Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Osiedle takie trochę odrębne, z zejściem na plażę- przychodzą tam tylko mieszkańcy tego osiedla praktycznie- i jest o tyle lepiej, że nie schodzą się ludzie z całej Gdyni tak jak w centrum na miejskiej plaży i plażach przyległych...

Nasze zdjecia plażowe są zawsze z Babich Dołów..

Jak mi coś przyjdzie lepszego do głowy to dam znać na kom. jutro czy pojutrze...

P.s. Sygnału od Ciebie jeszcze nie miałam..

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Ale zolw hy hy!

Cze Madzka!
Witam i o zdrowie pytam:cool1:

[quote name='fidelek2']żyrafowa szyja Torka też niczego sobie :grins:

cześć i czołem!
On jest wpatrzony jak w Boga w to ringo:lol: [SIZE="1"]Szkoda, że nie we mnie:eviltong:

Cześć i piętą! :eviltong:

Chłopcy dostali po marchewce, po podwójnej porcji twarożku wiejskiego i miauczą jeden przez drugiego o dokładkę...:roll:

Posted

Musiał im bardzo zasmakować ten twarożek, a na dodatek dawno go nie jedli i gotowe, żeby się dopominali o dokładkę:lol: Zwłaszcza Master, bo Toro- sama wiesz, jak on je..8)

Fidlak to chyba tylko ostatnio ma gorsze dni z jedzeniem, nie? Ogólnie raczej wsuwa bez problemu?

Posted

różnie to bywa...ostatnimi czasy jest bardzo wybredny :shake:
to, że te kilka ostnich dni nie chciał jeść to inna bajka ale On ogólnie stał sie od jakiegoś czasu niejadek...tak jak zawsze wcinał ze smakiem kurczaka albo wątróbke drobiowa tak teraz nawet za blisko do miski nie podjdzie nie mówiąc o zjedzeniu. Ja juz pomysłów nie mam co mu dawać aby znów zaczął normalnie jeść...:shake:

Posted

Może problem tkwi właśnie w tym, że za bardzo mu dogadzasz i wymyślasz potrawy? :eviltong: A może daj mu coś lżejszego, taki twarożek, albo rozgotowany ryż z owocami..? Albo przegłódź:roll:
Sama nie wiem, bo mam identycznie z Masterem. Co prawda ostatnio jakoś je, ale ogólnie niejadek potworny...

Posted

nie przegłodzę bo on sam juz się głodzi ;)

owoców nie tknie, z twarożkiem spróbuję...
On to najchętniej jadłby tylko wołowinkę, i to surową jeszcze ale przecież nie mogę go karmic tylko takim mięsem i tylko surowym!!!!