Magda Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='madziasto4'] Master? Nie wierzę!:lying::lying: [quote name='madziasto4'] Zmokła kura:bigcool: Ten ogon to już niedługo sięgnie mu do ucha:lol: Quote
Pegaza Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Madzia psy wysłała by skarbów poszukali:eviltong: albo muszelek Master:ide poszukać tam w ten gąszcz krzaków:eviltong: Master:Toro masz coś ? Toro : nie nie mam Quote
madziasto4 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Magda_Miki napisał(a):Master? Nie wierzę!:lying::lying: Zmokła kura:bigcool: Ten ogon to już niedługo sięgnie mu do ucha:lol: Tak, Master, Master :grins: Na Mazurach to aż cały dygotał z nerwów, kiedy to ja się kąpałam/'kajakowałam', a on miał zakazane uskuteczniać kąpieli w jeziorze...Daliśmy mu kropelki p/kleszczowe i żałowałam przez cały tygodniowy pobyt, że nie dałam mu ich wcześniej...Jestem prawie pewna, że za człowiekiem Master by wszedł do wody :razz: Będzie wtedy sam dbał o higienę uszu :grins: Quote
Magda Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Pamiętam właśnie jak byliście na kajakach i Masterek wkładał łapki do wody:loveu: W tym roku tez jedziecie? Quote
madziasto4 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Magda_Miki napisał(a):Pamiętam właśnie jak byliście na kajakach i Masterek wkładał łapki do wody:loveu: W tym roku tez jedziecie? Ty patrz, a ja nie pamiętam nic o łapkach :evil_lol: Nie, w tym roku spędzamy wakacje tylko na wysokościach :p Ale sprawiliśmy sobie własne kajaczki i jesteśmy w trakcie poszukiwania jakiejś działeczki letniskowej :razz: Pegaza, to poszukiwanie skarbów to dla nich największa frajda ;) Quote
Loona Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='madziasto4'] Do Chin się chcieli podkopać? :evil_lol: Quote
Magda Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 To ja tez już nie wiem.....:lol: Ważne, że było:evil_lol::eviltong: Quote
Sara_i_Aris Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Cześć Madziu! Aris na początku się bał wchodzić do wody, a ja go nie chciałam nawet tam puszczać, bo nie wiedziałam, czy umie pływać :evil_lol: Do wody coś go nie ciągnie, nawet jak ja tam jestem. Eeee... kiepskie porównanie, ja prawie wcale do wody nie wchodzę :roll: [quote name='madziasto4'] Toro jak torpeda :evil_lol: [quote name='madziasto4'] Czas na opalanie :multi: [quote name='madziasto4'] Oh my got! Zaraz mi tu z ekranu straszliwy potwór wyskoczy! Kryć się :scared: [quote name='madziasto4'] Widzę kopię Ariska :-o Podobnie wygląda podczas kopania :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='Loona']Do Chin się chcieli podkopać? :evil_lol: A czort wie...;) [quote name='Yorkie']Cześć Madziu! Aris na początku się bał wchodzić do wody, a ja go nie chciałam nawet tam puszczać, bo nie wiedziałam, czy umie pływać :evil_lol: Do wody coś go nie ciągnie, nawet jak ja tam jestem. Eeee... kiepskie porównanie, ja prawie wcale do wody nie wchodzę :roll: Toro jak torpeda :evil_lol: Czas na opalanie :multi: Oh my got! Zaraz mi tu z ekranu straszliwy potwór wyskoczy! Kryć się :scared: Widzę kopię Ariska :-o Podobnie wygląda podczas kopania :evil_lol: Cześć, A Toro pchał się bez problemu do jeziora :) Dzisiejsze zabawy z frisbee, w deszczu: Quote
Sara_i_Aris Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='madziasto4'] Jaki mokry szczurek :evil_lol: To on ma nawet frisbee? :-o Chyba niczego Twoim kawalerom nie brakuje, tyle rzeczy mają... Quote
madziasto4 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Yorkie napisał(a):Jaki mokry szczurek :evil_lol: To on ma nawet frisbee? :-o Chyba niczego Twoim kawalerom nie brakuje, tyle rzeczy mają... To jest takie frisbee z zoologa, na początek nam wystarczy, a w przyszłości planuję kupić takie prawdziwe :lol: Może nawet w niedalekiej przyszłości :lol: Na razie to ja sama uczę się je rzucać i toczyć po ziemi... Quote
Kincia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Hihi ale mial zabawe frisbee czy jakos to sie tam pisze :P:P Wyglada jak zmokla kura :D:D Quote
Asiaczek Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Ale super chłopaki: i te zmokłe kury, i te w piasku całe, i te latające ... syćkie!:loveu::loveu::loveu: Ale masz z nimi radochę! Pzdr. Quote
Pegaza Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Helo Madzik:lol: pozdrowienia słoneczne przesyłam:lol: Quote
AlKil Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 dzień dobry Madziu!:lol: nadrobiliśmy wszystkie foteczki :multi: Quote
Kasia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 cześć Magdo :lol: i dwa kudełki też :loveu: Bosko teraz Torek wygląda - taki rozczochrany i nie wybarwiony jeszcze :loveu: i ten jego zawadiacki wzrok :loveu: Quote
madziasto4 Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [quote name='Agga'] W tej dziurze pewnie coś do jedzonka:diabloti: W dziurze akurat nie:lol: , ale Toro był bardzo zainteresowany rybkami na brzegu wyrzuconymi przez morze... [quote name='PositiveThought']bosko :loveu: babki z piasku :loveu: kopali fosę, prawda? potem tylko zameczek i mrówki, królestwo jak malowane... a to jest takie joł men! spojrzenie :diabloti: wciągło go. :p Tak, oczywiście, fosa, wieże itd...Brak im tylko księżniczki do uwięzienia :razz: [quote name='Pinczerek-Jacky']Hihi ale mial zabawe frisbee czy jakos to sie tam pisze :P:P Wyglada jak zmokla kura :D:D Zmokły kogut :eviltong: [quote name='Asiaczek']Ale super chłopaki: i te zmokłe kury, i te w piasku całe, i te latające ... syćkie!:loveu::loveu::loveu: Ale masz z nimi radochę! Pzdr. Witaj Asiaczku :lol: W końcu co 2 psy, to nie 1 :lol: [quote name='Pegaza']Helo Madzik:lol: pozdrowienia słoneczne przesyłam:lol: Witamy ze słonecznej i upalnej Gdyni, 33 stopnie u nas :razz: Master się pokładał co rusz w cieniu na spacerze, a Toro dreptał z rozdziawioną japą :lol: [quote name='AlKil']dzień dobry Madziu!:lol: nadrobiliśmy wszystkie foteczki :multi: Witamy :lol: [quote name='fidelek2']cześć Magdo :lol: i dwa kudełki też :loveu: Bosko teraz Torek wygląda - taki rozczochrany i nie wybarwiony jeszcze :loveu: i ten jego zawadiacki wzrok :loveu: Cześć :lol: Teraz wygląda jak prawdziwy diabeł :lol: Zapraszam na filmy Quote
Pegaza Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Tak samo jest u nas, Pipi miała dosć spaceru zresztą Soma z nogi na noge w zółwim tempie się posuwała:p jeśli chodzi o filmik to Toro skacze jak kózka:eviltong: Quote
madziasto4 Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Pegaza napisał(a):Tak samo jest u nas, Pipi miała dosć spaceru zresztą Soma z nogi na noge w zółwim tempie się posuwała:p jeśli chodzi o filmik to Toro skacze jak kózka:eviltong: Upały to się dopiero zaczną, niech się psiury przyzwyczajają :lol: PositiveThought napisał(a):Madziu, jesteś! w końcu ktoś żywy... hej hej! już się biorę za oglądanie filmików, na razie tylko powiem, ze pokazywałam mojej mamie wczoraj pół Waszej galerii, od Torka, była zafascynowana przygodami dwóch yorków w jednym domu, opowiadałam jej, że Master był w wieku Aidka,[ kit z tym P: ] bla bla, że teraz najlepiej i zobaczymy co dalej :p Cześć Beatko :) Muszę Cię rozczarować- jestem, ale kompletnie nieżywa :razz: Serio? :lol: A Aidek jest w jakim wieku? Rok? Wy jesteście w lepszej sytuacji, bo im pies młodszy, tym lepiej smarkacza przyjmie :cool3: Quote
Pegaza Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Beatko a pokazałaś mój duet załoze się że nie:cool1: Można wiedziec gdzie....? jejku ja bym dawno padła jak kawka :eviltong: No ale młodość nie wieczność starość nie radość:roll: Quote
madziasto4 Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 PositiveThought napisał(a):właśnie tak samo opowiadam mamie... kurczę, teraz na wakacje by było fajnie... aj aj aj, znowu się strasznie nakręciłam, bo się okazało, że prawdopodobnie się jednak przeprowadzam... ja też, zasnęłam o 3.00, wstałam o 6.00, o 7.15 wyszłam z domu, a wróciłam o 19.00. kocham mój organizm. i podziwiam go ^^ Jesteś pewna, że tam po drodze gdzieś nie przysnęłaś? :razz: Pegaza napisał(a):Beatko a pokazałaś mój duet załoze się że nie:cool1: Można wiedziec gdzie....? jejku ja bym dawno padła jak kawka :eviltong: No ale młodość nie wieczność starość nie radość:roll: A życie nie bajka...:razz: Quote
Pegaza Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Witaj MADZIK:lol: dzis pogoda u nas zdecydowana na NIE, chyba faktycznie po południu burza będzie:eviltong: a to fajnie jak ogródek będzie:p no właśnie miałaś pokazać by mame bardziej przekonać, że lepiej mieć yorka drugiego a niżeli rotka :eviltong: Quote
Pegaza Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 heh też mam alergie ale rotka juz drugiego nie chce :shake: Quote
Recommended Posts