Kasia Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 madziasto4 napisał(a): Sztame cholery trzymają i jak się przyznawać, to obaj albo nikt :diabloti: Haha, jesteś na przegranej pozycji :p Quote
Anusia & Alutka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 madziasto4 napisał(a):Cześć syskim. Sztame cholery trzymają i jak się przyznawać, to obaj albo nikt :diabloti: Hyhy ale Cie w konia robia :turn-l: wrecz nawet w kunia, bym rzekla :turn-l: Quote
Kasia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='madziasto4'] http://images23.fotosik.pl/180/c89bf2040be0e52f.jpg Co za przystojni kawalerowie :loveu: :cool3: Quote
madziasto4 Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 [SIZE="3"]Wesołych Świąt Wielkanocnych Wam życzymy Kochani :loveu: Chłopcy a la Arisek:evil_lol: pod żarnowcem :cool3: Quote
madziasto4 Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Czesc. :cool1: Cześć złośliwcze :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 madziasto4 napisał(a):Cześć złośliwcze :cool1: Czeee :cool1: Quote
madziasto4 Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Czeee :cool1: Kupiłam se Slim Figurę :cool1: Ale zacznę pić po świętach, bo tera to bez sensu, jak tyle żarcia... Quote
Anusia & Alutka Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 madziasto4 napisał(a):Kupiłam se Slim Figurę :cool1: Ale zacznę pić po świętach, bo tera to bez sensu, jak tyle żarcia... E pij tera. Fajowo reguluje tam ten wiesz. A jeszcze jak bedziesz źrec na potege to tym bardziej pij. :grins: I ide spac zara. Quote
madziasto4 Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):E pij tera. Fajowo reguluje tam ten wiesz. A jeszcze jak bedziesz źrec na potege to tym bardziej pij. :grins: I ide spac zara. Mówisz, że już tera...:hmmmm: To se może zacznę od jutra.. Ja se posiedzę jeszcze i coś porobię. Quote
koregra Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Cześć, ale macie pogode fajową A chłopcy się błyszczą :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 koregra napisał(a):Cześć, ale macie pogode fajową A chłopcy się błyszczą :loveu: Cześć Kamilka, pogoda nie jest fajowa- błoto, śnieg się topi, wszędzie woda, brud, na dodatek zimno :shake: Fotki się sprzed kilku dni- chyba nawet robione w przeddzień powrotu zimy... Quote
Anusia & Alutka Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 madziasto4 napisał(a): Ja se posiedzę jeszcze i coś porobię. No widzisz, a jakbys zaczela pic, to nie musialabys tyle siedziec zeby zrobic :eviltong: Cze :grins: Quote
madziasto4 Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):No widzisz, a jakbys zaczela pic, to nie musialabys tyle siedziec zeby zrobic :eviltong: Cze :grins: Goopol, ze zrobieniem tego nie mam probelmów na razie :eviltong: Cze:loveu: koregra napisał(a):Doberek sobotnio :loveu: Cześć Kamilka :loveu: Quote
tigrunia Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 madziasto4 napisał(a):Kupiłam se Slim Figurę :cool1: Ale zacznę pić po świętach, bo tera to bez sensu, jak tyle żarcia... Kurde tyż to piłam .. Okropieństwo :shake: 1. jeszcze jakoś wchodziła, ale 2 przełknąć nie mogłam i tak się skończyła moja przygoda z tym czyms. Cześć Madzka swiatecznie :multi: Quote
madziasto4 Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 tigrunia napisał(a):Kurde tyż to piłam .. Okropieństwo :shake: 1. jeszcze jakoś wchodziła, ale 2 przełknąć nie mogłam i tak się skończyła moja przygoda z tym czyms. Cześć Madzka swiatecznie :multi: O patrz, a mnie pierwsza smakuje, zobaczymy jak druga. Ja to chyba po prostu lubię takie herbatki, bo czerwona pu-erh początkowo strasznie mi śmierdziała:evil_lol:, a teraz piję jak normalną herbatkę :grins: Quote
tigrunia Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 madziasto4 napisał(a):O patrz, a mnie pierwsza smakuje, zobaczymy jak druga. Ja to chyba po prostu lubię takie herbatki, bo czerwona pu-erh początkowo strasznie mi śmierdziała:evil_lol:, a teraz piję jak normalną herbatkę :grins: Ja nigdy nie piłam takich cudów .. raz se spróbowałam .. kupiłam wszystkie czy no i doopa .. wypiłam całą 1 a do 2 już się przekonać nie moge :shake: Quote
Sara_i_Aris Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Cześć Madzia. Ja nie lubię pić herbat oprócz zwykłej Liptona. Zawsze jak jestem chora to mama każe mi pić z mięty, o fu, okropieństwo :x Kiedyś nawet na uspokojenie wypiłam herbatę z melisy i spać nie mogłam :grins: Chłopcy a'la Arisek :multi: cudowni :loveu: Obaj śliczni i jak ładnie pozują. Na drugim Torek fajnie wygląda :cool1: Quote
madziasto4 Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 tigrunia napisał(a):Ja nigdy nie piłam takich cudów .. raz se spróbowałam .. kupiłam wszystkie czy no i doopa .. wypiłam całą 1 a do 2 już się przekonać nie moge :shake: No wiesz cooo, zacząć i nie skończyć...:cool1: Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Madzia. Ja nie lubię pić herbat oprócz zwykłej Liptona. Zawsze jak jestem chora to mama każe mi pić z mięty, o fu, okropieństwo :x Kiedyś nawet na uspokojenie wypiłam herbatę z melisy i spać nie mogłam :grins: Chłopcy a'la Arisek :multi: cudowni :loveu: Obaj śliczni i jak ładnie pozują. Na drugim Torek fajnie wygląda :cool1: Cze Sara:loveu: Eeee to ja to lubię hejbatki różne :loveu: Miętową, zieloną, jaśminową, czerwoną, białą, owocowe, cynamonowe, hibiskusowe, no różniste mam w szafce :evil_lol: Dziękuję :grins: Quote
Kasia_zg Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Z okazji Świąt Wielkanocnych: miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr, zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze. Pracy, która pomaga żyć. Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie. Quote
Recommended Posts