Anusia & Alutka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Dobra to szelki w zeby i se ide :eviltong: Moooze uda sie jeszcze wpasc, ale nie wiem, bo o swicie wstajem buuu. Quote
Kasia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Anuśka nie bucz. Ja co dzień wstaję o świcie dzięki memu dziecku i żyjem :grins: Quote
madziasto4 Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Ale Ty się Anusia szwendasz po tej Polsce..Jak nie do Wawy, to do Wro ją niesie..:shake: Quote
Pegaza Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Halo Madzia:p Anusia szwendalińska:evil_lol: Madzia ide papa :) Fidlasta się żegnac nie umi:/:P Quote
binkaa Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 A ja siem witam już w niedziele:loveu: Masterek.. i Toruś:loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 No to i ja niedzielnie się przywitam :) A to suszenie skuteczne?? Szybko schnie ? :eviltong: Quote
Kasia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Pegaza napisał(a): Madzia ide papa :) Fidlasta się żegnac nie umi:/:P Co nie umi, co nie umi :x Po angielsku se wyszłam, ot co!!! Cze Madzik i chłopaki :loveu: Quote
Jofka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Hejka z rana!!!! Jak zwykle jeszcze śpia... Quote
Basia&Safi Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Ale toro sie sliczne przebarwia ;) my sie w marcu przeprowadzamy i taz juz mysle nad kupnem 2 pieska :) Quote
madziasto4 Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='binkaa']A ja siem witam już w niedziele:loveu: Masterek.. i Toruś:loveu::loveu: Witamy :bye: [quote name='tigrunia']No to i ja niedzielnie się przywitam :) A to suszenie skuteczne?? Szybko schnie ? :eviltong: Pewno, że skuteczne :lol: Moment i pies suchy :lol: [quote name='Kasia']Co nie umi, co nie umi :x Po angielsku se wyszłam, ot co!!! Cze Madzik i chłopaki :loveu: Czołem :multi: [quote name='Jofka']Hejka z rana!!!! Jak zwykle jeszcze śpia... Ło rety, o 8:34 to ja się na drugi bok przewracałam :lol: [quote name='PositiveThought']ładny płaszczor, tylko jak dla mnie za długi odrobinę... :hmmmm: ja Dusiaka jak ma krótką fryzurkę też tak suszę, zresztą mam fotki :grins: cze Madźka. Może odrobinkę, ale i tak mi się podobał :loveu: [quote name='basiulka22tychy']Ale toro sie sliczne przebarwia ;) my sie w marcu przeprowadzamy i taz juz mysle nad kupnem 2 pieska :) Czytałam Basiu :) Staffik na bank? :) Quote
Anusia & Alutka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 madziasto4 napisał(a):Ooo, już wróciłaś? :grins: Wrocilam da. Ale jakos tu leniwie i se chyba pojde cos porobic, czytaj pospac :megagrin: Quote
Moniś Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Witaj Magdo wraz ze swoimi chłopcami :lol::lol: Quote
madziasto4 Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Wrocilam da. Ale jakos tu leniwie i se chyba pojde cos porobic, czytaj pospac :megagrin: Noc jest od spania.. Moniś napisał(a):Witaj Magdo wraz ze swoimi chłopcami :lol::lol: Hej Monisia :multi: Quote
Moniś Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 madziasto4 napisał(a): Hej Monisia :multi: Co tam u Was, bo ja daleko w tyle... A w ogóle co u reszty dziewczyn? Gosi Axelkowej i Alki od Tuffiego? bywają tu? Quote
madziasto4 Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Moniś napisał(a):Co tam u Was, bo ja daleko w tyle... A w ogóle co u reszty dziewczyn? Gosi Axelkowej i Alki od Tuffiego? bywają tu? Gosia Axelkowa bywa, ale nie tu na dogo.. A Ali to już dawno nie było:shake: Quote
Moniś Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 madziasto4 napisał(a):Gosia Axelkowa bywa, ale nie tu na dogo.. A Ali to już dawno nie było:shake: ahaś, rozumiem.. mnie tez już tu wieki nie bylo... :-o Quote
Anusia & Alutka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 madziasto4 napisał(a):Noc jest od spania.. Dzien tez sie wspaniale do tego nadaje... Nie wiem o co Ci chodzi. Quote
madziasto4 Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Moniś napisał(a):ahaś, rozumiem.. mnie tez już tu wieki nie bylo... :-o Sporo osób z dawnego oresu się nie udziela... Ale Karolina od Axela i Suzi wróciła :multi: Quote
Recommended Posts