madziasto4 Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 PositiveThought napisał(a):joł floł elo melo Madzik 8) obserwator :grins: coś miałam Ci powiedzieć, zapomniałam. Cześć :p No to już, przypominaj sobie :p Quote
madziasto4 Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 PositiveThought napisał(a):przejrzę ostatnie strony i mi się przypomni. co tam? :grins: Co tam? Master też się dorwał do konga :p PositiveThought napisał(a):już wiem :grins: 1) tak włąśnie myślałam, żeby facetom sprezentować owoce... ja Aidkowi też kupię chyba konga, fajne zajęcie ^^ tylko podróbkę, bo musi być większy :p 2) ja tam Aidka na wycieczkach kilometrowych po lasach i Puszczy Bukowej trzymałam w plecaku, nie zabierasz chłopców ze sobą? i gdzie jedziesz? ^^ 1) Oryginalne też są większe :p Do wyboru, do koloru...Zaproponowałam podróbkę, bo tańsza, a ten sam rozmiar...:p 2) Nie mamy takiej możliwości- do TPN jest zakaz wstępu psom... Zresztą nawet gdyby nie było zakazu, to ja sobie nie wyobrażam siebie gramolącej się po łańcuchach na szczyt z psem na plecach :p To nawet niebezpieczne by było i dla mnie i dla psa... Jedziemy w Tatry, 3 rok z rzędu :loveu: Quote
madziasto4 Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='PositiveThought']aaaaaaaha. no to zamawiam :cool3: znaczy jak mama się zgodzi :p oj. mysie pysie w hotelu zostaną, czy dziebedziecie? ^^ Patrzaj, tu jest kong oryginalny, różne rozmiary, a tu podróbka :p W Zakopanem góralski domek :loveu: - właściwie 'Willa jakaś tam' się zwie, 8 pokoi tylko mają. W Pieninach jakiś malusi pensjonacik. A później to po rodzinach będziemy się tułać :evil_lol: Więc tam pieski będą z nami cały czas. Master to już przyzwyczajony do 10 godzinnego siedzenia w pokoju, a Toro pierwszy raz, ale z Masterem będzie mu raźniej. Quote
madziasto4 Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 PositiveThought napisał(a):jak mnie dokształcasz w kongach ^^ a my tak nawiasem mówiąc większość rzeczy, oprócz żarcia kupujemy w Karusku O.o cudnie :loveu: jakoś na dłużej jedziecie? ^^ ja to rodzinny rozsianej po Polsce nie mam, bó Ja rzadko, ewentualnie tylko takie większe zakupy- przez te głupie koszty przesyłki... Na miesiąc :p Nasza też aż tak bardzo nie rozsiana, Częstochowa, Warszawa, a później w okolicach Olsztynka (no tak raczej trochę dalej niż ten Olsztynek, ale podaję jako punkt rozpoznawczy i orientacyjny:p ) Quote
Kasia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Ja zamówiłam tego Konga ale na allegro - rozmiar M (na zdjęciu jest L) wzięłam i kosztował 29 zł :lol: Nie wiem czy to podróbka czy oryginał ale ten mi sie akurat spodobał :lol: Magdo Magdaleno, czy to tylko złudzenie czy rzeczywiście Torem wzrostem przebił Masterka? :lol: Quote
madziasto4 Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='PositiveThought']my zawsze mamy wielkie zakupy... tysiące kosmetyków, zabawki, nowe miski... suuper :loveu: a ja wiem dzie jakiego Olsztynka ciepnęło, na pewno... :p aaaa :evil_lol: warmińsko-mazurskie w każdym razie :p [quote name='fidelek2'] Ja zamówiłam tego Konga ale na allegro - rozmiar M (na zdjęciu jest L) wzięłam i kosztował 29 zł :lol: Nie wiem czy to podróbka czy oryginał ale ten mi sie akurat spodobał :lol: Magdo Magdaleno, czy to tylko złudzenie czy rzeczywiście Torem wzrostem przebił Masterka? :lol: Właśnie też te z allegro dzisiaj przeglądałam i miałam Ci dać znać :lol: Ja też tam chciałam kupić, ale S mają tylko z jakimś sznurkiem...Po co mi sznurek :cool1: No niby oryginał :) Bo jak podróbka to piszą jak wół, że podróbka i z innej firmy jest :lol: Przebił, przebił :lol: Muszę im zrobić zdjęcie, na którym będzie to lepiej widoczne :lol: Quote
Kasia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 madziasto4 napisał(a): Przebił, przebił :lol: Muszę im zrobić zdjęcie, na którym będzie to lepiej widoczne :lol: Zrób koniecznie :lol: Młody prześcignął wzrostem starszego 'braciszka' :diabloti: Quote
Kincia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Ale sliczne fotki :loveu: :loveu: :loveu: Dzisiejsze :):) Quote
Kincia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Ale sliczne fotki :loveu: :loveu: :loveu: Dzisiejsze :):) Quote
madziasto4 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Witaj Pinczerku ;) Prawda, że uroczo mlaska? :loveu: Zapraszam na film: Quote
Sara_i_Aris Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Cześć Madziu! [quote name='madziasto4'] Aaaa! Master, uciekaj, póki masz czas! :scared: Quote
madziasto4 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Yorkie']Cześć Madziu! Aaaa! Master, uciekaj, póki masz czas! :scared: Mastera stać było tylko na głupawą minę, widoczną na zdjęciu zresztą :lol: Cześć :lol: Quote
Magda Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Hej Madzik! Widzę, że robisz porządki ze zdjęciami:eviltong: Nie będę cytować, bo wszystkie super!:multi: Pooglądałam, sobie trochę filmiki. Toro podkopujący basenik i to EJ!:evil_lol: Miłego dnia! Quote
madziasto4 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Magda_Miki']Hej Madzik! Widzę, że robisz porządki ze zdjęciami:eviltong: Nie będę cytować, bo wszystkie super!:multi: Pooglądałam, sobie trochę filmiki. Toro podkopujący basenik i to EJ!:evil_lol: Miłego dnia! Mam jeszcze do wstawienia zdjęcia z Torkiem kłapouchem :evil_lol: EJ mam na poczekaniu, zarezerwowane do zachowań wymagających szybkiej reakcji :cool1: Dziękuję i wzajemnie :p Jakieś krótkie głupotki do obejrzenia: Quote
Magda Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Jejku ten Toro to rzeczywiście ma......z garem:evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 A mnie się szalenie podobać Twój banerek :loveu: Quote
madziasto4 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='PositiveThought']może *-* ale i tak mi robisz nowy :cool1: ale później. co tam? :grins: Następny też ma być morski? Patrz :grins: Quote
Pegaza Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Cze MADZIK:p Nie no filmik mnie zaskoczył zwłaszcza ten Toro jak odrzutowiec przemieszcza się po pokoju:eviltong: Master sprzedany kongu :p musisz koniecznie kupić dwa bo się chłopaki pozagryzają:eviltong: Quote
madziasto4 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Nie mogłam wejść na Dogo wcale...:roll: PositiveThought napisał(a):łał, niemożliwe, okom nie wierzam :o Masteruś Podjadek :loveu: a co Toro w takim razie robi? podryguje tańcząc cza-czę wokół Mastera? :cool1: Ja też nie wierzyłam :lol: Dokładnie, tańcował, biegał jak torpeda i te inne rzeczy w jego stylu wyczyniał :lol: Co rusz się zmieniali, raz jeden, raz drugi :p Pegaza napisał(a):Cze MADZIK:p Nie no filmik mnie zaskoczył zwłaszcza ten Toro jak odrzutowiec przemieszcza się po pokoju:eviltong: Master sprzedany kongu :p musisz koniecznie kupić dwa bo się chłopaki pozagryzają:eviltong: Cześć :p On tak zawsze jak odrzutowiec:lol: Widziałaś ten filmik z działki, kiedyś wstawiałam, tam też jak wariat biegał wokół Mastera :lol: Właśnie myślę nad kupnem drugiego, zobaczymy. Na razie podkradają sobie i na raty wyjadają farsz :lol: Quote
olcha Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 uuuu to ja chyba będę mieć podróbkę :cool1: no trudno zobaczę jak się sprawdzi. hahaha filmiki boskie :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='madziasto4'] To Master też bawi się kongiem? :-o A Toro? Nie widzi go? Quote
Kasia Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Madziu powiedz mi proszę przy, którym farszu chłopaki są najbardziej zainteresowani kongiem? Znaczy się chciałabym znać jego skład :p To na przyszłość, żebym wiedziała co od razu zapodać Fidlakowi jak tylko Kong przyjdzie ;) Quote
Aga76 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Brawo Masterek :sweetCyb: Cześć Madziu, pozdrawiam weekendowo. Quote
madziasto4 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='olcha']uuuu to ja chyba będę mieć podróbkę :cool1: no trudno zobaczę jak się sprawdzi. hahaha filmiki boskie :loveu: A zamawiasz jeden czy dla obydwu psic? olcha na psiejkosci są 2 lepsze :lol: [quote name='Yorkie']To Master też bawi się kongiem? :-o A Toro? Nie widzi go? Nooo :lol: Pewno, że widzi :lol: Widzi i pajacuje :lol: [quote name='PositiveThought']cyrk :lol: ah, a ten banerek to chyba trawiasty jednak... :hmmmm: trawiasty..pomyślimy :p [quote name='fidelek2']Madziu powiedz mi proszę przy, którym farszu chłopaki są najbardziej zainteresowani kongiem? Znaczy się chciałabym znać jego skład :p To na przyszłość, żebym wiedziała co od razu zapodać Fidlakowi jak tylko Kong przyjdzie ;) Farsze dopiero 2 wypróbowałam, także nie mam wielkiego porównania, ale wydaje mi się, że Torowi bardziej podchodził ten pierwszy- czyli płatki, zmoczona karma i ser żółty :razz: Chcę jeszcze wypróbować owoce. [quote name='Aga76']Brawo Masterek :sweetCyb: Cześć Madziu, pozdrawiam weekendowo. Cześć Aguś, pozdrawiamy również :loveu: Quote
Recommended Posts