Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Pinczerek-Jacky napisał(a):

Hoho troche to potrwa.:-o
Jakie śliczne fotusie. :loveu:
Gdzie ty mieszkasz !!

Ooooo :evil_lol: Witamy Pinczerku w naszych skromnych progach ;)
Dziękujemy ;)
Mieszkamy sobie z pieskami w Gdyni ;)

Posted

małyskrzat napisał(a):
Madzia na agility Torka - niech się wyszaleje i nauczy przy okazji.

A wiesz, że to byłby dobry pomysł...:lol: Ale na początek może zrobimy jakieś własne, podpatrzymy przeszkody :lol: Mam ochotę nauczyć go slalomu między nogami, ale tak się zabieram do tego i zabieram...:oops:

Tymbardziej, że przymierzamy się do kupna drugiej działki, tym razem na pojezierzu kaszubskim :) Jedziemy w sobotę obejrzeć :) Będzie jeziorko do naszej dyspozycji, zorganizujemy może jakieś kajaczki, psiurki będą miały swobodę :loveu:

Posted

Ale super ja też chce mieszkać nad morzem :placz: :placz:

Ale wiesz, człowiek mieszka nad morzem, a jednak wcale nieczęsto tam bywa...:lol: Tak jest zazwyczaj...byliśmy na wczasach w Zakopanem i kobieta, u której wynajmowaliśmy pokój nie była ani na Giewoncie, ani na Kasprowym...:lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Ale wiesz, człowiek mieszka nad morzem, a jednak wcale nieczęsto tam bywa...:lol: Tak jest zazwyczaj...byliśmy na wczasach w Zakopanem i kobieta, u której wynajmowaliśmy pokój nie była ani na Giewoncie, ani na Kasprowym...:lol:

O ja hehe:cool3:
Ja bym chyba codziennie chodziła na spacery na plaże:loveu: :loveu:

Posted

O ja hehe:cool3:
Ja bym chyba codziennie chodziła na spacery na plaże:loveu: :loveu:

To jeszcze zależy jak daleko od tego morza się mieszka...Ja mam kilka kilometrów do morza(samochodem 5-10 min), niby niedużo, ale jednak nie mogę sobie pozwolić na codzienne nadmorskie spacery :roll: Co innego, gdybym nad morze mogła dojść spacerkiem :loveu:

Posted

madziasto4 napisał(a):
To jeszcze zależy jak daleko od tego morza się mieszka...Ja mam kilka kilometrów do morza(samochodem 5-10 min), niby niedużo, ale jednak nie mogę sobie pozwolić na codzienne nadmorskie spacery :roll: Co innego, gdybym nad morze mogła dojść spacerkiem :loveu:

No chyba że tak :eviltong: :eviltong:
Ja bym chciała mieć dom przy plaży odrazu:loveu: :loveu:

Posted

PositiveThought napisał(a):
przecudny widok <33
mój miszczu i morze... ach.
napiszę książkę - "Młody york i morze"
ale żarcikiem zarzuciłam, nie ma co... :cool3:

Madziu, na te kajaczki to to wiesz, ja mieszkam w Szczecinie, adres Ci wyśle, a na zaproszeniu mają być narysowane kwiatuszki...

Zainspirował Cię 'Stary człowiek i morze'...albo 'Stary człowiek i może...' :evil_lol: Już nie będę pisać, co może...:evil_lol:

Zaprosimy, zaprosimy, tylko z własnym prowiantem proszę :evil_lol:

No chyba że tak :eviltong: :eviltong:
Ja bym chciała mieć dom przy plaży odrazu:loveu: :loveu:

A Ty wiesz jak piź...wieje nad samym morzem? :evil_lol: Okna by Ci powypadały :eviltong:

Posted

z widokiem na Morze Śródziemne, z palmą i żeby obok były Alpy :loveu:

pobudzacie moją wyobraźnię :cool3:

Też chciałabym mieć pod ręką i góry, i morze....:loveu:

Madzia, ja to znam pod inną wersją - "Stary człowiek, A może..." :cool3:

nawet nie wiesz, jak się uśmiałam, gdy koleżanka po raz pierwszy zaczęła mi o tym opowiadać... xD

Może rzeczywiście 'A' daje lepszy efekt :evil_lol:

Posted

A ja bym nie chciała mieszkać tak blisko plaży (czyt.dom przy plaży) bo bym tego piachu nie zniosła w mieszkaniu:eviltong: ale w sezonie to Wam współczuje tyle tych ludzi wokoło....

Posted

Piękny piękny a ja musze lecieć z suką dużą na dwor bo chyba jej sie chce :angryy: a ja juz w pizamce cholewa:angryy: stęka mi tu za plecami ide narazie dziołszki:eviltong:

Posted

Pegaza napisał(a):
A ja bym nie chciała mieszkać tak blisko plaży (czyt.dom przy plaży) bo bym tego piachu nie zniosła w mieszkaniu:eviltong: ale w sezonie to Wam współczuje tyle tych ludzi wokoło....

W mieszkaniu, jak w mieszkaniu, ale cholera między zębami ile :evil_lol:

Ja nie mieszkam w centrum Gdyni, także nie jest źle z turystami...Ale Sopot to dopiero tętni życiem...Monciak, molo...:)

Ja bym tam chciała miec przy sobie :cool3:
Góry.morze i jeziora :cool3: :cool3:
I było by super:loveu:

Niestety wszystkiego mieć nie można :shake:

piach wszędzie,
turyści jak piach,
piach oknem,
turyści drzwiami...

piękny wiersz, prawda?
przypominam - Genialna Gienia :cool3:

Siakiś nowoczesny, bo nijak się rymuje :evil_lol:

Posted

Pegaza napisał(a):
Piękny piękny a ja musze lecieć z suką dużą na dwor bo chyba jej sie chce :angryy: a ja juz w pizamce cholewa:angryy: stęka mi tu za plecami ide narazie dziołszki:eviltong:

Leć w koszuli nocnej, ciemno jest :eviltong:

Posted

Jestem już jestem taa Ty nie wiesz ile ludzi jeszcze chodzi o tej porze, nalożyłam na piżamke dres :eviltong: nawet wiem juz po czym to ma kurcze mam nadzieje, że nie będe musiała całą noc latać:angryy:

Posted

Pegaza napisał(a):
Jestem już jestem taa Ty nie wiesz ile ludzi jeszcze chodzi o tej porze, nalożyłam na piżamke dres :eviltong: nawet wiem juz po czym to ma kurcze mam nadzieje, że nie będe musiała całą noc latać:angryy:

Wiesz już? Po czym?

Posted

[quote name='madziasto4']
Tymbardziej, że przymierzamy się do kupna drugiej działki, tym razem na pojezierzu kaszubskim :) Jedziemy w sobotę obejrzeć :) Będzie jeziorko do naszej dyspozycji, zorganizujemy może jakieś kajaczki, psiurki będą miały swobodę :loveu:
Madziu, a gdzie na Pojezierzu Kaszubskim ??? :cool3:
Ja też mam działkę w tych rejonach.:roll:
Ciekawość jak zwykle mnie zżera.:roll:
Daj szybko namiary na jeziorko.:multi::loveu:

SUPER FOTKA.

Posted

Babcia(czyt.mama) zafundowała Somie mięso mielone:angryy: i teraz są skutki.
Kupiła w sklepie i wydawało jej się, że coś nie tak z nim, swoim psom go nie dała, "podarowała" mojemu większemu, ona zjada wszystko no i teraz mamy problemik:roll:

Posted

[quote name='marzenna79']
Madziu, a gdzie na Pojezierzu Kaszubskim ??? :cool3:
Ja też mam działkę w tych rejonach.:roll:
Ciekawość jak zwykle mnie zżera.:roll:
Daj szybko namiary na jeziorko.:multi::loveu:

SUPER FOTKA.

Jak miło Cię widzieć znów u nas :)
Wprowadzasz jakąś pozytywną energię do galerii :loveu:

Jeziorko Raduńskie ;) Raduńskie Dolne konkretnie, na razie to nic pewnego, dopiero po obejrzeniu zdecydujemy :)

[quote name='Pegaza']Babcia(czyt.mama) zafundowała Somie mięso mielone:angryy: i teraz są skutki.
Kupiła w sklepie i wydawało jej się, że coś nie tak z nim, swoim psom go nie dała, "podarowała" mojemu większemu, ona zjada wszystko no i teraz mamy problemik:roll:
Ojej....Trzymam kciuki, żeby dolegliwości przeszły ;)