Anusia & Alutka Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Ale ladne foty. i super stokrota. prawie jak Zuzkowa :Rose: Rozroznianie roslinek realizuje sie przez np dwugodzinne wgapianie w trawe? hihi Fajnie masz tam i widoczek z okna jak na widokowce. I lasek pod nosem... Quote
madziasto4 Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Ale ladne foty. i super stokrota. prawie jak Zuzkowa :Rose: Rozroznianie roslinek realizuje sie przez np dwugodzinne wgapianie w trawe? hihi Fajnie masz tam i widoczek z okna jak na widokowce. I lasek pod nosem... A skąd wniosek, że dwie godziny się wgapiałam? :eviltong: Nooo, lasek pod nosem tyż mam, Władka ma konkurencję. Byliśmy w Ikei, zjedliśmy po hot dogu ikeowskim, chłopaki dostali nowe ikeowskie zabawki :cool1: Quote
madziasto4 Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Od przybytku głowa nie boli 3 maskotki jednocześnie :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Idzmy na rekord! Daj mu 4!! Podjerzewam, że nie miałby z tym problemu :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 madziasto4 napisał(a):Podjerzewam, że nie miałby z tym problemu :evil_lol: zmienilam zdanie! 7!! Quote
Anusia & Alutka Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 madziasto4 napisał(a):A skąd wniosek, że dwie godziny się wgapiałam? :eviltong: Nooo, lasek pod nosem tyż mam, Władka ma konkurencję. Bo ja tyz uczylam sie na dworze :evil_lol: Lasek :loveu: ino ktora ma wiekszy? Twoj taki jasny lasek... Quote
tigrunia Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Madzka te fotki są bombowe :evil_lol: Zastanawiam sie gdzie to czerwone coś sie ukryło - kawałek tego widać, ale toć to duże jest :crazyeye: Połknął, czy co ? :crazyeye: (hodzi o fotke"3 na raz" :evil_lol: ) Dobry we wtorek :multi: Jeszcze tylko jutro do pracy i wolne aż do poniedziałku (prawie:roll:):loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 tigrunia napisał(a):Madzka te fotki są bombowe :evil_lol: Zastanawiam sie gdzie to czerwone coś sie ukryło - kawałek tego widać, ale toć to duże jest :crazyeye: Yyyyyyyyyyy zacytuje Madzke. Jak mowilas o tym co ja mysle to cwinia 2B jestes!! :evil_lol: Cze gamonie! Quote
Kasia Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='madziasto4'] nasze brzózki :grins: http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/P1110756.jpg Nagie. W lasku pod nosem... cze Madźka :loveu: Ryjok Torcia wcale nie wygląda na tak pojemny jaki jest faktycznie!!! Quote
tigrunia Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Yyyyyyyyyyy zacytuje Madzke. Jak mowilas o tym co ja mysle to cwinia 2B jestes!! :evil_lol: Cze gamonie! YYYYYYYYYYyyyyy .. mówiłam o czerwonym pluszowym czymś :diabloti: Quote
Anusia & Alutka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 tigrunia napisał(a):YYYYYYYYYYyyyyy .. mówiłam o czerwonym pluszowym czymś :diabloti: Oby... Bo godzina nieodpowiednia. Quote
tigrunia Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Oby... Bo godzina nieodpowiednia. Nie martw sie .. ja nie to co wy o tych 20 cm :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Bo ja tyz uczylam sie na dworze :evil_lol: Lasek :loveu: ino ktora ma wiekszy? Twoj taki jasny lasek... Uczenie się na dworze jest takie faaaajne...:loveu: I coś mi tu nie gra, jestem brunetka, a lasek jasny...:hmmmm: tigrunia napisał(a):Madzka te fotki są bombowe :evil_lol: Zastanawiam sie gdzie to czerwone coś sie ukryło - kawałek tego widać, ale toć to duże jest :crazyeye: Połknął, czy co ? :crazyeye: (hodzi o fotke"3 na raz" :evil_lol: ) Dobry we wtorek :multi: Jeszcze tylko jutro do pracy i wolne aż do poniedziałku (prawie:roll:):loveu: Cze 2B :loveu: Ooo jemu się dużo mieści w paszczy, miesiące praktyki od lat szczenięcych, kiedy to przechiwywał w pysku swój przydział i przydział Masterkowy :evil_lol: Anusia & Alutka napisał(a):Yyyyyyyyyyy zacytuje Madzke. Jak mowilas o tym co ja mysle to cwinia 2B jestes!! :evil_lol: Cze gamonie! Cze :loveu: Kasia napisał(a):Nagie. W lasku pod nosem... cze Madźka :loveu: Ryjok Torcia wcale nie wygląda na tak pojemny jaki jest faktycznie!!! Hihi no, pojemną tę paszczę ma :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Cześć Madziu. Toro to naprawdę jest wyjątkowy pies :loveu: W niczym nie znajdzie konkurentów: 3 miśki w paszczy (dla Arisa jeden to aż za dużo :lol:), język taki długi, że aż dziw, gdzie on go mieści :-o http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/P1110880.jpg On się śmieje jak Jessinka :grins: Quote
Kasia Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Master stoi i pozuje, Torcio jak zwykle lata :lol: Torek z piłka w paszczy i jęzorem na wierchu jest rewelka :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/P1110858.jpg :roflt: Quote
Aga76 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Cze Madzia M... :evil_lol: Fajne foty robisz!!! Quote
Recommended Posts