madziasto4 Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Osiedle takie trochę odrębne, z zejściem na plażę- przychodzą tam tylko mieszkańcy tego osiedla praktycznie- i jest o tyle lepiej, że nie schodzą się ludzie z całej Gdyni tak jak w centrum na miejskiej plaży i plażach przyległych... Nasze zdjecia plażowe są zawsze z Babich Dołów.. Jak mi coś przyjdzie lepszego do głowy to dam znać na kom. jutro czy pojutrze... P.s. Sygnału od Ciebie jeszcze nie miałam.. Quote
madziasto4 Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Jest sygnał :grins: Wiem! Może Orłowo :grins: Molo plus klif plus plaża...?:stupid: Plus jakiś deptaczek.. Quote
Anusia & Alutka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 No czeeee. Sio tam? Mi jakos smutno jest buuu. Quote
madziasto4 Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 A coo? A czemu nie z psami:eviltong: Jutro się tam przejadę i zbadam jak się ma sytuacja, bo ta plaża ta zawsze niestrzeżona była. Quote
madziasto4 Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Atka, moja mama obawia się czy nie jesteś jakimś zboczeńcem z wąsami :roflt: Quote
madziasto4 Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Moja mama już przysypiała, jak ją poinformowałam o naszych planach rozbudziła się momentalnie i podejrzewam, że szybko dziś nie zaśnie:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Łoj witaj Anusia, witaj :grins: bez odbioru:evil_lol: Żartuuuję, odbiór:eviltong: Quote
madziasto4 Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Dobra Atka, lecę, miłej podróży jutro i odezwę się we wtorek z już konkretnym miejscem i godziną :p Paaa;) Quote
madziasto4 Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Jeszcze fotki z wakacji I żółwik piaskowy mojej roboty:eviltong: Quote
madziasto4 Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Wpatrzony w ringo zawieszone na gałęzi Quote
Kasia Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 żyrafowa szyja Torka też niczego sobie :grins: cześć i czołem! Quote
madziasto4 Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Ale zolw hy hy! Cze Madzka! Witam i o zdrowie pytam:cool1: [quote name='fidelek2']żyrafowa szyja Torka też niczego sobie :grins: cześć i czołem! On jest wpatrzony jak w Boga w to ringo:lol: [SIZE="1"]Szkoda, że nie we mnie:eviltong: Cześć i piętą! :eviltong: Chłopcy dostali po marchewce, po podwójnej porcji twarożku wiejskiego i miauczą jeden przez drugiego o dokładkę...:roll: Quote
Kasia Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 żeby tak Fidlak dopraszał sie o jedzenie... musze w niego wciskać bo On sam to mógłby i przez tydzień nic nie jeść :shake: Quote
madziasto4 Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Musiał im bardzo zasmakować ten twarożek, a na dodatek dawno go nie jedli i gotowe, żeby się dopominali o dokładkę:lol: Zwłaszcza Master, bo Toro- sama wiesz, jak on je..8) Fidlak to chyba tylko ostatnio ma gorsze dni z jedzeniem, nie? Ogólnie raczej wsuwa bez problemu? Quote
Kasia Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 różnie to bywa...ostatnimi czasy jest bardzo wybredny :shake: to, że te kilka ostnich dni nie chciał jeść to inna bajka ale On ogólnie stał sie od jakiegoś czasu niejadek...tak jak zawsze wcinał ze smakiem kurczaka albo wątróbke drobiowa tak teraz nawet za blisko do miski nie podjdzie nie mówiąc o zjedzeniu. Ja juz pomysłów nie mam co mu dawać aby znów zaczął normalnie jeść...:shake: Quote
madziasto4 Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Może problem tkwi właśnie w tym, że za bardzo mu dogadzasz i wymyślasz potrawy? :eviltong: A może daj mu coś lżejszego, taki twarożek, albo rozgotowany ryż z owocami..? Albo przegłódź:roll: Sama nie wiem, bo mam identycznie z Masterem. Co prawda ostatnio jakoś je, ale ogólnie niejadek potworny... Quote
Kasia Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 nie przegłodzę bo on sam juz się głodzi ;) owoców nie tknie, z twarożkiem spróbuję... On to najchętniej jadłby tylko wołowinkę, i to surową jeszcze ale przecież nie mogę go karmic tylko takim mięsem i tylko surowym!!!! Quote
koregra Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Witam kochane Co to fidelek tak głoduje. Dokładnie wiem co to znaczy, ale wygralam na razie z cori Quote
madziasto4 Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 A Corinka jest na suchym czy gotowanym? Quote
Anusia & Alutka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Fidlasty dalej gloduje? Ten to ma zdrowie... Od dzisiaj przylaczam sie do niego he he :eviltong: Quote
koregra Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Cori jest na suchym:multi: Trochę grymasi ale jest lepiej ;) Quote
Kasia Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Na suche to ten łajdak nawet nie chce spojrzeć!!!! :shake: czasami to nerwy przy nim tracę..... Quote
madziasto4 Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Ach te niejadki...Masz rację Kasiu, cholery można dostać..Master to czasami jeszcze ostentacyjnie odpycha miskę nosem, bezczelnie odwraca się na pięcie i idzie, oo :roll: Quote
Recommended Posts