Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

PositiveThought napisał(a):
przejrzę ostatnie strony i mi się przypomni.

co tam? :grins:

Co tam? Master też się dorwał do konga :p

już wiem :grins:

1) tak włąśnie myślałam, żeby facetom sprezentować owoce... ja Aidkowi też kupię chyba konga, fajne zajęcie ^^ tylko podróbkę, bo musi być większy :p

2) ja tam Aidka na wycieczkach kilometrowych po lasach i Puszczy Bukowej trzymałam w plecaku, nie zabierasz chłopców ze sobą? i gdzie jedziesz? ^^

1) Oryginalne też są większe :p Do wyboru, do koloru...Zaproponowałam podróbkę, bo tańsza, a ten sam rozmiar...:p

2) Nie mamy takiej możliwości- do TPN jest zakaz wstępu psom... Zresztą nawet gdyby nie było zakazu, to ja sobie nie wyobrażam siebie gramolącej się po łańcuchach na szczyt z psem na plecach :p To nawet niebezpieczne by było i dla mnie i dla psa... Jedziemy w Tatry, 3 rok z rzędu :loveu:

Posted

[quote name='PositiveThought']aaaaaaaha.

no to zamawiam :cool3: znaczy jak mama się zgodzi :p

oj. mysie pysie w hotelu zostaną, czy dziebedziecie? ^^
Patrzaj, tu jest kong oryginalny, różne rozmiary, a tu podróbka :p

W Zakopanem góralski domek :loveu: - właściwie 'Willa jakaś tam' się zwie, 8 pokoi tylko mają.
W Pieninach jakiś malusi pensjonacik.
A później to po rodzinach będziemy się tułać :evil_lol: Więc tam pieski będą z nami cały czas.
Master to już przyzwyczajony do 10 godzinnego siedzenia w pokoju, a Toro pierwszy raz, ale z Masterem będzie mu raźniej.

Posted

jak mnie dokształcasz w kongach ^^
a my tak nawiasem mówiąc większość rzeczy, oprócz żarcia kupujemy w Karusku O.o

cudnie :loveu:
jakoś na dłużej jedziecie? ^^

ja to rodzinny rozsianej po Polsce nie mam, bó

Ja rzadko, ewentualnie tylko takie większe zakupy- przez te głupie koszty przesyłki...

Na miesiąc :p Nasza też aż tak bardzo nie rozsiana, Częstochowa, Warszawa, a później w okolicach Olsztynka (no tak raczej trochę dalej niż ten Olsztynek, ale podaję jako punkt rozpoznawczy i orientacyjny:p )

Posted

Ja zamówiłam tego Konga ale na allegro - rozmiar M (na zdjęciu jest L) wzięłam i kosztował 29 zł :lol:
Nie wiem czy to podróbka czy oryginał ale ten mi sie akurat spodobał :lol:

Magdo Magdaleno, czy to tylko złudzenie czy rzeczywiście Torem wzrostem przebił Masterka? :lol:

Posted

[quote name='PositiveThought']my zawsze mamy wielkie zakupy... tysiące kosmetyków, zabawki, nowe miski...

suuper :loveu:
a ja wiem dzie jakiego Olsztynka ciepnęło, na pewno... :p
aaaa

:evil_lol: warmińsko-mazurskie w każdym razie :p

[quote name='fidelek2']

Ja zamówiłam tego Konga ale na allegro - rozmiar M (na zdjęciu jest L) wzięłam i kosztował 29 zł :lol:
Nie wiem czy to podróbka czy oryginał ale ten mi sie akurat spodobał :lol:

Magdo Magdaleno, czy to tylko złudzenie czy rzeczywiście Torem wzrostem przebił Masterka? :lol:
Właśnie też te z allegro dzisiaj przeglądałam i miałam Ci dać znać :lol:
Ja też tam chciałam kupić, ale S mają tylko z jakimś sznurkiem...Po co mi sznurek :cool1:
No niby oryginał :) Bo jak podróbka to piszą jak wół, że podróbka i z innej firmy jest :lol:

Przebił, przebił :lol: Muszę im zrobić zdjęcie, na którym będzie to lepiej widoczne :lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):

Przebił, przebił :lol: Muszę im zrobić zdjęcie, na którym będzie to lepiej widoczne :lol:

Zrób koniecznie :lol: Młody prześcignął wzrostem starszego 'braciszka' :diabloti:

Posted

[quote name='Yorkie']Cześć Madziu!

Aaaa! Master, uciekaj, póki masz czas! :scared:
Mastera stać było tylko na głupawą minę, widoczną na zdjęciu zresztą :lol:
Cześć :lol:

Posted

Hej Madzik!
Widzę, że robisz porządki ze zdjęciami:eviltong: Nie będę cytować, bo wszystkie super!:multi: Pooglądałam, sobie trochę filmiki. Toro podkopujący basenik i to EJ!:evil_lol:

Miłego dnia!

Posted

[quote name='Magda_Miki']Hej Madzik!
Widzę, że robisz porządki ze zdjęciami:eviltong: Nie będę cytować, bo wszystkie super!:multi: Pooglądałam, sobie trochę filmiki. Toro podkopujący basenik i to EJ!:evil_lol:

Miłego dnia!
Mam jeszcze do wstawienia zdjęcia z Torkiem kłapouchem :evil_lol:
EJ mam na poczekaniu, zarezerwowane do zachowań wymagających szybkiej reakcji :cool1:

Dziękuję i wzajemnie :p

Jakieś krótkie głupotki do obejrzenia:

Posted

Cze MADZIK:p
Nie no filmik mnie zaskoczył zwłaszcza ten Toro jak odrzutowiec
przemieszcza się po pokoju:eviltong:
Master sprzedany kongu :p musisz koniecznie kupić dwa bo się chłopaki
pozagryzają:eviltong:

Posted

Nie mogłam wejść na Dogo wcale...:roll:

łał, niemożliwe, okom nie wierzam :o

Masteruś Podjadek :loveu:

a co Toro w takim razie robi?
podryguje tańcząc cza-czę wokół Mastera? :cool1:

Ja też nie wierzyłam :lol:

Dokładnie, tańcował, biegał jak torpeda i te inne rzeczy w jego stylu wyczyniał :lol:
Co rusz się zmieniali, raz jeden, raz drugi :p

Pegaza napisał(a):
Cze MADZIK:p
Nie no filmik mnie zaskoczył zwłaszcza ten Toro jak odrzutowiec
przemieszcza się po pokoju:eviltong:
Master sprzedany kongu :p musisz koniecznie kupić dwa bo się chłopaki
pozagryzają:eviltong:

Cześć :p
On tak zawsze jak odrzutowiec:lol: Widziałaś ten filmik z działki, kiedyś wstawiałam, tam też jak wariat biegał wokół Mastera :lol:
Właśnie myślę nad kupnem drugiego, zobaczymy. Na razie podkradają sobie i na raty wyjadają farsz :lol:

Posted

Madziu powiedz mi proszę przy, którym farszu chłopaki są najbardziej zainteresowani kongiem?
Znaczy się chciałabym znać jego skład :p To na przyszłość, żebym wiedziała co od razu zapodać Fidlakowi jak tylko Kong przyjdzie ;)

Posted

[quote name='olcha']uuuu to ja chyba będę mieć podróbkę :cool1: no trudno zobaczę jak się sprawdzi.

hahaha filmiki boskie :loveu:
A zamawiasz jeden czy dla obydwu psic?

olcha na psiejkosci są 2 lepsze :lol:

[quote name='Yorkie']To Master też bawi się kongiem? :-o A Toro? Nie widzi go?
Nooo :lol: Pewno, że widzi :lol: Widzi i pajacuje :lol:

[quote name='PositiveThought']cyrk :lol:

ah, a ten banerek to chyba trawiasty jednak... :hmmmm:
trawiasty..pomyślimy :p

[quote name='fidelek2']Madziu powiedz mi proszę przy, którym farszu chłopaki są najbardziej zainteresowani kongiem?
Znaczy się chciałabym znać jego skład :p To na przyszłość, żebym wiedziała co od razu zapodać Fidlakowi jak tylko Kong przyjdzie ;)
Farsze dopiero 2 wypróbowałam, także nie mam wielkiego porównania, ale wydaje mi się, że Torowi bardziej podchodził ten pierwszy- czyli płatki, zmoczona karma i ser żółty :razz:
Chcę jeszcze wypróbować owoce.

[quote name='Aga76']Brawo Masterek :sweetCyb:

Cześć Madziu, pozdrawiam weekendowo.
Cześć Aguś, pozdrawiamy również :loveu: