koregra Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 No wspaniale chłopaki sobie biegają. A czy obroza to anty kleszcz?Z jakiej firmy? Czy uzywasz tez dodatkowo kropelek? Quote
koregra Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Dowiem się jutro a raczej dziś;) Dobranoc:lol: Quote
Anusia & Alutka Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Te Madzka, jak Ty chlopakom robisz takie okraglutkie mordeczki? A tak wogole, czesc :grins: Quote
madziasto4 Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 koregra napisał(a):No wspaniale chłopaki sobie biegają. A czy obroza to anty kleszcz?Z jakiej firmy? Czy uzywasz tez dodatkowo kropelek? Obróżka p/pchłom i kleszczom firmy Beaphar plus kropelki Exspot u nas sie sprawdzają :) W tym sezonie nie było jeszcze żadnego kleszcza (tfu tfu) PositiveThought napisał(a):chłopki! jej :loveu: Czołem :razz: Anusia & Alutka napisał(a):Te Madzka, jak Ty chlopakom robisz takie okraglutkie mordeczki? A tak wogole, czesc :grins: A tak jakoś :eviltong: Po prostu ścinam włoski na pysku pod kątem tak, żeby był efekt okrągłego pyszczka :lol: Heloł :p Quote
koregra Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Witam :cool3: Chciałam powiedzieć że Corinka zrobiła się dziś na Torcia. Tzn. byliśmy na działce szalała jak wariatka wszędzie i znalazła popiół i węgielek i wygląda jak Torcio:roll: Quote
Asiaczek Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='madziasto4']Moje wczorajsze bułeczki :cool1: Mmmmmm, pyszności! Może skuszę się w najbliższy weekend tez cos upieke...? Pzdr. Quote
madziasto4 Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 koregra napisał(a):Witam :cool3: Chciałam powiedzieć że Corinka zrobiła się dziś na Torcia. Tzn. byliśmy na działce szalała jak wariatka wszędzie i znalazła popiół i węgielek i wygląda jak Torcio:roll: Postanowiła zmienić image :lol: W końcu kobieta :lol: Asiaczek napisał(a):Mmmmmm, pyszności! Może skuszę się w najbliższy weekend tez cos upieke...? Pzdr. Witam :) PositiveThought napisał(a):cze Madzia, niestety jednak przepisu nie wykorzystałam... :( buziaki dla Was, a co do mordeczki to ja muszę poszukać jakiejś ładnej i ciachąć Siusiaka, ale my nie mamy takich włosków długich jak wy... Gdzie długie włoski, na dzióbie?? Ja mam różne fryzurki i pyszczki pościągane i tak sklejam kilka pomysłów w jeden :lol: A najczęściej tnę jak mi wyjdzie :eviltong: Quote
madziasto4 Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 Zgadza się :cool1: Smyczka też nowa- czerwona do kompletu, bo stara flexi po 4 latach przetarła się w jednym miejscu. Quote
Kasia Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 http://images29.fotosik.pl/59/7dcff37951be039b.jpg Torcio dużo ma już sreberka na sobie :loveu: Madzia masz same skarby w domu - Masterek złoty, Torcio srebrny ;) Quote
madziasto4 Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 koregra napisał(a):Witam moich kochanych kawalerów:loveu: Dzień dobry :loveu: fidelek2 napisał(a):Torcio dużo ma już sreberka na sobie :loveu: Madzia masz same skarby w domu - Masterek złoty, Torcio srebrny ;) Siwieje dziad..;) A wokół noska ma brąz :lol: PositiveThought napisał(a):witamy w czwartkowy poranek, już trzeba wstać, psom wody dać! Czołem Quote
madziasto4 Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='PositiveThought']buuuu :placz: A Tobie co?? :lol: Quote
madziasto4 Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Torkowy łup z wczoraj Najulubieńsza kryjówka Torka, zawsze mi tam zwiewa jak coś przeskrobie Quote
madziasto4 Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 PositiveThought napisał(a):Toro opiłował Ci butki :lol: Daj spokój, co chwilę muszę pytać, jak tylko słyszę jakiś szmer, skubanie, mlaskanie.. 'Toro, co robisz?', 'Toro, nie gryź', 'Toro, zostaw to', 'Toro, oddaj to cholero', 'Idź mi stąd', 'Weź ssssspadaj', ale i tak go uwielbiam :lol: Quote
Kasia Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Kryjówka znajoma...Fidlasty też zawsze chowa mi się za/pod/albo w szczęlinę miedzy ściana a łóżkiem :p Quote
madziasto4 Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 fidelek2 napisał(a):Kryjówka znajoma...Fidlasty też zawsze chowa mi się za/pod/albo w szczęlinę miedzy ściana a łóżkiem :p Mój to się jeszcze wciska w samiuśki kącik, żeby nie móc go sięgnąć :p PositiveThought napisał(a):ja na Twoim miejscu nagrałabym to na dyktafonik i odtwarzała co 5 minut jednym guziczkiem :evil_lol: Pomysł niczego sobie:cool1: koregra napisał(a):Oj Torcio ty łobuziaku - kochany:loveu: Dałam im po kości denta stix- tej brązowej z pedigree. Torkowi wpałaszowanie jej zajęło 2min 27sek z zegarkiem w ręku. Master pomemłał trochę tą swoją i siedzi nad nią chyba z 30 minutę- już nie liczę, bo czasu szkoda:eviltong: A Toro zabija czas leżąc przez pilnującym kości Masterem i bezczelnie wpatrując się a to w niego, a to w kość:cool1: Quote
koregra Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Torcio tylko nie zabieraj masterkowi kości bo ja ci dam;) Quote
madziasto4 Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Dzisiaj Masterek jest wyjątkowo bojowy i jestem pewna, że nie da Torkowi odebrać kości, nawet podstępem:p Quote
madziasto4 Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 koregra napisał(a):No i bardzo dobrze :evil_lol: Widocznie kość mu smakuje, bo czasami jak ma coś, na czym mu nie zależy, a Toro wtyka natrętnie nochal, to Master po prostu odpuszcza i 'macha ręką', że tak powiem- odchodzi i zostawia swoją porcję Torkowi. Więc ogółem mówiąc Masterek zgodny chłopak :lol: Quote
Asiaczek Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='madziasto4'] Czupurek!:loveu: pzdr. Quote
Recommended Posts