Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pinczerek-Jacky napisał(a):
A foteczki to gdzie :D:D??

A w folderze na pulpicie :p

PositiveThought napisał(a):
dobra, to ja lecę się pocić, sruuu!
raz został w Rewalu na pół godziny i o mało co oknem nie wyskoczył :p

ooo O_o bo ja Ci mówię, jakby były dwa... zresztą sama już nic nie wiem :p

ja też chcę taki sen :grins:

czyli że będę Pudzian? :razz:

a co do starcia - ostatnio Aiduś też się na mnie wkurzył, gdy starym sposobem karcenia złapałam go za skórę na karku. szarpał się facet i warczał, świniak jeden... bo mi uciec chciał za suczką.

Tylko tak porządnie!
Żartujesz :lol: Panikarz jeden :lol: Piszczał czy tylko wariował? A swoją drogą to skąd wiesz, że mało co oknem nie wyskoczył- ja jak idę, to zabieram się i idę i tyle mnie pies widzi, a ja psa :lol:

Jakby były 2, to rzeczywiście takiego małego gówna samego się nie zostawi na tyle czasu...Jakbyście chodzili po dolinkach w TPN, to możnaby takiego smyka za pazuchą przemycić, ale jak na szczyty się wybieracie, to odpada...Rok temu widziałam właśnie faceta w dolinie z młodym yorkiem pod kurtką :lol:

No kochana, w końcu przez Ciebie ominęła go być może najlepsza przygoda w życiu :cool3: Ty byś się nie szarpała? :diabloti:

Kasia_zg napisał(a):
Witaj Madziu!!
Zaległości u Was nadrobiłam foteczki niesamowite a filmiki rewelacyjne:thumbs:.
Toreczek fajniusio wygląda taki mokrusi scurek :evil_lol:ale za to słodziutko :loveu:te chudzieńkie nózki zniewalają :mdleje:

"]
Tulaski dla kochanych chłopaczków :):calus:
Buziaczki dla Ciebie
')"]

')"]

Cześć :)
Dziękuję za wszystkie miłe słowa :loveu:

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Coś się dzieje z Masterem...Wymiotował, a przed chwilą załatwił się w domu, musiało biedaka nieźle przypilić- rozwolnienie, chyba z krwią...w każdym razie trochę zabarwione na czerwono...:roll:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Coś się dzieje z Masterem...Wymiotował, a przed chwilą załatwił się w domu, musiało biedaka nieźle przypilić- rozwolnienie, chyba z krwią...w każdym razie trochę zabarwione na czerwono...:roll:

O boshe biedne malenstwo:-( :-(

Posted

Ojoj bidulek Masterek :( Madziu a nie złapał na spacerku trawy?? U nas ostatnio Mati miał takie same objawy a własnie najbardziej zaniepokoiłam sie ta krwia...jak poszlismy do weta to powiedział że to wirusowe takie mogło być a to że pojawiło sie troszke krwi to to że przy załatwianiu mocno nadwyręzyl jelitka i podrażnione krwawily. Musieliśmy do rana czekać zeby isc do weta wiec podalismy mu normalnie zwykły wegiel tyle że po pół tabletki (taki jak ludziom sie podaje) a potem wet dał antybiotyk i jakieś trzy tableki i przeszlo jeszcze tego samego dnia...

Posted

Kasia_zg napisał(a):
Ojoj bidulek Masterek :( Madziu a nie złapał na spacerku trawy?? U nas ostatnio Mati miał takie same objawy a własnie najbardziej zaniepokoiłam sie ta krwia...jak poszlismy do weta to powiedział że to wirusowe takie mogło być a to że pojawiło sie troszke krwi to to że przy załatwianiu mocno nadwyręzyl jelitka i podrażnione krwawily. Musieliśmy do rana czekać zeby isc do weta wiec podalismy mu normalnie zwykły wegiel tyle że po pół tabletki (taki jak ludziom sie podaje) a potem wet dał antybiotyk i jakieś trzy tableki i przeszlo jeszcze tego samego dnia...

Nic nie zauważyłam...
Cholera, może się czymś zatruł? Poczekamy do jutra, może to takie jednorazowe było, jeśli nie- jedziemy jutro do weta..

Posted

madziasto4 napisał(a):
Nic nie zauważyłam...
Cholera, może się czymś zatruł? Poczekamy do jutra, może to takie jednorazowe było, jeśli nie- jedziemy jutro do weta..

Magda zmierz mu temperaturę w odbycie termometrem :oops:
jak dzieje się coś złego te będzie miał podniesioną :roll:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Nic nie zauważyłam...

Miejmy nadzieje że to nic powaznego i szybciutko mu przejdzie...
Trzymajcie sie cieplusio...Dobrej nocki i kolorowych snów!! :calus:

Posted

Madzik na pewno nic poważnego Twój się załatwił w domu a Pipi wracając z spaceru poł. godzinnego na klatce :mad: maupa wredna jak nie wiem co :angryy:
może coś zjadł przy zabawie albo podejrzewam że trawe.:glaszcze:

Posted

Witajcie
Z Masterem wydaje się być lepiej, kupka luźna, ale już bez krwi. No i je, a wczoraj nie chciał... U weta nie byliśmy, ale w razie pogorszenia od razu jedziemy.
Dziękujemy za słowa otuchy!

Coś z zapasów (nadal licznych):

Posted

To ciesze sie że z Masterkiem lepeij :) mam nadzieje że obedzie sie bez interwencji weta!!
Foteczki fajniusie Torek to istny diablik fajniusie ma te oczka :loveu:
Super chlopaki wyglądają :)

:)Tulaski :calus:

Posted

Kasia_zg napisał(a):
To ciesze sie że z Masterkiem lepeij :) mam nadzieje że obedzie sie bez interwencji weta!!
Foteczki fajniusie Torek to istny diablik fajniusie ma te oczka :loveu:
Super chlopaki wyglądają :)
:)Tulaski :calus:

Witaj Kasiu! :)

fidelek2 napisał(a):
Super, że z Master czuje się lepiej :lol::lol:

Wiesz Madziu, że Fidel wcale a wcale nie interesuje się Kongiem? :shake:

O skubany...A może daj do konga jakieś super pachnące mięcho?

Posted

madziasto4 napisał(a):

O skubany...A może daj do konga jakieś super pachnące mięcho?

Magda, jak on nie połasił się na żółty ser to nic już nie pomoże...:shake:

Posted

madziasto4 napisał(a):

Master zasrańcu jeden!!:evil_lol::evil_lol: Masz zakaz robienia takich kawałów swojej pani:mad: Dobrze, że już lepiej.

Skończyła się wena:mdleje::niewiem:

Posted

Dobry wieczór Madzik:lol: osz niedobrze coś z tą moją głową zapomniałam do Ciebie wpaść:cool1: widze że u Mastera jest juz wporzo:p to dobrze
pozdrawiam:lol:

Posted

Witam po dłuższej nieobecności na dogo:oops:

Czytałam o problemie zdrowotnym Masterka.Cieszę się ,że już wszystko w porządku. Nie ma to jak zdrowe pieseczki, radosne i rozbrykane...

pozdrawiamy serdecznie !:loveu: