madziasto4 Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Pegaza napisał(a):Dobry wieczór Madzik:lol: jakie grzeczne aniołki:eviltong: Dobry wieczór :lol: Prawda? :lol: Quote
madziasto4 Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Guffi napisał(a)::crazyeye:Dlaczego? Bo jesteśmy nienormalni:evil_lol: Quote
nane Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 PositiveThought napisał(a): ktoś ogląda jeszcze "Żony ze Stepford"? :lol: nie pytam o naszą zajętą kucharkę :p "żony ze stepford" to ja już oglądałam niecałe 3 lata temu :eviltong: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Pegaza napisał(a):buhahaha:evil_lol: :p PositiveThought napisał(a):na działeczkę... :cool3: miło ^^ ja jutro do babci, niestety. wolałabym pojechać z Dusiakiem na działkę/na rowerze gdzieś. ktoś ogląda jeszcze "Żony ze Stepford"? :lol: nie pytam o naszą zajętą kucharkę :p To jedź do babci na rowerze i z Dusiakiem :p Jaka tam kucharka, mam tylko 2 składniki do pokrojenia :lol: Quote
nane Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 madziasto4 napisał(a)::p Jaka tam kucharka, mam tylko 2 składniki do pokrojenia :lol: to co to za sałatka :crazyeye: Quote
Pegaza Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Ja wiem ja wiem:multi: z pomidorów i ogórków:eviltong: Quote
madziasto4 Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 nane napisał(a):to co to za sałatka :crazyeye: Paluszki krabowe, szynka konserwowa, kukurydza konserwowa i majonez. Bardzo dobra :p Quote
madziasto4 Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Pegaza napisał(a):Ja wiem ja wiem:multi: z pomidorów i ogórków:eviltong: Pudło...:diabloti: Quote
Pegaza Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 EH na te kraby:crazyeye: bym nie wpadła za "chiny" Quote
nane Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 madziasto4 napisał(a):Paluszki krabowe, szynka konserwowa, kukurydza konserwowa i majonez. Bardzo dobra :p my wczoraj robiłyśmy sałatkę :cool3: składniki to: -tuńczyk -ananas -jajka -majonez -kukurydza aż se zaraz pójdę nałożyć :eviltong: Quote
Pegaza Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Nie gadajcie o jedzeniu bo nie strzymie tego :mad: a ja mam smaka na cukierka krówke mordoklejke:placz: Quote
nane Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Pegaza napisał(a):Nie gadajcie o jedzeniu bo nie strzymie tego :mad: a ja mam smaka na cukierka krówke mordoklejke:placz: pycha było :grins: ale się skończyło :placz: a co do słodyczy to ja mam chęć na ciasteczka Toruńskie te z marmeladą z NETTO :cool3: ale krówką też bym nie pogardziła :megagrin: Quote
madziasto4 Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Pegaza napisał(a):EH na te kraby:crazyeye: bym nie wpadła za "chiny" :lol: :lol: nane napisał(a):my wczoraj robiłyśmy sałatkę :cool3: składniki to: -tuńczyk -ananas -jajka -majonez -kukurydza aż se zaraz pójdę nałożyć :eviltong: Ja robiłam podobną kiedyś- bez ananasa. Z ananasem robię z jajkiem na twardo, kukurydzą i majonezem. Prosta, a też dobra :lol: PositiveThought napisał(a):blee, kraby O.o majonez O.o fuuuj. tuńczyka lubię, ale bez majonezu P: a mi się film podoba, więc kolejny raz oglądam :p Nie kraby, tylko paluszki surimi o smaku krabowym :p A majonez musi dla mnie istnieć:oops: Pegaza napisał(a):Nie gadajcie o jedzeniu bo nie strzymie tego :mad: a ja mam smaka na cukierka krówke mordoklejke:placz: Krówka...mniam, też bym zjadła:oops: Quote
Pegaza Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Dobra dziewczyny ja ide spać może przysni mi się krówka:eviltong: dobranocccc....:sleep2: Quote
nane Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Pegaza napisał(a):Dobra dziewczyny ja ide spać może przysni mi się krówka:eviltong: dobranocccc....:sleep2: dobranoc :loveu: Quote
madziasto4 Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 PositiveThought napisał(a):taa ^^ taka kremowa i pyszna... dobranocki. Oczywiście mowa o mojej sałatce, prawda? :diabloti: Quote
Kincia Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Hejo :) Witam w piekny niedzielny poranek troche ciemno za oknem ale pieknie :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Jej, jaki wczoraj miałyscie smakowity temat o sałatkach... Ten z paluszkami krabowymi spisałam sobie. Takiego nie mam. Z paluszkami krabowymi mam inny. Ktoś chce? pzdr. Quote
Pegaza Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Dzień dobry Madzik:lol: Ty juz pewnie się wygrzewasz na działeczce z chłopakami:eviltong: i sałatką krabową w ręce:eviltong: ja tez jade dziś na działke na grila :p Quote
Pegaza Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 a dziękuje i tez przesyłam pozdrowienia fruuuu....:eviltong: Quote
nane Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Pegaza napisał(a):a dziękuje i tez przesyłam pozdrowienia fruuuu....:eviltong: Pegaza zawsze mnie zastanawiało:hmmmm:: dlaczego nie masz foto bloga :confused: Quote
Pegaza Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 heheh z lenistwa Nane z lenistwa:cool1: Madzia nas zabije za te pogaduchy:evil_lol: Quote
Recommended Posts