Kasia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 madziasto4 napisał(a): Płot był rzeczywiście przystojny?:evil_lol: A może być płot przystojny? :evil_lol: Taki przystojny jak ona cała:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Kasia napisał(a):A może być płot przystojny? :evil_lol: Taki przystojny jak ona cała:evil_lol: Jak widać może:evil_lol: Nasza zagroda choinkowa tyż przystojna :loveu: Quote
tigrunia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [quote name='Kasia']Że niby jeszcze wcześnie? Toć przecie za tydzień świeta już są :lol: Myśmy kupowali choinkę w zeszłym roku. Teraz za taka samą dalibyśmy o 100 zeta więcej :shake: No niby choinke w Wigilie się ubiera czy dzień przed .. jakoś tak. Ja sobie kupie w czwartek a ubiore w piątek jak dobrze pójdzie :lol: Ja nie mogłam sobie na zapas kupic bo co roku mam żywą :loveu: [quote name='madziasto4'] O kurcze.. :crazyeye::crazyeye:To master umie latać ?? :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Cześć Madziu :calus: Ja zawsze dzień przed Wigilią ubieram. W tym roku może ubierzemy w sobotę. W samą Wigilię to chyba nikomu by się nie chciało, tyle krzątania, przygotowywania, i mimo, że sami jej nie urządzamy, to prawie na nic czasu nie ma :lol: BTW choinkę mamy sztuczną, żywa może i ma swój urok, ale jest z nią większy kłopot. http://tinypic.pl/t1/out.php/i83818_P1070730.JPG Toro wygląda jakby jadł małego Masterka :diabloti: Quote
Anusia & Alutka Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='madziasto4']Tak, prawdziwą mamy co rok od 3 lat:loveu: To jest jednak prawdziwy urok, zapach :) Sypiace sie igly :roll: [quote name='Kasia'] Moja T kiedyś pokazała mi zdjęcie z tekstem do mnie: Kasia chcesz zobaczyć jakie se zrobiłam zdjęcie koło takiego przystojnego płotu jednego? :evil_lol: :roflt: noooo kujka jak przystojny, to tez bym sie fotografowala, a co?! Czesc gamon, gamon mniejszy i gamon najmniejszy! Quote
madziasto4 Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 tigrunia napisał(a): O kurcze.. :crazyeye::crazyeye:To master umie latać ?? :evil_lol: Oczywiście :razz: Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Madziu :calus: Ja zawsze dzień przed Wigilią ubieram. W tym roku może ubierzemy w sobotę. W samą Wigilię to chyba nikomu by się nie chciało, tyle krzątania, przygotowywania, i mimo, że sami jej nie urządzamy, to prawie na nic czasu nie ma :lol: BTW choinkę mamy sztuczną, żywa może i ma swój urok, ale jest z nią większy kłopot. Toro wygląda jakby jadł małego Masterka :diabloti: Cześć Saro :hand: My też dzień przed Wigilią albo w Wigilię. Anusia & Alutka napisał(a):Sypiace sie igly :roll: :roflt: noooo kujka jak przystojny, to tez bym sie fotografowala, a co?! Czesc gamon, gamon mniejszy i gamon najmniejszy! Dlatego mamy zagrodę i nam igły nie przeszkadzają :grins: Cześć ! Quote
Aga76 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Cze Madzia :loveu: Boooskie pierniczki, foty torebkowe i zabawa latających ogonów. [quote name='Anusia & Alutka'] Ojej, ups znowuuu :oops: jaki ładny... ooo uleciał leciutko ku górze... Quote
Anusia & Alutka Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Aga76 napisał(a): jaki ładny... ooo uleciał leciutko ku górze... Hi hi do nieba asz :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Cześć tigrunia:loveu:, cześć Anusia:loveu:, cześć Kincia:loveu: PositiveThought napisał(a):elosz :loveu: fuuu, sztuczne choinki są obrzydliwe. my zawsze mamy prawdziwą :loveu: i to nawet dwie ^-^ jak kocham jodły... za to u nas psiury nie żrą igieł tylko cukierki z choinki ściągają, znaczy Tosiaczydło wyjmuje cukierek, papierek zostawia i dzieli się z Aidkiem... też upiekę pierniczki :grins: pozdro dla was, ludzie i psy. Cześć Atka:loveu: Żywe drzewka są najlepsiejsze:loveu: Gdybym ja wieszała na choince jakieś pierniczki i inne słodkości, to Toro też by pewnie się za nie zabrał prędzej czy później :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Czesc madziasto4. Nie chce mi sie gadac. Quote
madziasto4 Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Anusia Ej, po nicku, to po pysku :obrazic: PositiveThought napisał(a):wiesz, Tocha opracowała specjalny system - na krzesło, łapy na kredens i żremy :cool1: ale choinka musi stac w tamtym miejscu, a cukierki wisieć muszą. i tak do Wigilii wszystkie znikną :evil_lol: Wiesz coo? Tak prawdę mówiąc to przyznałabyś się, a nie na psa winę zrzucasz! :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 madziasto4 napisał(a):Anusia Ej, po nicku, to po pysku :obrazic: :roflt::roflt::roflt: Ale cus Ci sie nie zrymowalo chiba :hmmmm: Szukam sweterku na koszule, ale najlepiej takiego coby pasowal do koloru bialego, zielonego i jasnoróżowego. To chiba brąz nie? Bo czarny odpada z urzedu. Poszukajta cos na allegro, a ja Wam zara cos inszego ladnego pokaze. Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Pokazuje uwaga: http://www.allegro.pl/item285531980_idealne_modne_wdzianko_wyjatkowo_kobiece.html Korory szczegolnie ciemny roz, ale malina ladna tyz i braz tyz i dwa jasne tyz, ale takich to bym nie wdziala na się. Quote
madziasto4 Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Anusia & Alutka napisał(a)::roflt::roflt::roflt: Ale cus Ci sie nie zrymowalo chiba :hmmmm: Szukam sweterku na koszule, ale najlepiej takiego coby pasowal do koloru bialego, zielonego i jasnoróżowego. To chiba brąz nie? Bo czarny odpada z urzedu. Poszukajta cos na allegro, a ja Wam zara cos inszego ladnego pokaze. Po nicku to w mordę bez liku? :hmmmm: Ej no chciałam właśnie czarny rzec. Quote
madziasto4 Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Pokazuje uwaga: http://www.allegro.pl/item285531980_idealne_modne_wdzianko_wyjatkowo_kobiece.html Korory szczegolnie ciemny roz, ale malina ladna tyz i braz tyz i dwa jasne tyz, ale takich to bym nie wdziala na się. Ej Ty ale ładne :loveu: Anusia-szukajka :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 madziasto4 napisał(a):Po nicku to w mordę bez liku? :hmmmm: Ej no chciałam właśnie czarny rzec. w ryja chochliku :???: Czarny byc nie moze. Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 :loveu: http://www.allegro.pl/item283806886_sexy_sweterk_dla_modnej_sprawdz_hit.html :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 madziasto4 napisał(a):Tamten ładniejszy :loveu: posiukaj cos ladnego. Quote
Recommended Posts