Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

[quote name='Kasia']Na takie spalenie to ponoć kefir jest dobry...
Takie mega spalenie, właściwie poparzenie to mieliśmy wszyscy kilka lat temu na Mazurach po spływie kajakowym. I wtedy właśnie użyliśmy kefiru

Ale teraz nie chce mi się paprać z kefirem, kark mam tylko trochę przypieczony- to jest nic w porównaniu z tymi nogami ze zdjęcia :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Helol Madzia:p

a ja se kupila balsamik zel chlodzący i teraz wygrzewac sie moge ino na tym sloncu wytrzymac nie idzie
No nie idzie wytrzymać, nie idzie...:cool1:

[quote name='tigrunia']Hejka :multi:

Ja se wczoraj kupiła balsama do łopalania z filtrem 20 :razz: Poparzenia mi nie groźnie :diabloti:
Ja też mam z filtrem 20, ale niestety balsam został w domu :cool1: Następnym razem nie mogę zapomnieć wziąć go na działkę...

Posted

[quote name='PositiveThought']cze łopalona :loveu:

zdjęcia są po prostu ZAJE! :loveu:
teraz się troszkę podszkoliłam z frisbee, bo zaczynamy z Tochaczem, i wiem, że te dyski, co Ty masz, to miętkie są :grins: my mamy Competitiony zamówione(bo jedna z najtańszych :roll: )

Małemu idzie świetnie, skacze już iwogle :loveu: robicie jakieś triki? szmery-bajery?
Cze :loveu:

No, SofFlite'y miękkie są, a Competitiona mam jednego, ale na razie rzucam mu w większości SofFlite'y na początek.
Ja na razie wyczuwam jak mu rzucać, żeby dysk leciał tak, aby Tor mógł go złapać, albo chociaż mógł próbować- bo czasami mi się za mocno i za daleko rzuci, albo krzywo, za wysoko i Toro nie może go dogonić lecącego. Ale i tak super, że go goni, a nie czeka, aż spadnie.

Trików żadnych nie robię, bo nawet nie znam. Muszę poczytać.
Na razie zwykłe rzuty, rollery to cały czas, no i skok przez moją nogę, tak żeby złapał dysk w mojej dłoni bezpiecznie lądując.

A Dusiak nie chce biegać za frisbee? Masz ten normalny rozmiar Competitiona czy mniejszy?

[quote name='Asiaczek']Rrrrrrany, długo leczyłyście te nogi...?
http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/domeknr2436.jpg
Pzdr.
Oj już nie pamiętam, to było z 5 lat temu :lol:

[quote name='Kasia']Jeny, te giry musiały Was strasznie boleć :roll: :evil_lol:

Taki gorąc a Torek miał jeszcze siły latać i skakać?
No, ale z każdym dniem można było coraz bardziej prostować nogi w kolanach podczas chodzenia :evil_lol:

W taką pogodę tylko kilka rzutów i odpoczynek.

Posted

Ja Torka nakręcałam takimi zwykłymi gumowymi z zoologa albo szmacianym- przeciąganie plus rollery. I dobrze, że od razu zamawiasz dwa dyski, wtedy dwa na zaminę można rzucać i przydają się jak psiur się ociąga z oddaniem :cool1: