koregra Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Mój mąż jak wraca z pracy a ja czytam dogo, to od razu pyta się co u Masterka, a ja sie już z tego śmieje. Już poznaje po fotkach też inne psiaki ale Master jest jego ulubieńcem:razz: Quote
madziasto4 Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Naprawdę?:oops: Bardzo mi miło:loveu: Quote
koregra Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Na prawde:p Zawsze mi mówi pokaż mi Masterka, i bardzo lubi słuchać opowieści o dziwnych pomysłach Torcia:cool3: Quote
madziasto4 Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 PositiveThought napisał(a):śliczny Masteruuś :loveu: ja tez sobie idem, bo mi się wisi. Paaaa :bye: Ojej, to następne fotki Mastera będą z obowiązkową dedykacją dla Tz-ta :lol: Quote
koregra Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Fajnie :loveu: A co u was jak zrowie chłopaków? Quote
madziasto4 Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 A w porząsiu :) Oprócz zaburzeń hormonalno-zboczonych Mastera, wszystko gra:eviltong: Quote
koregra Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Czyli norma :eviltong: On tak Torka też czy torcio się nie daje. Kiedys Corinka na misiu próbowała i na nodze. Została skarcona i już tak nie robi. Ale co innego sunia a psunio:p Moich teściów pies to czy z psem czy z sunią nie ważne też w jaką część ciała tył przód nie robi różnicy :eviltong:. Na szczęście nie na ludziach:p Quote
madziasto4 Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Cofnij się kilka stron i zobacz jaka była akcja...Masterowi odbiło i po raz pierwszy dorwał się do Torka. A ten pajac albo stał zdziwiony z zabawką w pysku, albo uciekał świetnie się przy tym bawiąc, albo wchodził za kanapę- i tu zły wybór, bo Master go tam dopadł, a ucieczki zza kanapy już nie było:cool1: Aa i na ludziach moi też nic nie robią 'brzydkiego' ;) Quote
koregra Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 No muszę to zobaczyć:evil_lol: A Masterek tak niewinnie wygląda Quote
madziasto4 Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Aaa widzisz jak pozory mylą...:lol: Cicha woda brzegi rwie :razz: (Ma to po mnie:lol:) Quote
koregra Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Te zboczenia ma po tobie:eviltong: Naoglądałam się. Torcio z wywalonym jezykiem bidoczek :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 koregra napisał(a):Te zboczenia ma po tobie:eviltong: Naoglądałam się. Torcio z wywalonym jezykiem bidoczek :evil_lol: No kochana, wypraszam sobie, ja nie latam z wywalonym językiem za każdym moim znajomym:diabloti: Quote
koregra Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Zapomniałam dać znak ??? to miało być pytanie a nie stwierdzenie - wybacz :lol: Quote
madziasto4 Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Oj, plączesz się w zeznaniach:eviltong: Dobra Kamilka, ja spadam lulać i przemyśleć sprawę- cóż on w końcu po mnie ma:lol: Paaaa :bye: Quote
koregra Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Dobrej nocy i dzięki za rozmowę. Całusy dla chłopaków. Pewnie już chrapią tak jak moja mała:loveu: Quote
Kasia Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Doobry wątróbkowa galerio :loveu: Madzia korzystaj z ostatnich godzin łikendowych!!! Idem robić obiadersa...Dziś robię placka po węgiersku więc roboty troszke mam :lol: Quote
madziasto4 Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Mmmm..placek po węgiersku :iloveyou: Quote
binkaa Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Torek:loveu: A jaką on ma fajniastą piłkę:cool3: A ja mam dzisiaj kurczaka.. Feee.. Ale obiad tak na szybko, bo potem rodzice wychodzą i chata wolna 8) Quote
Anusia & Alutka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 madziasto4 napisał(a):Łeee...Myślałam, że to jaki poprawiacz humoru będzie, a tu dupa- Anusia się zmywa... Dobranoc:loveu: OK to zara cos poszukam, w sam raz na niedziele przedponiedzialkową. koregra napisał(a):Te zboczenia ma po tobie:eviltong: Naoglądałam się. Torcio z wywalonym jezykiem bidoczek :evil_lol: madziasto4 napisał(a):Oj, plączesz się w zeznaniach:eviltong: Dobra Kamilka, ja spadam lulać i przemyśleć sprawę- cóż on w końcu po mnie ma:lol: Paaaa :bye: Ha! A nie mowilam? Ja to juz dawno mowilam!! fidelek2 napisał(a): Idem robić obiadersa...Dziś robię placka po węgiersku więc roboty troszke mam :lol: Mniam placek po wegiersku :loveu: Aha pomyslalby kto ze Masterek taki wstydlwy :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Naukowcom w końcu udało się w prosty sposób (taki, który zrozumieją również mężczyźni), pokazać skomplikowany sposób myślenia kobiet: http://www.woman-brain.com/pl/index.php Tylko trzeba chwilke odczekac, bo dlugo sie laduje :eviltong: Quote
madziasto4 Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 binkaa napisał(a):Torek:loveu: A jaką on ma fajniastą piłkę:cool3: A ja mam dzisiaj kurczaka.. Feee.. Ale obiad tak na szybko, bo potem rodzice wychodzą i chata wolna 8) Witam, piłka jest fajowa, tak się do niej przywiązał w Wawie u rodzinki, że 5-letnia właścicielka piłki się zlitowała i mu ją podarowała:razz: No co Ty, dobry kurczak nie jest zły:lol::lol: Anusia & Alutka napisał(a):OK to zara cos poszukam, w sam raz na niedziele przedponiedzialkową. Ha! A nie mowilam? Ja to juz dawno mowilam!! Mniam placek po wegiersku :loveu: Aha pomyslalby kto ze Masterek taki wstydlwy :roll: Witaj złośliwcze.. Anusia & Alutka napisał(a):Naukowcom w końcu udało się w prosty sposób (taki, który zrozumieją również mężczyźni), pokazać skomplikowany sposób myślenia kobiet: http://www.woman-brain.com/pl/index.php Tylko trzeba chwilke odczekac, bo dlugo sie laduje :eviltong: Superanckie :roflt: Quote
Anusia & Alutka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 madziasto4 napisał(a): Witaj złośliwcze.. No czesc Kochana :eviltong: Quote
madziasto4 Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):No czesc Kochana :eviltong: Kompociku? Z własnych jabłek, własnych winogron i własnych śliwek :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 madziasto4 napisał(a):Kompociku? Z własnych jabłek, własnych winogron i własnych śliwek :loveu: Chentnie. Wlasnie mialam isc se po jabułko z drzewa wlasnego i wode z sokiem malinowym z malin znajomego moich rodzicow, ale w tej sytuacji... A propos, w drzewa mi kliklas?? Quote
Recommended Posts