madziasto4 Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Kasia napisał(a):Kupiłam. Teraz możemy pogadać o ryjku piżgielowym :evil_lol: Matko kochana, jakim? Quote
Pegaza Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 to wy tu gadu gadu a ja ide do zas...:calus: Quote
tigrunia Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 madziasto4 napisał(a):Nie :cool1: No widzisz .. od Tigruni tyz sie mozna czegoś nauczyć :evil_lol: Kasia napisał(a):Kupiłam. Teraz możemy pogadać o ryjku piżgielowym :evil_lol: Chyba piżglowym :evil_lol: madziasto4 napisał(a):Matko kochana, jakim? :evil_lol::evil_lol: Quote
Kasia Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 tigrunia napisał(a): Chyba piżglowym :evil_lol: Jak zwał tak zwał. Wiadomo przecie o co biega. A że se źle odmieniłam to co, nie znam tego wyrażenia i tyle :evil_lol: Quote
tigrunia Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Kasia napisał(a):Jak zwał tak zwał. Wiadomo przecie o co biega. A że se źle odmieniłam to co, nie znam tego wyrażenia i tyle :evil_lol: Ale ja sama dokładnie nie wiem jak to sie odmienia :diabloti: Wiem,ze piżgiel i tyle :evil_lol::evil_lol: Quote
koregra Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 wow:-o ale Toreńko maleńki był :loveu: i jaki fajowy miał bebech:p Quote
gops Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 ale piekne yorecki :) :loveu: a jakie malutkie :) ;) Quote
madziasto4 Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 koregra napisał(a):wow:-o ale Toreńko maleńki był :loveu: i jaki fajowy miał bebech:p Był jeszcze mniejszy :razz: gops2000 napisał(a):ale piekne yorecki :) :loveu: a jakie malutkie :) ;) Witaj :bye: i dziękuję Quote
Aga76 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='madziasto4']Cześć Aguś i osiem łap :grins: :evil_lol: ooo tak tak i zdechły ogon pewien TK się przeziębił i umiera, oj hihihi, ale ubaw Quote
madziasto4 Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='Aga76']:evil_lol: ooo tak tak i zdechły ogon pewien TK się przeziębił i umiera, oj hihihi, ale ubaw :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Niech się nie rozczula :eviltong: Quote
Aga76 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='madziasto4']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Niech się nie rozczula :eviltong: Podaj mi chusteczkę, proszę oj oj hihihi a katarek kap kap kap Quote
Kasia Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Bo te facetowe typy tak mają. Lekki katarek a oni juz umierają, zdychają i prawie co ducha nie wyzioną! I do doktora juz być lecieć chciały :evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Kasia napisał(a):Bo te facetowe typy tak mają. Lekki katarek a oni juz umierają, zdychają i prawie co ducha nie wyzioną! I do doktora juz być lecieć chciały :evil_lol: Kubek z herbatą jest bardzo bardzo ciężki... oj oj oj kichanie bardzo bardzo męczące... zatkany nos bardzo bardzo niesprawiedliwy oj oj oj Quote
Kasia Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Aga76 napisał(a): Kubek z herbatą jest bardzo bardzo ciężki... oj oj oj kichanie bardzo bardzo męczące... zatkany nos bardzo bardzo niesprawiedliwy oj oj oj Na nic siły nie ma, na nic chęci, cisza musi być bo wszystko przeszkadza no i wszystko zwiędłe jest :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Kasia napisał(a):no i wszystko zwiędłe jest :evil_lol: Ooooo to chyba najgorsze z tych wszystkich objawów chorobowych :mdleje: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kasia Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 madziasto4 napisał(a): Ooooo to chyba najgorsze z tych wszystkich objawów chorobowych :mdleje: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Żebyś wiedziała :shake: :evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Kasia napisał(a):Na nic siły nie ma, na nic chęci, cisza musi być bo wszystko przeszkadza no i wszystko zwiędłe jest :evil_lol: :megagrin: uuu hihihi Quote
Anusia & Alutka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Kasia napisał(a):A poszłabyś kiedy tak jak Władka na roraty skoro świt :evil_lol: Wladka to nie szla sie modlic ino na wino mszalne wiec zrozumiec mozna chetne wczesne wstawanie... :evil_lol: Magda_Miki napisał(a):Phi! To nie:cool1: Weźta mi nie przypominajta o roratach!!:placz: Brr... Mowilam do Ciebie cos strone wczesniej! tigrunia napisał(a):No widzisz .. od Tigruni tyz sie mozna czegoś nauczyć :evil_lol: Taaa sczegolnie neologizmow :cool1: Aga76 napisał(a)::evil_lol: ooo tak tak i zdechły ogon pewien TK się przeziębił i umiera, oj hihihi, ale ubaw :roflt: dobdzie mu tak, a zegar tyka... Cze Wy Ty gamonie :loveu: Quote
Aga76 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Kuciaki jak powiedzieć, że Toruś :loveu: się wyzłaca ozłaca czy jak :hmmmm: bo przecież nie brązowieje na pysiu. Halo jak to się mówi?! Quote
Recommended Posts