madziasto4 Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='nane'] To ptak?:hmmmm: To samolot?:hmmmm: NIE!!! To SuperYorek :crazyeye: Cześć nane :lol: York odrzutowiec... [quote name='PositiveThought']a tak w ogóle to dzień dobry MadziU. jak chłopakule? ^^ Niech żyje refleks...:cool1: Żyją, jedzą, śpią, spacerują, śpią, jedzą, gonią się, obrabiają kości, śpią...Krótko mówiąc mają się dobrze :p Quote
madziasto4 Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 PositiveThought napisał(a):hip hip hurra! są ludzie, którzy nie lubią krótko... :evil_lol: i Ty się do nich zaliczasz? :razz: Quote
nane Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 madziasto4 napisał(a):Cześć nane :lol: York odrzutowiec.. nie dawaj mu tak często Red Bulla :chlup: bo chłopak ci odleci na dobre :megagrin: Quote
madziasto4 Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='PositiveThought']powiedzmy :lol: przyjęłam do wiadomości... [quote name='nane']nie dawaj mu tak często Red Bulla :chlup: bo chłopak ci odleci na dobre :megagrin: nie bój nic, panuję nad sytuacją :cool1: Quote
Pegaza Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Cze MADZIU :p lewa prawa lewa prawa i tak sobie maszerują dupki :eviltong: Quote
Pegaza Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 MADZIA pieski na działeczke wzięła ale za furtke ich nie wpuściła:eviltong: oj biedne pieski :eviltong: Quote
Sara_i_Aris Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Cześć Madziu! Mamma Mia! Jęzorek, i to jaki cudny :loveu: Master: Ja laaataaam!!! Toro: Ja teeeż!!! Quote
misiaczek Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Dobry wieczorek działkowicze :). [quote name='madziasto4'] Czemu ta pańcia nie chce nas wpuścić?:cool3: Quote
madziasto4 Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='Pegaza']Cze MADZIU :p lewa prawa lewa prawa i tak sobie maszerują dupki :eviltong: Podoba mi się to zdjęcie wyjątkowo :lol: Zadki moje kochane :) [quote name='Pegaza']MADZIA pieski na działeczke wzięła ale za furtke ich nie wpuściła:eviltong: oj biedne pieski :eviltong: Bo to nie nasza furtka :eviltong: Oni są ciekawscy i na każdą działkę zaglądają :lol: [quote name='Yorkie']Cześć Madziu! Mamma Mia! Jęzorek, i to jaki cudny :loveu: Master: Ja laaataaam!!! Toro: Ja teeeż!!! Cześć Sara :) [quote name='PositiveThought']w związku z tym nie boisz się mnie? :lol: jak na promocji Tesko xD Ani trochę :p :eviltong: [quote name='Pegaza']MADZIA znów ich poiłaś redbulem?:lol: Ja? Nieee :shake: [quote name='misiaczek']Dobry wieczorek działkowicze :). Czemu ta pańcia nie chce nas wpuścić?:cool3: Dobry wieczór :) A bo to nie nasza działeczka :lol: Nasza furtka jest bardziej obskurna :evil_lol: Quote
Loona Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 heloł heloł :lol: Daaawno nas tu nie było, co tam u maluchów? Widzę, że ciągle na działce się wczasują :evil_lol: Ja też tak chcę :placz: Quote
nane Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 madziasto4 napisał(a): bo to nie nasza działeczka :lol: Nasza furtka jest bardziej obskurna :evil_lol: To wy tak do zdjęcia szukacie najfajniejszych zakatków :crazyeye: oj nie ładnie publicznie ludzi wrabiać :mad: Quote
Pegaza Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 hahaha zaraz się okaże że nawet działeczki nie ma:eviltong: ;) Quote
nane Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Pegaza napisał(a):hahaha zaraz się okaże że nawet działeczki nie ma:eviltong: ;) jednym słofem pozycona :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Loona napisał(a):heloł heloł :lol: Daaawno nas tu nie było, co tam u maluchów? Widzę, że ciągle na działce się wczasują :evil_lol: Ja też tak chcę :placz: heloł :lol: Noo tak ostatnio to właśnie nie wczasują....:roll: Przecież masz ogród przy domu, tak podejrzewam :eviltong: nane napisał(a):To wy tak do zdjęcia szukacie najfajniejszych zakatków :crazyeye: oj nie ładnie publicznie ludzi wrabiać :mad: Pegaza napisał(a):hahaha zaraz się okaże że nawet działeczki nie ma:eviltong: ;) Do informacji publicznej :mad: Zdjęcie przy furtce sąsiada zupełnie przypadkowe. Działeczkę własną posiadamy. :obrazic: Quote
Aga76 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Pozdrowienia dla rodzinki szalonych yorkowych brytanów :loveu: Quote
Kasia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 madziasto4 napisał(a): A bo to nie nasza działeczka :lol: Nasza furtka jest bardziej obskurna :evil_lol: No proszę, nawet sie przyznała :p A tak na marginesie to nie widziałaś naszej :evil_lol: Quote
Loona Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 madziasto4 napisał(a):heloł :lol: Noo tak ostatnio to właśnie nie wczasują....:roll: Przecież masz ogród przy domu, tak podejrzewam :eviltong: Podwyrko to ja mam codziennie, już się znudziło :eviltong: Poza tym, nie mam działeczki nad morzem :loveu: :placz: Quote
madziasto4 Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='madzia i medor']Doberek yoreczki:p Doberek :p [quote name='Aga76']Pozdrowienia dla rodzinki szalonych yorkowych brytanów :loveu: Witaj Agula :loveu: [quote name='fidelek2']No proszę, nawet sie przyznała :p A tak na marginesie to nie widziałaś naszej :evil_lol: :evil_lol: To nasza furteczka :lol: Na zdjęciu i tak nieźle wygląda... A altanka...:roll: Ale przynajmniej się nie włamują :evil_lol: Noo ale altankę doprowadzamy do porządku, w sensie obijamy, choć miałoby się ochotę zrównać ją z ziemią i postawić nowy domek :diabloti: Quote
madziasto4 Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Loona napisał(a):Podwyrko to ja mam codziennie, już się znudziło :eviltong: Poza tym, nie mam działeczki nad morzem :loveu: :placz: Nie myśl sobie, że nasza to tak nad samiuśkim morzem jest :evil_lol: Parę kilometrów trza się pofatygować :lol: Quote
Kasia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 madziasto4 napisał(a): A altanka...:roll: Ale przynajmniej się nie włamują :evil_lol: Noo ale altankę doprowadzamy do porządku, w sensie obijamy, choć miałoby się ochotę zrównać ją z ziemią i postawić nowy domek :diabloti: My swojej nawet nie zamykamy :evil_lol: to taki antyk, że zamek spróchniał i trzeba wstawić całkiem nowe drzwi? Quote
madziasto4 Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 fidelek2 napisał(a):My swojej nawet nie zamykamy :evil_lol: to taki antyk, że zamek spróchniał i trzeba wstawić całkiem nowe drzwi? Pytanie o antyk to do mnie, czy to o Waszej altance, tylko postawił Ci się znak zapytania? :eviltong: PositiveThought napisał(a):parę kilometrów... te parę kilometrów do morza to ja bym sprintem jakimś pobiegła z namiotem pod pachą, żarciem w koszyku i rodzinką na plecach... aż by się kurzyło :cool3: Madzia, pogryź za mnie, bo mnie ząb boli. Zapraszamy zatem do Gdyni :grins: Będziesz miała nocleg w naszej luksusowej altance, co prawda bez okna z widokiem na morze, choć okno jest, nie otwiera się, ale jest :evil_lol: :roflt: Quote
Kasia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='madziasto4'] Pytanie o antyk to do mnie, czy to o Waszej altance, tylko postawił Ci się znak zapytania? :eviltong: Oczywiście o naszej :p (Waszej nie widziałam ;)) mnie te znaki interpunkcje coś za bardzo sie trzymają i w najmniej odpowiednim momencie sie wstawiają :p Quote
madziasto4 Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='PositiveThought']będę w Rewalu... więc przybiegnę, z namiotem, żarciem i rodzinką ^^ mój ból Cię śmieszy? :p no i co, zdjęcia chciałaś, umieściłam, a Ty nic... Będę Cię oczekiwać :cool1: Wybacz, ale jestem zmuszona przytaknąć :evil_lol: Zapomniałam na śmierć...wybacz [quote name='fidelek2']Oczywiście o naszej :p (Waszej nie widziałam ;)) mnie te znaki interpunkcje coś za bardzo sie trzymają i w najmniej odpowiednim momencie sie wstawiają :p Nasz sąsiad tak sobie wypicował domek i ogólnie działkę, że już z 5 razy mu się włamali w ciągu 2-óch lat...A nasza poczciwa buda stoi nienaruszona i nieskażona nogami intruza...:cool1: Quote
Recommended Posts