madziasto4 Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 Kasia_zg napisał(a):Madziu zdjecia sztocztkowe sa świetne a filmik niesamoiwity z jakim on zawzieciem sie pastwi nad ta szczoteczką hihi :loveu: Mojemu wariatowi też dośc czesto zdarzało sie że tak dziwnie charczał czy jak by przez nosek miał trudnosci oddychac bylismy z tym u weta bo ja to przewrażliwiona jestem bo juz troche z nim przeszłam i wet nic niepokojącego nie zobaczył stwierdził że wszystko wporzadku od tamtej pory zdarzyło mu sie to tylko wtedy kiedy zbyt mocno szarpnie sie na smyczy albo jak wyniucha coś w trawie i sie az prawie wbije tym w nosem w ziemie jak by chciał wyniuchac wszystkkie najciekawsze zapachy... Dobrej nocki koloorowych senków:loveu: O o oo!! To Master właśnie tak się zaciąga, że aż charczy! Na razie w tym miesiącu jeszcze to charczenie się nie pojawiło ani u jednego ani u drugiego. Asiaczek napisał(a):Ostatnio mam sporo róznistych zajęć, tak więc wpadam tylko przywitać się. Miłego weekendu! pzdr. Witamy i pozdrawiamy :bye: Czee Anusia:cool1: Jadymy zaraz na działencję, a po drodze po czerwony kajak:razz: Atka świadkiem, że ma być czerwony:razz: Quote
Anusia & Alutka Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 A co to za mina przy czesc Anusia???? I po co Ci kajak drugi? Quote
MAREA SHAPIRO Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 haha ale sie zneca |Torek nad szczota! hihi zdjatka fajniusie...a co porabia Master urwipolec w tym czasie? :loveu: wlasnie to znalazlaM TOROPEDA!!!!!!!!!!!!!!!! http://s131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/?action=view¤t=sobota143.flv Quote
koregra Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Witam :lol: Ale mam zaległości przez tą robotę:-( Masterek mały diabełek jednak :lol: a Torcio ze szczotą rewelacja. Cori daje sobie myć tylko górne zębole:mad: Quote
Asiaczek Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Torek - torpeda! Rzeczywiście trudno nadążyć!:lol: Pzdr. Quote
madziasto4 Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']A co to za mina przy czesc Anusia???? I po co Ci kajak drugi? Mina tajniacka:cool1: Jaki drugi?? Toż to me pierwsze sprzęcicho pływające dopiero :razz: [quote name='MAREA SHAPIRO']haha ale sie zneca |Torek nad szczota! hihi zdjatka fajniusie...a co porabia Master urwipolec w tym czasie? :loveu: wlasnie to znalazlaM TOROPEDA!!!!!!!!!!!!!!!! http://s131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/?action=view¤t=sobota143.flv Hej:) Zazwyczaj śpi, bo mycie kłów Torka odbywa się najczęściej późnymi nocnymi godzinami, kiedy to włazi ze mną do łazienki się myć:razz: I dzięki za przypomnienie filmiku z torpedą:loveu: Fajnie tak sobie pooglądać po jakimś czasie:) [quote name='koregra']Witam :lol: Ale mam zaległości przez tą robotę:-( Masterek mały diabełek jednak :lol: a Torcio ze szczotą rewelacja. Cori daje sobie myć tylko górne zębole:mad: Master nie chce nawet spojrzeć na szczotkę, na psikacz doustny na kamień reaguje histerycznie i jest ciężko z nim:shake: [quote name='Asiaczek']Torek - torpeda! Rzeczywiście trudno nadążyć!:lol: Pzdr. Takich torped to ja mam kilka w moich zbiorach :lol: Quote
koregra Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Ale przystojniaki :loveu: a nowy nabytek hmmm niezłe cacko:p Quote
MAREA SHAPIRO Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 http://images26.fotosik.pl/68/9c17d8cedf90ae2a.jpg boskie!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Melka juz wylizuje monitor i strasznie sie slini! a fe! taka dama!tak sie do chlopakow slinic! Quote
madziasto4 Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 [quote name='koregra']Ale przystojniaki :loveu: a nowy nabytek hmmm niezłe cacko:p Cześć Kamilko:multi: Dzisiaj popływałam trochę nowym cackiem, ale fale były jak na morzu:crazyeye: [quote name='MAREA SHAPIRO']http://images26.fotosik.pl/68/9c17d8cedf90ae2a.jpg boskie!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Melka juz wylizuje monitor i strasznie sie slini! a fe! taka dama!tak sie do chlopakow slinic! Witaj:lol: [quote name='Aga76']Pozdrawiamy niedzielnie Cześć Aguś :loveu: Mama dzisiaj pojechała do weta z psami. Obu coś zaszkodziło, Torka boli wątroba, napłakał się przy zastrzykach, Master ma rozstrój żołądka, zastrzyki zniósł dzielnie. Quote
Anusia & Alutka Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Aaaaale chlopaki :loveu: I kajak :crazyeye: Cze Madzka! Quote
madziasto4 Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 Czee:razz: Wiecie co dzisiaj widziałam??:shake: Państwa z trzema yorkami. Jeden yorczek normalny, śliczny piesek, taki w sam raz, a dwa pozostałe też urocze, ale były wielkości 2-3 miesięcznego szczeniaka yorka:-( Mój Master, który jest zminituryzowany był od nich 2 razy większy... Coś strasznego, jak tak można zminiaturyzować psy:-( Kamilko jestem 100procentowo przekonana, że Twoja Corinka też jest większa od tych yorków.. Quote
Pegaza Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Cze Madzia:p kajak w ładnych kolorku ale zapas też niezły jest do niego:diabloti: http://images21.fotosik.pl/382/212795be4239890a.jpg czy mi się zdaje czy Toro przytył? życze zdrówka dla chłopców:p Quote
Kasia Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Cześć i czołem w ostatni poniedziałek wakacjowy :grins: Jak zdrówko chłopaków? Quote
madziasto4 Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='Pegaza']Cze Madzia:p kajak w ładnych kolorku ale zapas też niezły jest do niego:diabloti: http://images21.fotosik.pl/382/212795be4239890a.jpg czy mi się zdaje czy Toro przytył? życze zdrówka dla chłopców:p Dzień dobry:sweet_cyb: Nieee, my na kajak na trzeźwo:eviltong: A ja wiem, może i przytył :hmmmm: W kązdym razie jest w normie:eviltong: [quote name='Aga76']Cze Madzia jak chłopcy? Cześć:loveu: Patrz niżej Aguś.. [quote name='fidelek2']Cześć i czołem w ostatni poniedziałek wakacjowy :grins: Jak zdrówko chłopaków? Wiesz cooo...:shake: Na razie bez wymiotów, humorki też dopisują. Quote
Kasia Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 No co? :roll: Napisałam najprawdziwszą prawdę. Uświadomiłam Wam, żeniedługo zaczniecie jak ja cieszyc sie z tych pięknych poniedziałkowych poranków i niedzielnych wieczorów! Quote
madziasto4 Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Udaję, że tego nie widziałam, żeby sobie nie psuć humoru:razz: Quote
Kasia Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 A ja udam, że tego wcale nie napisałam, ok? :razz: Torek torpeda!!! Quote
madziasto4 Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Ok :grins: Już mi lepiej :grins: On ma takie przyspieszenie, że nawet jak startuje będąc daleko za Masterem, to i tak go po kilku sekundach zawsze prześcignie... Master nie ma z nim szans.... Quote
Recommended Posts