Jofka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 koregra napisał(a):Super. Ja sobie takich nie zrobie bo włosy opitoliłam i farbłam :razz: uuu fajowo...fajna taka zmiana na wiosne...tez bym chciala...:cool3::cool3: Quote
koregra Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Nie wiem jak go określić ale taki pod ciemny rudy bardziej wiśniowy oj na serio nie wiem jaki :cool1: Quote
madziasto4 Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 koregra napisał(a):Nie wiem jak go określić ale taki pod ciemny rudy bardziej wiśniowy oj na serio nie wiem jaki :cool1: To pozostaje Ci się nam pokazać na fotce:cool1: Quote
koregra Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 no tylko nie ma mi kto fotki zrobic jak na razie. Chce uszy Corince opitolić tzn włoski. Masz jakieś zdjęcie chłopakowych uszoli. To że 1/3 wiem ale ona na całej dł ma takie długie i nie wiem co z reszta czy zostawić czy skrócić Quote
Anusia & Alutka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Cze gamoniu :loveu: Jak sie czujesz? Quote
madziasto4 Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 koregra napisał(a):no tylko nie ma mi kto fotki zrobic jak na razie. Chce uszy Corince opitolić tzn włoski. Masz jakieś zdjęcie chłopakowych uszoli. To że 1/3 wiem ale ona na całej dł ma takie długie i nie wiem co z reszta czy zostawić czy skrócić Może znajdę jakąś fotę sprzed i po. 1/3 obcinam króciutko, a tę resztę długą na dole co zostaje, to przycinam po prostu troszkę nożyczkami, tak jak pyszczek przycinam. Anusia & Alutka napisał(a):Cze gamoniu :loveu: Jak sie czujesz? Cze. A dobrze już, tylko jeszcze katar mi się ostał, Striptizu znaczy Strepsilsu już nie biorę. Quote
koregra Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 To byde czekac bo jak ja dzis nożyczki dorwe to moze sie uda. Nikomu nic nie powiem to nie bedą gadac. Bo te uszki efektowniejsze byda ;) Zresztą już kilka razy mówiłyście żeby opitolić:p Quote
madziasto4 Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Niewiele w sumie widać, bo nawet jak miał zarośnięte, to to pikuś przy włoskach Corinki:evil_lol: i wyglądały na obcięte:lol: Przed Po Quote
koregra Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Najpierw wygole 1/3 zobacze jak będzie wyglądać jak te długie będą jakoś głupio wisieć to skrócę o połowę;) Dzięki za fotkę :lol: Quote
Jofka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Nie no chłopaki są boscy....szok!! piękna fotka:iloveyou: Quote
madziasto4 Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 [quote name='koregra']Najpierw wygole 1/3 zobacze jak będzie wyglądać jak te długie będą jakoś głupio wisieć to skrócę o połowę;) Dzięki za fotkę :lol: No, to czekam na efekt:lol: [quote name='Jofka']Nie no chłopaki są boscy....szok!! piękna fotka:iloveyou: Dziękuję :grins: A Masterek dzisiaj się zaparł i nie chciał iść nigdzie:cool1: Siusiu tylko zrobił, delikatnie stawiał łapki na śniegu, żeby sobie tylko nie zamoczyć:cool1: Torek dzisiejszy Quote
Jofka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Torek to jest szaleniec!!!...a dlaczego go całkiem nie spuszczasz ze smyczy?...moze ten powod co ja jak raz puscilam Tolka to tylko patrzyl jak zwiac...:mad::mad: Quote
madziasto4 Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Jofka napisał(a):Torek to jest szaleniec!!!...a dlaczego go całkiem nie spuszczasz ze smyczy?...moze ten powod co ja jak raz puscilam Tolka to tylko patrzyl jak zwiac...:mad::mad: Bo nie mam jeszcze 100% pewności, że go odwołam od jakiegoś interesującego obiektu. Bez rozproszeń jest przywoływalny, ale jeśliby zobaczył psa szybciej niż ja zdążyłabym zareagować, to mógłby go pogonić i nie mam pewności czy zdołałbym go odwołać za pierwszym razem. Selenne napisał(a):Witam śliczne yorczki :) Witaj :bye: Quote
Kasia Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Torcio to szalony wariat! :loveu: Ile on ma energii w sobie!!!! Fidlak to jednak stateczny i starszawy gościu już jest.... Quote
tigrunia Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Cze Madzka!! :multi: :loveu: Ale mnie dawno nie było .. kupe stron miałam do nadrobienia .. :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Jak zwykle tylko Toro na spacerku :eviltong: Cze gamon! Quote
madziasto4 Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Kasia napisał(a):Torcio to szalony wariat! :loveu: Ile on ma energii w sobie!!!! Fidlak to jednak stateczny i starszawy gościu już jest.... Cze Kasiu:loveu: No starszawy jak cholera:cool1: tigrunia napisał(a):Cze Madzka!! :multi: :loveu: Ale mnie dawno nie było .. kupe stron miałam do nadrobienia .. :shake: Cze 2B! Anusia & Alutka napisał(a):Jak zwykle tylko Toro na spacerku :eviltong: Cze gamon! Tak, Mastera nie biorę, żeby mu się jajka nie odmroziły:cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 madziasto4 napisał(a): Tak, Mastera nie biorę, żeby mu się jajka nie odmroziły:cool1: :roflt: bardzo zapobiegliwa jestes :razz: Quote
koregra Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Masterek tak jak Corinka na polko za potrzebą tylko wychodzi:p Quote
madziasto4 Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Anusia & Alutka napisał(a)::roflt: bardzo zapobiegliwa jestes :razz: Troszczę się o nabiał :loveu: koregra napisał(a):Masterek tak jak Corinka na polko za potrzebą tylko wychodzi:p On ogólnie lubi łazikowć i zglądać różne kąty, ale akurat dzisiaj się zaparł czterema łapkami ze wszystkich sił:cool1: Quote
koregra Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Cori nie wiem dlaczego ale jak pod domem jestesmy to od razu leci do domu. Nie mogę jej wyciągnąć dalej. Biorę na rece i wynoszę za blok - wtedy troche polata i poszczeka. Jak pojedziemy gdzieś autkiem to jest szał biga skacze szczeka ogonem to do głowy z radości sięga. Quote
Jofka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 dzisiaj mialam akcje z Tolem,ze chcal zwiac jak go spuscilam ze smyczy...szok! nigdy wiecej,co za nicpon!! a ja chcialam dla niego lepiej!!:angryy::angryy: Quote
Recommended Posts