Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='nane']
To ptak?:hmmmm:
To samolot?:hmmmm:
NIE!!! To SuperYorek :crazyeye:
Cześć nane :lol:
York odrzutowiec...

[quote name='PositiveThought']a tak w ogóle to dzień dobry MadziU.

jak chłopakule? ^^
Niech żyje refleks...:cool1:

Żyją, jedzą, śpią, spacerują, śpią, jedzą, gonią się, obrabiają kości, śpią...Krótko mówiąc mają się dobrze :p

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

madziasto4 napisał(a):
Cześć nane :lol:
York odrzutowiec..

nie dawaj mu tak często Red Bulla :chlup: bo chłopak ci odleci na dobre :megagrin:

Posted

[quote name='PositiveThought']powiedzmy :lol:
przyjęłam do wiadomości...

[quote name='nane']nie dawaj mu tak często Red Bulla :chlup: bo chłopak ci odleci na dobre :megagrin:
nie bój nic, panuję nad sytuacją :cool1:

Posted

[quote name='Pegaza']Cze MADZIU :p
lewa prawa lewa prawa i tak sobie maszerują dupki :eviltong:

Podoba mi się to zdjęcie wyjątkowo :lol: Zadki moje kochane :)

[quote name='Pegaza']MADZIA pieski na działeczke wzięła ale za furtke ich nie wpuściła:eviltong:
oj biedne pieski :eviltong:
Bo to nie nasza furtka :eviltong: Oni są ciekawscy i na każdą działkę zaglądają :lol:

[quote name='Yorkie']Cześć Madziu!

Mamma Mia! Jęzorek, i to jaki cudny :loveu:

Master: Ja laaataaam!!!
Toro: Ja teeeż!!!
Cześć Sara :)

[quote name='PositiveThought']w związku z tym nie boisz się mnie? :lol:

jak na promocji Tesko xD
Ani trochę :p

:eviltong:

[quote name='Pegaza']MADZIA znów ich poiłaś redbulem?:lol:
Ja? Nieee :shake:

[quote name='misiaczek']Dobry wieczorek działkowicze :).

Czemu ta pańcia nie chce nas wpuścić?:cool3:
Dobry wieczór :)

A bo to nie nasza działeczka :lol: Nasza furtka jest bardziej obskurna :evil_lol:

Posted

heloł heloł :lol: Daaawno nas tu nie było, co tam u maluchów? Widzę, że ciągle na działce się wczasują :evil_lol: Ja też tak chcę :placz:

Posted

madziasto4 napisał(a):
bo to nie nasza działeczka :lol: Nasza furtka jest bardziej obskurna :evil_lol:

To wy tak do zdjęcia szukacie najfajniejszych zakatków :crazyeye: oj nie ładnie publicznie ludzi wrabiać :mad:

Posted

Loona napisał(a):
heloł heloł :lol: Daaawno nas tu nie było, co tam u maluchów? Widzę, że ciągle na działce się wczasują :evil_lol: Ja też tak chcę :placz:

heloł :lol: Noo tak ostatnio to właśnie nie wczasują....:roll: Przecież masz ogród przy domu, tak podejrzewam :eviltong:

nane napisał(a):
To wy tak do zdjęcia szukacie najfajniejszych zakatków :crazyeye: oj nie ładnie publicznie ludzi wrabiać :mad:

Pegaza napisał(a):
hahaha zaraz się okaże że nawet działeczki nie ma:eviltong: ;)

Do informacji publicznej :mad:
Zdjęcie przy furtce sąsiada zupełnie przypadkowe.
Działeczkę własną posiadamy.

:obrazic:

Posted

madziasto4 napisał(a):

A bo to nie nasza działeczka :lol: Nasza furtka jest bardziej obskurna :evil_lol:

No proszę, nawet sie przyznała :p A tak na marginesie to nie widziałaś naszej :evil_lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):
heloł :lol: Noo tak ostatnio to właśnie nie wczasują....:roll: Przecież masz ogród przy domu, tak podejrzewam :eviltong:

Podwyrko to ja mam codziennie, już się znudziło :eviltong: Poza tym, nie mam działeczki nad morzem :loveu: :placz:

Posted

[quote name='madzia i medor']Doberek yoreczki:p
Doberek :p

[quote name='Aga76']Pozdrowienia dla rodzinki szalonych yorkowych brytanów :loveu:
Witaj Agula :loveu:

[quote name='fidelek2']No proszę, nawet sie przyznała :p A tak na marginesie to nie widziałaś naszej :evil_lol:
:evil_lol: To nasza furteczka :lol: Na zdjęciu i tak nieźle wygląda...

A altanka...:roll: Ale przynajmniej się nie włamują :evil_lol:
Noo ale altankę doprowadzamy do porządku, w sensie obijamy, choć miałoby się ochotę zrównać ją z ziemią i postawić nowy domek :diabloti:

Posted

Loona napisał(a):
Podwyrko to ja mam codziennie, już się znudziło :eviltong: Poza tym, nie mam działeczki nad morzem :loveu: :placz:

Nie myśl sobie, że nasza to tak nad samiuśkim morzem jest :evil_lol: Parę kilometrów trza się pofatygować :lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):

A altanka...:roll: Ale przynajmniej się nie włamują :evil_lol:
Noo ale altankę doprowadzamy do porządku, w sensie obijamy, choć miałoby się ochotę zrównać ją z ziemią i postawić nowy domek :diabloti:

My swojej nawet nie zamykamy :evil_lol: to taki antyk, że zamek spróchniał i trzeba wstawić całkiem nowe drzwi?

Posted

fidelek2 napisał(a):
My swojej nawet nie zamykamy :evil_lol: to taki antyk, że zamek spróchniał i trzeba wstawić całkiem nowe drzwi?

Pytanie o antyk to do mnie, czy to o Waszej altance, tylko postawił Ci się znak zapytania? :eviltong:

PositiveThought napisał(a):
parę kilometrów... te parę kilometrów do morza to ja bym sprintem jakimś pobiegła z namiotem pod pachą, żarciem w koszyku i rodzinką na plecach... aż by się kurzyło :cool3:

Madzia, pogryź za mnie, bo mnie ząb boli.

Zapraszamy zatem do Gdyni :grins: Będziesz miała nocleg w naszej luksusowej altance, co prawda bez okna z widokiem na morze, choć okno jest, nie otwiera się, ale jest :evil_lol:

:roflt:

Posted

[quote name='madziasto4']
Pytanie o antyk to do mnie, czy to o Waszej altance, tylko postawił Ci się znak zapytania? :eviltong:

Oczywiście o naszej :p (Waszej nie widziałam ;))
mnie te znaki interpunkcje coś za bardzo sie trzymają i w najmniej odpowiednim momencie sie wstawiają :p

Posted

[quote name='PositiveThought']będę w Rewalu... więc przybiegnę, z namiotem, żarciem i rodzinką ^^

mój ból Cię śmieszy? :p

no i co, zdjęcia chciałaś, umieściłam, a Ty nic...
Będę Cię oczekiwać :cool1:

Wybacz, ale jestem zmuszona przytaknąć :evil_lol:

Zapomniałam na śmierć...wybacz

[quote name='fidelek2']Oczywiście o naszej :p (Waszej nie widziałam ;))
mnie te znaki interpunkcje coś za bardzo sie trzymają i w najmniej odpowiednim momencie sie wstawiają :p
Nasz sąsiad tak sobie wypicował domek i ogólnie działkę, że już z 5 razy mu się włamali w ciągu 2-óch lat...A nasza poczciwa buda stoi nienaruszona i nieskażona nogami intruza...:cool1: