Kasia Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Ser żółty to bank musi być :p Fidlakowi owoce nie podpasują ale spróbuje z płatkami. A powiedz mi jeszcze jak ja mam zatkać ten otwór aby tak od razu nie wylatywało :lol: Quote
madziasto4 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 fidelek2 napisał(a):Ser żółty to bank musi być :p Fidlakowi owoce nie podpasują ale spróbuje z płatkami. A powiedz mi jeszcze jak ja mam zatkać ten otwór aby tak od razu nie wylatywało :lol: Ja wciskam w te otwory cienki (taki cienki, żebyś mogła patrzeć przez niego:p ) plasterek sera żółtego właśnie. Można też ciastkiem jakiś chyba zatkać. Oo, albo może kawałkiem chleba- teraz wymyśliłam :lol: PositiveThought napisał(a):ale zdjęcia to ja Ci jeszcze dostarczę (; Madziu, Madziu! będziemy mieli kong :grins: Aiduś właśnie pomyślnie przeszedł testy mamszynowe :grins: okej :p To super, ale chyba też eska dla niego, nie? Quote
Kasia Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 madziasto4 napisał(a): To super, ale chyba też eska dla niego, nie? Powyżej S to tylko Fidlak używa :p Quote
madziasto4 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 fidelek2 napisał(a):Powyżej S to tylko Fidlak używa :p Ten Wasz to 8-centymetrowy jest, tak? PositiveThought napisał(a):no tak do koszyka wrzuciłm, chociaż się jeszcze zastanawiam... ale będzie zabawa.... uwielbiam mieszać żarłeko :grins: sama też sobie robię cuda na kiju w mikserze... To dla siebie też weź, emeczke na ten przykład :loveu: :evil_lol: Quote
Loona Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='madziasto4'] Łał :crazyeye: Że zdążył przed Torkiem :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Loona napisał(a):Łał :crazyeye: Że zdążył przed Torkiem :evil_lol: Gwizdnął mu najzwyczajniej w świecie :evil_lol: Toro czymś innym się na chwilę zainteresował, a Master wykorzystał okazję :lol: Się wyrobił chłopak :evil_lol: Quote
Kasia Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 madziasto4 napisał(a): Ten Wasz to 8-centymetrowy jest, tak? Dokładnie tak. Duża jest różnica między rozmiarem S? Czy Torek zdążył już zauważyć, że Master podwędził mu Konga...? :diabloti: Quote
madziasto4 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 fidelek2 napisał(a):Dokładnie tak. Duża jest różnica między rozmiarem S? Czy Torek zdążył już zauważyć, że Master podwędził mu Konga...? :diabloti: Właśnie nie, różnica tylko 1cm, tak więc nasza S ma 7 :) Oni sobie wzajemnie co rusz podbierali konga. Wczoraj to było chyba :lol: Wystarczyło, że jeden na chwilę się odwrócił czy odszedł na moment, to drugi już zabierał :lol: I tak się zamieniali co chwilę :lol: Quote
Kasia Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 madziasto4 napisał(a): Właśnie nie, różnica tylko 1cm, tak więc nasza S ma 7 :) Kurcze, to może ja miałam zamówić rozmiar L...??? :roll: Tylko że przy M pisało do 15 kg i tym sie sugerowałam.... Quote
madziasto4 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='fidelek2']Kurcze, to może ja miałam zamówić rozmiar L...??? :roll: Tylko że przy M pisało do 15 kg i tym sie sugerowałam.... A rozmiar M nie ma przypadkiem 8,5cm? L ma 11, więc to już różnica większa. Zobacz, tu masz tabelę jaki rozmiar dla jakiego psa. L chyba za duża by była...Chociaż dla sznaucera dobra... Quote
Kasia Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='madziasto4'] A rozmiar M nie ma przypadkiem 8,5cm? L ma 11, więc to już różnica większa. Zobacz, tu masz tabelę jaki rozmiar dla jakiego psa. L chyba za duża by była...Chociaż dla sznaucera dobra... Rozmiar M jest dla psów o wadze od 5 do 15 kg, wiec myślę że będzie dobrze. L byłoby za duże ;) Quote
madziasto4 Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='fidelek2']Rozmiar M jest dla psów o wadze od 5 do 15 kg, wiec myślę że będzie dobrze. L byłoby za duże ;) A Fidlak ile waży, 8? M jest w sam raz. [quote name='Pinczerek-Jacky']Fotki fotki :):):) Dzie? Haha dobra, zaraz coś dam :lol: Quote
Magda Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Ale AS! On całą piłkę trzyma w pyszczku? Miki to nie może rozdziawić papy i trzyma tylko za te włoski:lol: Quote
madziasto4 Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Magda_Miki napisał(a): Ale AS! On całą piłkę trzyma w pyszczku? Miki to nie może rozdziawić papy i trzyma tylko za te włoski:lol: Nooo :lol: Właśnie Master też tak skromnie, delikutaśnie (:evil_lol: ) trzyma tylko za te włoski :lol: A mały 1/3 piłki trzyma w pysku :lol: Quote
Magda Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 madziasto4 napisał(a):Nooo :lol: Właśnie Master też tak skromnie, delikutaśnie (:evil_lol: ) trzyma tylko za te włoski :lol: A mały 1/3 piłki trzyma w pysku :lol: Ten to ma rozwarcie paszczy:crazyeye: Lepiej uważaj jak mu dajesz coś z ręki, bo jeszcze stracisz:diabloti: Quote
Kincia Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 No i o to chodzilo :multi: :multi: Jak słodko Toro wygląda z ta piłeczką:loveu: :loveu: :loveu: Oh Master jaki przystojniak:lol: :loveu: :loveu: :loveu: Sliczna fryzurka :) Quote
Sara_i_Aris Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='madziasto4'] Kawałek Torka się załapał na zdjęcie :sweetCyb: Quote
madziasto4 Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Magda_Miki napisał(a):Ten to ma rozwarcie paszczy:crazyeye: Lepiej uważaj jak mu dajesz coś z ręki, bo jeszcze stracisz:diabloti: Spokojna Twoja rozczochrana :cool1: Pinczerek-Jacky napisał(a):No i o to chodzilo :multi: :multi: Jak słodko Toro wygląda z ta piłeczką:loveu: Oh Master jaki przystojniak:lol: :loveu: Sliczna fryzurka :) Dziękuję :) Yorkie napisał(a):Kawałek Torka się załapał na zdjęcie :sweetCyb: Toro się jakimś dziwnym trafem WSZĘDZIE załapuje :diabloti: Quote
madziasto4 Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Pegaza napisał(a):Helo :lol: Toro w swoim żywiole:eviltong: Dobrze, że w ogóle posiada ten swój żywioł ;) PositiveThought napisał(a):heloł joł elo... skąd ja to znam? :diabloti: co tam u Was? :cool3: Cześć To Aidi też? :lol: Wróciliśmy właśnie z wieczornego spaceru, po umyciu łap obowiązkowo odbyło się wydurnianie z ręcznikiem... Quote
madziasto4 Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 PositiveThought napisał(a):czy ręcznik przeżył? :cool1: czy skończył marnie...? Aidi? zawsze i wszędzie 8) Przeżył i ma się dobrze :p PositiveThought napisał(a): odgapiasz, odgapiasz P: Cóż zrobię, jak mnie też wzięło na morskie zdjęcia :razz: To już ostatnie z moich zapasów... Quote
Recommended Posts