madziasto4 Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 AlKil napisał(a):Witaj Madziu! U nas było słychać tylko grzmoty, ale ani jedna kropelka nie spadła, żadna kuleczka...:lol: Witam, aż się wierzyć nie chce, Gdańsk przecież niedaleko :lol: misiaczek napisał(a):Hej Madzia :).Dawno mnie nie było,a Toro bardzo zmężniał :loveu:.Kawał chłopa z niego się zrobiło ;).Przerósł Masterka? Hej :) Zmężniał, to prawda, ale jak ma się go na codzień, to tak tego nie widać :lol: Dopiero jak sobie przypominam jego 'szczenięce lata', to nie mogę się nadziwić kiedy on tak wyrósł :) Przecież jeszcze niedawno był 7 tygodniowym smykiem :lol: Pegaza napisał(a):Witam panne MADZIE i JEJ CHŁOPACZKÓW:lol: Witamy :) Asiaczek napisał(a):Podaję obiecany przepis na "inną" sałatkę z paluszków krabowych: Skłądniki: makaron sojowy paluszki krabowe ogórek surowy (niekoniecznie) utarty natka pietruszki sos: majonez + ketchup + czosnek Ja baaaardzo lubię taką sałątkę. Mam nadzieję, że i Wam posmakuje. Pzdr. Bardzo dziękuję za przepis, jak tylko odważymy się zrobić i zjeść to dam znać:cool3: ;) PositiveThought napisał(a):witaj, nie ma Cię, mnie też właściwie nie... dziś wywiadówka i dlatego boję się okropniaście. pozdrawiamy ciepluteńko :calus: a Aguś też będzie miała drugi ogonek! przprsz :oops: nie wytrzymałam :oops: Witaj Beatka, u nas w środę też wywiadówka była... Serio?? Drugi ogonek? Lecę przeczytać coś konkretniejszego:loveu: fidelek2 napisał(a):dzień dobry słonecznie :lol: Jak samopoczucie w kolejny gorący dzień? I co u chłpaczków słychać? :lol: Witaj Kasiu, u nas upał niemiłosierny, ledwo człowiek chodzi, o psach nie wspominając- Master pokłada się na spacerach pod każdym samochodem, w każdym cieniu, Toro też się ociąga... Dagusia1992 napisał(a):Dzień Dobry xD Marzenka18 napisał(a):Witamy sie i my u yorków-brytanów :p PositiveThought napisał(a):witamy ^^ i się dziwimy O_o czemuż to panienki Madzialeny ni ma? Pegaza napisał(a):Madzik gdzie nam wybyłaś?:roll: Witajcie, dzień dobry :) Teraz najgorszy okres w szkole, także mnie nie będzie... Chłopcy żyją i mają się dobrze :p Quote
Anusia & Alutka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Łooo matko! Madźka, a Tobie co się stało?? :crazyeye: Quote
madziasto4 Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Łooo matko! Madźka, a Tobie co się stało?? :crazyeye: Siedzę w trawie i czekam na pocałunek księcia z bajki :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Hmmm... a myslalam ze pocalunek owy juz nastapil :hmmmm: A ciemu mojego Torka na niebiesko zafarbowałaś?? Quote
Sara_i_Aris Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Witaj Madziu! Mnie nie było, Ciebie nie było... Ja jestem, Ty jesteś :evil_lol: Nie miałam dużych zaległości w Masterkowo-Torkowej galeryjce :sweetCyb: [quote name='madziasto4'] Toro korzysta z naturalnych metod pielęgnacyjnych... Piaskowa maseczka :lol: Master nie musi, bo i bez tego jest pretty :loveu: Quote
Kincia Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Magda Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Hej Madzik! Łączę się z Tobą w bólu:p Jeszcze tylko kilka tygodni:multi::multi: Chłopcy jak zawsze rozbrykani:loveu: Pozdrawiamy cieplutko! Quote
Pegaza Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Cze Madzik:lol: taa podarujmy dzieciom radość-spalmy im szkoły:diabloti: pozdrawiam:lol: Quote
Kasia Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Dzień dobry Magdaleno!!! Gdzie jesteś jak Cię nie ma...? :p Jak minął weekend? Quote
Pegaza Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 MADZIK i chłopaki biedna Madzia ale już niedługo i będzie koniec a wtedy nadejdzie czas błogi leniuchowania pozdrawiam Quote
Kasia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Madziuuuuuuuu, gdzie jesteś???????????? Piękny, słoneczny dzień...nie na naukę :wink: Quote
Magda Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 fidelek2 napisał(a):Madziuuuuuuuu, gdzie jesteś???????????? Piękny, słoneczny dzień...nie na naukę :wink: O tak, tak, tak dobrze mówisz:lol: Madzia ty weź trochę zwolnij, bo jeszcze wylądujesz z czerwonym paskiem:evil_lol: Buzi! Quote
Alka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 madziasto4 napisał(a): Teraz najgorszy okres w szkole, także mnie nie będzie... Hop, hop Madziu jak tam nauka? :roll: Mój Mati nic nie mówi o gorącym okresie , jest normalnie, wrócił z wycieczki i od razu do kompa :cool3: pozdrowionka dla Ciebie i pieseczków :loveu: Quote
Kasia Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Dzień dobry!!! Madzia już pewnie tak wyuczona, że same 5 będą na świadectwie...co nie? :lol: pozdrawiamy cieplutko :loveu: Quote
madziasto4 Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Magda_Miki napisał(a):O tak, tak, tak dobrze mówisz:lol: Madzia ty weź trochę zwolnij, bo jeszcze wylądujesz z czerwonym paskiem:evil_lol: fidelek2 napisał(a): Madzia już pewnie tak wyuczona, że same 5 będą na świadectwie...co nie? :lol: Nie grozi mi to :evil_lol: Dziękujemy wszystkiem ślicznie za odwiedziny :) Ja tylko na moment...:p Toro kilka dni temu zeżarł mi cały miód z chleba, wyszłam na chwilę z pokoju, zapomniałam o tej kolacji, wracam, a ta świnia zajada się, jakby to było jego...I nie dam głowy, że i mlekiem się nie poczęstował :diabloti: Także u nas wszystko po staremu :lol: Quote
Alka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 madziasto4 napisał(a): Toro kilka dni temu zeżarł mi cały miód z chleba, wyszłam na chwilę z pokoju, zapomniałam o tej kolacji, wracam, a ta świnia zajada się, jakby to było jego...I nie dam głowy, że i mlekiem się nie poczęstował :diabloti: no patrz jaki niekulturalny:evil_lol:, tak bez pytania ...:evil_lol: dobre pomysły go nie opuszczają , figlarz jeden...:evil_lol::loveu: Quote
Kasia Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Nie był by Torkiem gdyby tego nie zrobił :evil_lol: Kochany urwis mały :loveu: Quote
madziasto4 Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Alka napisał(a):no patrz jaki niekulturalny:evil_lol:, tak bez pytania ...:evil_lol: dobre pomysły go nie opuszczają , figlarz jeden...:evil_lol::loveu: Nie mam w nawyku stawiania wysoko jedzenia, żeby się pies nie dostał, bo Master nigdy nie miał takich pomysłów...:lol: Ale Toro pracuje nad tym, żebym jednak w nawyku tę czynność zeczęła mieć :diabloti: fidelek2 napisał(a):Nie był by Torkiem gdyby tego nie zrobił :evil_lol: Kochany urwis mały:loveu: Ostatnio tata zerwał się na równe nogi i poleciał pędem do pokoju mamrocząc ze strachem 'Moja zupa' :evil_lol: Ale tym razem alaram był fałszywy- Toro spał smacznie na posłanku :lol: Quote
Recommended Posts