Anusia & Alutka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Czesc i czesc, bo ide spac. Ale przed tym chcialam jeszcze powiedziec ze fajnie sie chlopakom berety scalily w jeden i Torcio wyszedl brodacz :grins: Dobranoc :hand: Quote
Pegaza Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Cze Madzik:p a ten co znów ćwiczy?:evil_lol: http://images27.fotosik.pl/105/a571c3bd349c905e.jpg Quote
Kasia_zg Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Cześć Madziu :) Pozy chłopków fantastyczne...Toro i jego szalone pomysły :) Miłego dnia Quote
MAREA SHAPIRO Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='madziasto4']Tu masz samuraja :evil_lol: przepraszam to Master...czy Cori? Quote
koregra Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Master :evil_lol: Cori nie ma takich ładnych włosków na pyszczku bo lubi oggryzac kostuszki i łamie sobie włoski mimo że już prawie na stałe są natłuszczone:cool1: Quote
misiaczek Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='madziasto4'] http://images27.fotosik.pl/105/a571c3bd349c905e.jpg He he...jaka ruda bródka Torkowi dręczycielowi urosła ;) :D:D:D Quote
dzasta Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 hahaha obejrzałam sobie foteczki brytanów i tak widzę że Torek to by sie nadał na kompana dla Dżezika też mu tylko szaleństwa i głupotki w głowie :diabloti: A Samuraj przesłodki :loveu: Quote
madziasto4 Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Czesc i czesc, bo ide spac. Ale przed tym chcialam jeszcze powiedziec ze fajnie sie chlopakom berety scalily w jeden i Torcio wyszedl brodacz :grins: Dobranoc :hand: Dobrze, że są w różnych kolorach, to się tak nie zlewają ze sobą:eviltong: [quote name='Pegaza']Cze Madzik:p a ten co znów ćwiczy?:evil_lol: http://images27.fotosik.pl/105/a571c3bd349c905e.jpg Ćwiczy, ale nie to o czym myślisz:diabloti: [quote name='Kasia_zg']Cześć Madziu :) Pozy chłopków fantastyczne...Toro i jego szalone pomysły :) Miłego dnia Hej :multi: [quote name='MAREA SHAPIRO']przepraszam to Master...czy Cori? MaJster:evil_lol: [quote name='koregra']Master :evil_lol: Cori nie ma takich ładnych włosków na pyszczku bo lubi oggryzac kostuszki i łamie sobie włoski mimo że już prawie na stałe są natłuszczone:cool1: Master może by i też lubił, ale Toro mu wiecznie zabierał, to się Masterek wypiął na niego i te całe kości:p [quote name='PositiveThought']Ty się nie powstrzymasz przed niczym, goopia. Jak to nie, na bandżi w życiu bym nie skoczyła na ten przykład:evil_lol: [quote name='koregra']Ja goopia??? Dlaczego ???:-( Obstawiam Kamilka, że to jest do mnie:p (Atka nie wie co to cytowanie wypowiedzi :diabloti:) [quote name='misiaczek']He he...jaka ruda bródka Torkowi dręczycielowi urosła ;) :D:D:D Hihi witamy:lol: [quote name='dzasta']hahaha obejrzałam sobie foteczki brytanów i tak widzę że Torek to by sie nadał na kompana dla Dżezika też mu tylko szaleństwa i głupotki w głowie :diabloti: A Samuraj przesłodki :loveu: Witamy :multi: Oj taaak, już widzę co by ten mój czarny wariat wyprawiał z Dżezikiem:lol: Quote
madziasto4 Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Dzisiaj ta czarna cholera poleciała mi za kotem z 15m na działkach:mad: Po czym po kilku moich wołaniach łajdus zrezygnował i zawrócił cały uradowany :mad: Quote
Jofka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Ooooooooooo trochę czasu mi zajęło zanim obejrzałam zdjęcia chłopców!!!! Musiało być tego aż ponad 900stron???? Uffff Ale warto było!!! Są rozkoszni, Torek fajnie śpi na pleckach....pokazując caaaałą swoją męskość!!!! Heeeeh:loveu::cool3::cool3::lol::lol: Quote
madziasto4 Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Jofka napisał(a):Ooooooooooo trochę czasu mi zajęło zanim obejrzałam zdjęcia chłopców!!!! Musiało być tego aż ponad 900stron???? Uffff Ale warto było!!! Są rozkoszni, Torek fajnie śpi na pleckach....pokazując caaaałą swoją męskość!!!! Heeeeh:loveu::cool3::cool3::lol::lol: Witaj:multi: Nie gadaj, że przejrzałaś te 900 stron :crazyeye: Torek? To raczej Master ma w zwyczaju spać kołami do góry:lol: Quote
Kasia Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Po prostu typowy jak na yorka łowiecki instynkt się w nim odezwał :lol: Kochany oszołom :loveu: Madźka a Torczysław też czasami śpi jak paragraf czy ino Master sie tak wygina? Quote
Asiaczek Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Do cyrku z nim!:lol: http://tinypic.pl/t1/out.php/i54344_P1070090.JPG Pzdr. Quote
madziasto4 Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Kasia napisał(a):Po prostu typowy jak na yorka łowiecki instynkt się w nim odezwał :lol: Kochany oszołom :loveu: Madźka a Torczysław też czasami śpi jak paragraf czy ino Master sie tak wygina? Ale żebyś Ty widziała jaki był uchachany jak wracał do mnie:mad: Pysk rozdziawiony, jęzor na boku- bo kota pogonił:mad: Raczej nie, nie przypominam sobie :hmmmm: On chyba woli zwinąć się w kłębek albo na boku. Quote
madziasto4 Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 [quote name='Asiaczek']Do cyrku z nim!:lol: http://tinypic.pl/t1/out.php/i54344_P1070090.JPG Pzdr. Dobry pomysł, do klatki z małpami:diabloti: Quote
Jofka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 madziasto4 napisał(a):Witaj:multi: Nie gadaj, że przejrzałaś te 900 stron :crazyeye: Torek? To raczej Master ma w zwyczaju spać kołami do góry:lol: Przejrzałam,ale szybko....jak się jakieś zdjęcia szybko nie otwierały na stronie to przechodziłam dalej....zdjęcie było podbisane Torek!!! Quote
Jofka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Ale piękne zdjęcia!!! Dzisiejsze??? Ten uśmiech mnie zwala z nóg aż babcie zawołałam aby podziwiała Twoich chłopców!!!!!....I miałam rację,była zachwycona....:loveu::loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Jofka napisał(a):Przejrzałam,ale szybko....jak się jakieś zdjęcia szybko nie otwierały na stronie to przechodziłam dalej....zdjęcie było podbisane Torek!!! Aż muszę przejrzeć fotki, Torek do góry kołami..:lol: Jofka napisał(a):Ale piękne zdjęcia!!! Dzisiejsze??? Ten uśmiech mnie zwala z nóg aż babcie zawołałam aby podziwiała Twoich chłopców!!!!!....I miałam rację,była zachwycona....:loveu::loveu::loveu: Tak, dzisiejsze:) Quote
Asiaczek Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Dwa piękne, grzeczne(!) pieseczki... :evil_lol: http://images30.fotosik.pl/105/2ff3f60373cddd03.jpg pzdr. Quote
Jofka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Torek zawsze nosi czerwone szeleczki!!!! Bo pamiętam,że były na tym zdjęciu czerwone:razz: Quote
madziasto4 Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 [quote name='Asiaczek']Dwa piękne, grzeczne(!) pieseczki... :evil_lol: http://images30.fotosik.pl/105/2ff3f60373cddd03.jpg pzdr. Prawda? :diabloti: [quote name='Jofka']Torek zawsze nosi czerwone szeleczki!!!! Bo pamiętam,że były na tym zdjęciu czerwone:razz: Nie mam pojęcia, która to mogłabyć fotka :lol: Ale mniejsza z tym :lol: Quote
Recommended Posts