Guffi Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 madziasto4 napisał(a): Gratuluje heroicznej postawy :lol: Ja nawet koniki polne ratuję, a co dopiero żaby;) Ale też nieomieszkam zrobić zdjęcie:evil_lol: Quote
Guffi Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 PositiveThought napisał(a): a no to trzeba było taki aparat z extra zoomem sobie sprawić... (; A to do mnie:oops::lol:? Quote
madziasto4 Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Pegaza napisał(a):Noo bo wyglądają jak dziewczynki:evil_lol: a właściwie to nie wiem czemu myslałam że suczki:cool1: Nie, nie, to chłopy :lol: Guffi napisał(a):Ja nawet koniki polne ratuję, a co dopiero żaby;) Ale też nieomieszkam zrobić zdjęcie:evil_lol: Ja się brzydzę wszelkimi owadami i robalami, z wyjątkiem motyli może... PositiveThought napisał(a):cześć 8) a no to trzeba było taki aparat z extra zoomem sobie sprawić... (; Cześć :lol: Daj kasiorę, a polecę jeszcze dziś :p Guffi napisał(a):A to do mnie:oops::lol:? To do mnie, Beatce obce jest cytowanie, natomiast bardzo bliskie wyskakiwanie jak Filip z konopii z odpowiedzą na post z poprzednich stron :p Quote
Kasia Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Co chłopaki porabiają? :lol: Kong z twarożka wyczyszczony? :lol: Quote
madziasto4 Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 PositiveThought napisał(a):ja Ci dam, cholero Ty... :mad: :mad: :mad: Cześć Beatko :loveu: :evil_lol: fidelek2 napisał(a):Co chłopaki porabiają? :lol: Kong z twarożka wyczyszczony? :lol: Master wylizuje już dawno opróżnionego konga, a to małe prosię skończyło wycierać dziób o dywan :lol: chyba wyszedł mi hit moich dotychczasowych pomysłów na farsz :) W sam raz na upały :lol: :lol: I rozważam kupno jeszcze jednego konga...Toro dostaje szajby jak Master ma coś, czego on nie ma :lol: Quote
Kasia Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Beatko nasz Kong już doszedł ale zero zainteresowania nim ze strony Fidla...:shake: A wymyślałam różnorakie farsze, pachnące i przyciągające...ale nic z tego! Większe zainteresowanie Kongiem przejawia Łukaszek :diabloti: (pustym oczywiście :p) Quote
madziasto4 Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 PositiveThought napisał(a):nie odzywam się do Ciebie :obrazic: a ten mój kong się nawet jeszcze nie kupił 8) a nie boisz się, że oba psiule będą chciały tego samego? :lol: przed chwilą na MTV jakaś baba powiedziała, że ma na imię Aidi :cool1: Beatko, jak Ci minął dzisiejszy dzień?:loveu: Noo, znając życie każdy swojego przydusi, a będzie się czaił na tego drugiego- nie swojego :evil_lol: Pomyślę jeszcze, na chwilę obecną jakoś się dzielą :p Wariatka jakaś :lol: fidelek2 napisał(a):Beatko nasz Kong już doszedł ale zero zainteresowania nim ze strony Fidla...:shake: A wymyślałam różnorakie farsze, pachnące i przyciągające...ale nic z tego! Większe zainteresowanie Kongiem przejawia Łukaszek :diabloti: (pustym oczywiście :p) Oj Fidlak, Fidlak...A mrożony jogurt w upały też nie działa?? Nic?? Łukaszek pewnie wniebowzięty, 2 otworki, można paluszki wkładać...;) Łajza wlazła za kanapę i warczy...Idę sprawdzić o co mu chodzi... Quote
madziasto4 Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 PositiveThought napisał(a):kurde Ty. :obrazic: no właśnie... Dobrze, mówisz :loveu: Cieszę się :loveu: Ale tak jest ze wszystkim :lol: Jest coś pojedynczego- Toro świruje, jest coś dla każdego po jednym- Toro też świruje, bo chce oba :evil_lol: Nie dogodzisz:evil_lol: Quote
Kasia Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 madziasto4 napisał(a): Ale tak jest ze wszystkim :lol: Jest coś pojedynczego- Toro świruje, jest coś dla każdego po jednym- Toro też świruje, bo chce oba :evil_lol: Nie dogodzisz:evil_lol: Dogodzisz - kup drugiego Torka dla Torka a zajmą się sobą nawzajem :p Quote
madziasto4 Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 fidelek2 napisał(a):Dogodzisz - kup drugiego Torka dla Torka a zajmą się sobą nawzajem :p O pewnie, rąk i oczu by mi zabrakło :lol: Quote
nane Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Dziewczynki o co chodzi :crazyeye: Madzia czemu Positive jest na ciebie obrażona :evil_lol: Quote
nane Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 :loveu: Dzień dobry :loveu: Kochani Mamy cudowny cieplutki poranek pora wstać i pomachać ogonkiem :Dog_run: :Dog_run: Quote
Kasia_zg Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Dzieńdobry Madziu!! Witam moich ulubieńców!!:loveu: Przyjemnego dzionka Wam życzymy!! Quote
madziasto4 Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 PositiveThought napisał(a):spadaj :obrazic: zawsze jakąś rękę by się dało przyszyć, z trzecim okiem też właściwie nie problem... O.o Taaa, już...:p To też za mało, przypuśćmy, że na jednego Torka potrzeba jednej pary oczu i jednej pary rąk. Na drugiego takiego Torka trzebaby dodatkowo tyle samo. A na dwóch Torków razem wziętych jeszcze raz tyle samo. :p nane napisał(a):Dziewczynki o co chodzi :crazyeye: Madzia czemu Positive jest na ciebie obrażona :evil_lol: Zupełnie nie wiem o co chodzi Beatce :p nane, Pegaza, Kasiu witajcie :loveu: Właśnie wróciłam ze szkoły, samochodem. Pierwszy raz w życiu jechałam w takich warunkach :crazyeye: Nagle tak lunęło, grad, nic nie było widać- naprawdę nic :crazyeye: Na jezdni pełno wody, trzebabyło jechać 30km/h. Do tego grzmoty :crazyeye: Prawie jak koniec świata :lol: Quote
Pegaza Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Madziu zapraszam do nas upalnie dusznie fuu nie ma czym oddychać:p Quote
Guffi Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Magda, zdjęcia żaby w mojej galerii:cool3::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Pegaza napisał(a):Madziu zapraszam do nas upalnie dusznie fuu nie ma czym oddychać:p U nas też duszno, do południa upał i zero ruchu powietrza...Teraz po deszczu i burzy trochę przyjemniej. Guffi napisał(a):Magda, zdjęcia żaby w mojej galerii:cool3::evil_lol: Zaraz zobaczę :cool3: Quote
AlKil Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 madziasto4 napisał(a): Właśnie wróciłam ze szkoły, samochodem. Pierwszy raz w życiu jechałam w takich warunkach :crazyeye: Nagle tak lunęło, grad, nic nie było widać- naprawdę nic :crazyeye: Na jezdni pełno wody, trzebabyło jechać 30km/h. Do tego grzmoty :crazyeye: Prawie jak koniec świata :lol: Witaj Madziu! U nas było słychać tylko grzmoty, ale ani jedna kropelka nie spadła, żadna kuleczka...:lol: Quote
misiaczek Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='madziasto4'] Hej Madzia :).Dawno mnie nie było,a Toro bardzo zmężniał :loveu:.Kawał chłopa z niego się zrobiło ;).Przerósł Masterka? Quote
Asiaczek Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Podaję obiecany przepis na "inną" sałatkę z paluszków krabowych: Skłądniki: makaron sojowy paluszki krabowe ogórek surowy (niekoniecznie) utarty natka pietruszki sos: majonez + ketchup + czosnek Ja baaaardzo lubię taką sałątkę. Mam nadzieję, że i Wam posmakuje. Pzdr. Quote
Kasia Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 dzień dobry słonecznie :lol: Jak samopoczucie w kolejny gorący dzień? I co u chłpaczków słychać? :lol: Quote
Recommended Posts