madziasto4 Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Dziękuję Kasiu w imieniu Torka :calus: Quote
madziasto4 Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 madzia i medor napisał(a):Hello:p:p:p:p Czołem :p :p Quote
madziasto4 Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Fotki plażowe, tradycyjnie niewyraźne :cool1: Quote
Kincia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Hoho troche to potrwa.:-o Jakie śliczne fotusie. :loveu: Gdzie ty mieszkasz !! Quote
madziasto4 Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a): Hoho troche to potrwa.:-o Jakie śliczne fotusie. :loveu: Gdzie ty mieszkasz !! Ooooo :evil_lol: Witamy Pinczerku w naszych skromnych progach ;) Dziękujemy ;) Mieszkamy sobie z pieskami w Gdyni ;) Quote
małyskrzat Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Madzia na agility Torka - niech się wyszaleje i nauczy przy okazji. Quote
madziasto4 Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 PositiveThought napisał(a):cóż za piękny, powaljący i absolutnie cudowny biały śmieć! Wiedziałam, wiedziaaałam, wiedziaaaaaałam, że lubisz biały kolor :cool1: Quote
Kincia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Ale super ja też chce mieszkać nad morzem :placz: :placz: Quote
madziasto4 Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 małyskrzat napisał(a):Madzia na agility Torka - niech się wyszaleje i nauczy przy okazji. A wiesz, że to byłby dobry pomysł...:lol: Ale na początek może zrobimy jakieś własne, podpatrzymy przeszkody :lol: Mam ochotę nauczyć go slalomu między nogami, ale tak się zabieram do tego i zabieram...:oops: Tymbardziej, że przymierzamy się do kupna drugiej działki, tym razem na pojezierzu kaszubskim :) Jedziemy w sobotę obejrzeć :) Będzie jeziorko do naszej dyspozycji, zorganizujemy może jakieś kajaczki, psiurki będą miały swobodę :loveu: Quote
madziasto4 Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Ale super ja też chce mieszkać nad morzem :placz: :placz: Ale wiesz, człowiek mieszka nad morzem, a jednak wcale nieczęsto tam bywa...:lol: Tak jest zazwyczaj...byliśmy na wczasach w Zakopanem i kobieta, u której wynajmowaliśmy pokój nie była ani na Giewoncie, ani na Kasprowym...:lol: Quote
Kincia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 madziasto4 napisał(a):Ale wiesz, człowiek mieszka nad morzem, a jednak wcale nieczęsto tam bywa...:lol: Tak jest zazwyczaj...byliśmy na wczasach w Zakopanem i kobieta, u której wynajmowaliśmy pokój nie była ani na Giewoncie, ani na Kasprowym...:lol: O ja hehe:cool3: Ja bym chyba codziennie chodziła na spacery na plaże:loveu: :loveu: Quote
madziasto4 Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):O ja hehe:cool3: Ja bym chyba codziennie chodziła na spacery na plaże:loveu: :loveu: To jeszcze zależy jak daleko od tego morza się mieszka...Ja mam kilka kilometrów do morza(samochodem 5-10 min), niby niedużo, ale jednak nie mogę sobie pozwolić na codzienne nadmorskie spacery :roll: Co innego, gdybym nad morze mogła dojść spacerkiem :loveu: Quote
Kincia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 madziasto4 napisał(a):To jeszcze zależy jak daleko od tego morza się mieszka...Ja mam kilka kilometrów do morza(samochodem 5-10 min), niby niedużo, ale jednak nie mogę sobie pozwolić na codzienne nadmorskie spacery :roll: Co innego, gdybym nad morze mogła dojść spacerkiem :loveu: No chyba że tak :eviltong: :eviltong: Ja bym chciała mieć dom przy plaży odrazu:loveu: :loveu: Quote
madziasto4 Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 PositiveThought napisał(a):przecudny widok <33 mój miszczu i morze... ach. napiszę książkę - "Młody york i morze" ale żarcikiem zarzuciłam, nie ma co... :cool3: Madziu, na te kajaczki to to wiesz, ja mieszkam w Szczecinie, adres Ci wyśle, a na zaproszeniu mają być narysowane kwiatuszki... Zainspirował Cię 'Stary człowiek i morze'...albo 'Stary człowiek i może...' :evil_lol: Już nie będę pisać, co może...:evil_lol: Zaprosimy, zaprosimy, tylko z własnym prowiantem proszę :evil_lol: Pinczerek-Jacky napisał(a):No chyba że tak :eviltong: :eviltong: Ja bym chciała mieć dom przy plaży odrazu:loveu: :loveu: A Ty wiesz jak piź...wieje nad samym morzem? :evil_lol: Okna by Ci powypadały :eviltong: Quote
madziasto4 Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 PositiveThought napisał(a):z widokiem na Morze Śródziemne, z palmą i żeby obok były Alpy :loveu: pobudzacie moją wyobraźnię :cool3: Też chciałabym mieć pod ręką i góry, i morze....:loveu: PositiveThought napisał(a):Madzia, ja to znam pod inną wersją - "Stary człowiek, A może..." :cool3: nawet nie wiesz, jak się uśmiałam, gdy koleżanka po raz pierwszy zaczęła mi o tym opowiadać... xD Może rzeczywiście 'A' daje lepszy efekt :evil_lol: Quote
Pegaza Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 A ja bym nie chciała mieszkać tak blisko plaży (czyt.dom przy plaży) bo bym tego piachu nie zniosła w mieszkaniu:eviltong: ale w sezonie to Wam współczuje tyle tych ludzi wokoło.... Quote
Kincia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Ja bym tam chciała miec przy sobie :cool3: Góry.morze i jeziora :cool3: :cool3: I było by super:loveu: Quote
Pegaza Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Piękny piękny a ja musze lecieć z suką dużą na dwor bo chyba jej sie chce :angryy: a ja juz w pizamce cholewa:angryy: stęka mi tu za plecami ide narazie dziołszki:eviltong: Quote
madziasto4 Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Pegaza napisał(a):A ja bym nie chciała mieszkać tak blisko plaży (czyt.dom przy plaży) bo bym tego piachu nie zniosła w mieszkaniu:eviltong: ale w sezonie to Wam współczuje tyle tych ludzi wokoło.... W mieszkaniu, jak w mieszkaniu, ale cholera między zębami ile :evil_lol: Ja nie mieszkam w centrum Gdyni, także nie jest źle z turystami...Ale Sopot to dopiero tętni życiem...Monciak, molo...:) Pinczerek-Jacky napisał(a):Ja bym tam chciała miec przy sobie :cool3: Góry.morze i jeziora :cool3: :cool3: I było by super:loveu: Niestety wszystkiego mieć nie można :shake: PositiveThought napisał(a):piach wszędzie, turyści jak piach, piach oknem, turyści drzwiami... piękny wiersz, prawda? przypominam - Genialna Gienia :cool3: Siakiś nowoczesny, bo nijak się rymuje :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Pegaza napisał(a):Piękny piękny a ja musze lecieć z suką dużą na dwor bo chyba jej sie chce :angryy: a ja juz w pizamce cholewa:angryy: stęka mi tu za plecami ide narazie dziołszki:eviltong: Leć w koszuli nocnej, ciemno jest :eviltong: Quote
Pegaza Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Jestem już jestem taa Ty nie wiesz ile ludzi jeszcze chodzi o tej porze, nalożyłam na piżamke dres :eviltong: nawet wiem juz po czym to ma kurcze mam nadzieje, że nie będe musiała całą noc latać:angryy: Quote
madziasto4 Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Pegaza napisał(a):Jestem już jestem taa Ty nie wiesz ile ludzi jeszcze chodzi o tej porze, nalożyłam na piżamke dres :eviltong: nawet wiem juz po czym to ma kurcze mam nadzieje, że nie będe musiała całą noc latać:angryy: Wiesz już? Po czym? Quote
marzenna79 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='madziasto4'] Tymbardziej, że przymierzamy się do kupna drugiej działki, tym razem na pojezierzu kaszubskim :) Jedziemy w sobotę obejrzeć :) Będzie jeziorko do naszej dyspozycji, zorganizujemy może jakieś kajaczki, psiurki będą miały swobodę :loveu: Madziu, a gdzie na Pojezierzu Kaszubskim ??? :cool3: Ja też mam działkę w tych rejonach.:roll: Ciekawość jak zwykle mnie zżera.:roll: Daj szybko namiary na jeziorko.:multi::loveu: SUPER FOTKA. Quote
Pegaza Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Babcia(czyt.mama) zafundowała Somie mięso mielone:angryy: i teraz są skutki. Kupiła w sklepie i wydawało jej się, że coś nie tak z nim, swoim psom go nie dała, "podarowała" mojemu większemu, ona zjada wszystko no i teraz mamy problemik:roll: Quote
madziasto4 Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='marzenna79'] Madziu, a gdzie na Pojezierzu Kaszubskim ??? :cool3: Ja też mam działkę w tych rejonach.:roll: Ciekawość jak zwykle mnie zżera.:roll: Daj szybko namiary na jeziorko.:multi::loveu: SUPER FOTKA. Jak miło Cię widzieć znów u nas :) Wprowadzasz jakąś pozytywną energię do galerii :loveu: Jeziorko Raduńskie ;) Raduńskie Dolne konkretnie, na razie to nic pewnego, dopiero po obejrzeniu zdecydujemy :) [quote name='Pegaza']Babcia(czyt.mama) zafundowała Somie mięso mielone:angryy: i teraz są skutki. Kupiła w sklepie i wydawało jej się, że coś nie tak z nim, swoim psom go nie dała, "podarowała" mojemu większemu, ona zjada wszystko no i teraz mamy problemik:roll: Ojej....Trzymam kciuki, żeby dolegliwości przeszły ;) Quote
Recommended Posts