Kasia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='madziasto4'] Wiecie, nie wiem kto w naszym domu podprowadza kapcie...Bo chyba nie Toro...? :niewiem: A gdzie tam Toro, przecież to takie niewinne dziecię...:diabloti: Witaj Madziu Yorkowa :multi: Ja jutro idę na miasto sprawić se okularki p/słoneczne...i też pierwsze od kilku lat conajmniej :p Pewnie ciężko będzie mi cokolwiek wybrać bo zapewne stwierdzę, że we wszystkich mi kijowo...:p Quote
madziasto4 Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 fidelek2 napisał(a):A gdzie tam Toro, przecież to takie niewinne dziecię...:diabloti: Witaj Madziu Yorkowa :multi: Ja jutro idę na miasto sprawić se okularki p/słoneczne...i też pierwsze od kilku lat conajmniej :p Pewnie ciężko będzie mi cokolwiek wybrać bo zapewne stwierdzę, że we wszystkich mi kijowo...:p To na pewno Master...:lol: Witaj :) Oj ja też mam zawsze dylemat :roll: Stałam przy tej ladzie i stałam, i mierzyłam, i tak się zastanawiałam czy na pewno nie dotykam rzęsami szkieł, że aż zgłupiałam i sama nie wiedziałam :lol: A tak właściwie to pojechałam po buty.... Quote
madziasto4 Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 maartucha napisał(a):Hi Girls :D Jakie girls....girl and boys raczej :lol: Quote
Pegaza Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Cze Madzia:p ja widze, że u was ktos wiecznie traci obuwie jak nie na działce to w domu a potem zwalają na biednego Tora:eviltong: Quote
maartucha Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 madziasto4 napisał(a):Jakie girls....girl and boys raczej :lol: Sorks :D :D racja racja :D CHopaki i dziewczyny :D Quote
madziasto4 Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Pegaza napisał(a):Cze Madzia:p ja widze, że u was ktos wiecznie traci obuwie jak nie na działce to w domu a potem zwalają na biednego Tora:eviltong: Ktoś przecież musi być winny :p Quote
maartucha Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Co tam u was Dziewczynki w swiecie piszczy?:D aaaaaaaaaa Magda, trzeba sie zmywac na TV :D Quote
madziasto4 Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 AlKil napisał(a):cześć Madzianka!!! :loveu::loveu::loveu: Dobry wieczór :) maartucha napisał(a):Co tam u was Dziewczynki w swiecie piszczy?:D aaaaaaaaaa Magda, trzeba sie zmywac na TV :D Nic nie piszczy, cichosza.... Quote
Kasia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Poszła po buty wróciła z okularami...też tak można :evil_lol: Ja zawsze jak idę do sklepu po coś, a z reguły często zapominam po co szłam, to żeby z czymś wyjść to zawsze kupuję piwo dla Tomka i już pustego przebiegu nie mam...:p to tak na marginesie oczywiście Quote
madziasto4 Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 PositiveThought napisał(a):hej Madziu. dzień dobry, witaj, cześć i czołem. umiem się ładnie witać? :megagrin: Toro nie złodziej, Toro nie złodziej! *manifestuje* brak pomysłu na reprzywitanie.... jeden, dwa, trzy, cztery...cztery różnorakie sposoby przywitań...mało, mało.... jak nie Toro, to kto? :???: Quote
maartucha Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='PositiveThought']hej Madziu. dzień dobry, witaj, cześć i czołem. umiem się ładnie witać? :megagrin: Toro nie złodziej, Toro nie złodziej! *manifestuje*[/quot pytacie z kad sie wzialem hihi cudownie sie witasz :D Masz to we krwi :D Quote
madziasto4 Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='fidelek2']Poszła po buty wróciła z okularami...też tak można :evil_lol: Ja zawsze jak idę do sklepu po coś, a z reguły często zapominam po co szłam, to żeby z czymś wyjść to zawsze kupuję piwo dla Tomka i już pustego przebiegu nie mam...:p to tak na marginesie oczywiście Pewnie, że można :evil_lol: U nas to rodzinne, jedziemy po mleko, a wracamy z nową pralką :diabloti: Piwko też dobry zakup :lol: [quote name='maartucha']A u mnie piszczy.. w noc Tofficzek:D Pamiętam jak Toruś 7 tygodniowy piszczał :loveu: Quote
Kasia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 madziasto4 napisał(a): U nas to rodzinne, jedziemy po mleko, a wracamy z nową pralką :diabloti: Piwko też dobry zakup :lol: Grunt aby z czymś wrócić :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 PositiveThought napisał(a):łelkam x) teraz zarzucę żarcikiem - Master! *śmiech na sali* oj, łelkam? Nieeee....łalkam już takie pospolite się zrobiło..:eviltong: umie się witać, dowcipna, człowiek ideał.... Quote
madziasto4 Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 fidelek2 napisał(a):Grunt aby z czymś wrócić :evil_lol: Też prawda :lol: Quote
madziasto4 Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 PositiveThought napisał(a):nie człowiek, a kobieta... :p a czyż kobieta to nie człowiek? :cool3: Quote
Basia_Sz Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Witam południową porą, Ciebie Master, Ciebie Toro :loveu: A kobieta jest człowiekiem, ale to przychodzi z wiekiem! :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Basia_Sz napisał(a):Witam południową porą, Ciebie Master, Ciebie Toro :loveu: A kobieta jest człowiekiem, ale to przychodzi z wiekiem! :evil_lol: Witamy :lol: Wybacz, że nie będę pisać wierszem...:lol: Quote
Pati i Daisy Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Dzień dobry kochani! Madziu;) Masterku:loveu: i Torusiu:loveu: Quote
madziasto4 Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='Pati i Daisy']Dzień dobry kochani! Madziu;) Masterku:loveu: i Torusiu:loveu: Dzień dobry :lol: Quote
madziasto4 Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='PositiveThought']nie no, nie wierzę :o Master BIEGA! tonie jest fotomontaż? ani pofarbowany Torek? naprawdę mu się zdarza?! :o To nie żaden fotomontaż, zdjęcie jak najbardziej oryginalne :p Zdarza mu się, zdarza :lol: Quote
nane Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 To ptak?:hmmmm: To samolot?:hmmmm: NIE!!! To SuperYorek :crazyeye: Quote
Recommended Posts