aż miło popatrzeć jak chłopaki szaleją w wodzie :loveu: Ciekawa jak moja mała :diabloti: będzie się zachowywać nad wodą ale zapewne będzie pływać i skakać a Czesio będzie stał na brzegu i z powątpiewaniem przyglądał się co ona robi najlepszego :evil_lol: Toro faktycznie wbiega do wody szaleńczo, jak już się rozochoci, a Master wchodzi bez pośpiechu, bada dno, przyaptruje się tafli wody, wypatruje patyczka, co to mu wrzuciłam przed chwilą :evil_lol: i włazi dalej, przepłynie troszkę wzdłuż brzegu. Jak rzucam Masterowi patyk, to Toro jak ten wodolot rzuca się w otchłań wodną, żeby pierwszy zabrać patyka. A jak Torkowi nie pozwalam przez moment popłynąć po patyk, to wyłazi ze skóry, jak widzi, że TAM jest patyk, a Master się tak powoli po niego gramoli :evil_lol: (o, rym) Quote
Kasia Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 madziasto4 napisał(a): Fidlasta, widzisz już foty z Photobucketa czy dalej nie? jak widzę grzywki to i foty, co nie? :evil_lol: ale serio - widzę teraz wszystkie jakie wklejasz. Quote
madziasto4 Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Kasia napisał(a):jak widzę grzywki to i foty, co nie? :evil_lol: ale serio - widzę teraz wszystkie jakie wklejasz. Bo teraz wklejam specjalnie dla Cię prze fotosika gamońcu :evil_lol: Quote
Kasia Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 http://images23.fotosik.pl/226/6f74e7888b5593bd.jpg - tu ma fajny daszek :evil_lol: http://images31.fotosik.pl/280/d092b35f8df9a176.jpg - super rozkrok! Quote
Kasia Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 madziasto4 napisał(a): Bo teraz wklejam specjalnie dla Cię prze fotosika gamońcu :evil_lol: czyly widzę ino z fotosika :p Quote
Anusia & Alutka Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Madzka foty fajne ale chopaki maja jakies ryjoki powydluzane :hmmmm: Quote
madziasto4 Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Marea, senkju :Rose: Anusia&Alutka napisał(a):Madzka foty fajne ale chopaki maja jakies ryjoki powydluzane :hmmmm: Gadasz? U mnie mają normalne :hmmmm: To znaczy ja mam monitor panoramiczny i u mnie zawsze foty są bardziej rozciągnięte niż na normalnym, ale są rozciągnięte w normie, czyli tak jak na fotach ze starego aparatu. One się w ogóle inaczej pomniejszają, zamiast 640x480, to jest 640x426. Quote
Kasia_zg Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Madziu gratuluje aparaciku.:multi: Ja sie jeszcze w moim nie połapałam ale może wkońcu dojde co do czego A focie jak zawsze fantastyczne Latajacy Torek jest bombowy.:loveu: A Materek opalający brzuszek mnie zauroczył:loveu: Madziu Twoje wskazówki co do podawania łaptki sie przydały Mati pieknie podaje już łapke, opanował leżenie teraz czas na czołganie zaczyna robić pstespy chłopak. Pozdrawiamy:loveu: Quote
madziasto4 Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Dzięki Kasiasta :loveu: To fajnie, gratulacje dla Matusia :grins: Quote
madziasto4 Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 niezbyt ostre, ale Masterek ma śmiszną fryzurę :evil_lol: Quote
Recommended Posts