Pati i Daisy Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 madziasto4 napisał(a):Nie, do pańci to one biegną ile sił w łapkach, bo pańcia oprócz aparatu ma też smaczki w kieszeni :cool3: Przekupstwo:eviltong: Mojego psiura to nawet smaczki nie zachęcą, jak tylko widzi że nie jest przypieta do smyczy to biegnie, nie patrzy gdzie:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 barbara.h napisał(a):jak tam po świętach? chłopaki się obżarły :evil_lol: Witaj Basiu, ogólnie w porządku, ale na mięso nie mogę jeszcze patrzeć :lol: Toro to pewnie by się obżarł, gdyby tylko mógł :lol: Quote
madziasto4 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Przekupstwo:eviltong: Mojego psiura to nawet smaczki nie zachęcą, jak tylko widzi że nie jest przypieta do smyczy to biegnie, nie patrzy gdzie:evil_lol: Może masz za mało kuszące argumenty :cool3: Kurczaczek nie działa? ;) Toro czasami leci kogoś obszczekać, ale już coraz częściej wystarczy cmoknąć, gwizdnąć i przybiega do mnie :) A ludzie jak świergoczą wtedy :cool1: Nawet jak na nich powarczy trochę :lol: Bo Turuś jest taki, że jak z daleka kogoś widzi, to taki odważny, warczy, ogon do góry, a jak się już zbliżają, to leci się połasić :lol: Quote
Pati i Daisy Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 madziasto4 napisał(a):Może masz za mało kuszące argumenty :cool3: Kurczaczek nie działa? ;) Toro czasami leci kogoś obszczekać, ale już coraz częściej wystarczy cmoknąć, gwizdnąć i przybiega do mnie :) A ludzie jak świergoczą wtedy :cool1: Nawet jak na nich powarczy trochę :lol: Bo Turuś jest taki, że jak z daleka kogoś widzi, to taki odważny, warczy, ogon do góry, a jak się już zbliżają, to leci się połasić :lol: To nie taki diebełek z niego:loveu: Kurczaczka musze wypróbować:lol: Narazie były psie dropsy:razz: Quote
marzenna79 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Dzień doberek Masterkowo - Torusiowe plażowicze.:multi: Ta środkowa fota jest rewelacyjna.:multi::multi::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol: Jak ja uwielbiam takie foty w ruchu...:cool3: Pozdrawiamy i miziamy.:multi::loveu: Quote
madziasto4 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='Pati i Daisy']To nie taki diebełek z niego:loveu: Kurczaczka musze wypróbować:lol: Narazie były psie dropsy:razz: On jest kochany :loveu: Kiedyś dla Masterka suszyłam cienkie paski wołowiny, chodził jak w zegarku :lol: Toro jeszcze tego nie zna :lol: Najlepiej chyba brać różne smakołyki, wtedy pies jest chyba bardziej nakręcony, bo nie wiem co tym razem mu się trafi- serek czy mięsko :evil_lol: [quote name='marzenna79'] Dzień doberek Masterkowo - Torusiowe plażowicze.:multi: Ta środkowa fota jest rewelacyjna.:multi::multi::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol: Jak ja uwielbiam takie foty w ruchu...:cool3: Pozdrawiamy i miziamy.:multi::loveu: Marzenko, dziękujemy za wizytę :multi: Ja też lubię zdjęcia w ruchu :bigok: Przymierzam się do kupna im KONGA :) Głupio to brzmi, dla takich pcheł kong :evil_lol:, ale kupimy najmniejszy rozmiar- 7cm i zobaczymy :) Teraz szukam w internecie właśnie :) Quote
Anusia & Alutka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Torek-bekacz :evil_lol: Madzia na allegro widziałam cos a la Kong tylko oczywiscie cenowo nieporownywalne. Sie nazywalo jakas kula-costamdorymu ;) Quote
madziasto4 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Oryginalny kong 7cm kosztuje około 30zł, podróbka w Karusku (ale 8,5cm najmniejszy :roll:) ok 10zł chyba. Nie ukrywam, że czaję się na taką podróbkę właśnie, tylko kurcze wolałabym 7cm jednak :roll: Zaraz sprawdzę na Allegro w takim razie :) Kula.... tylko Zulu-Gula mi się rymuje.... Quote
Loona Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Torek-bekacz :evil_lol: Madzia na allegro widziałam cos a la Kong tylko oczywiscie cenowo nieporownywalne. Sie nazywalo jakas kula-costamdorymu ;) Kula smakula ;) Quote
madziasto4 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Loona napisał(a):Kula smakula ;) Właśnie, przed chwilą znalazłam ;) Quote
Sara_i_Aris Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='madziasto4'] Oczom nie wierzę, Master biegnie pierwszy? :-? Quote
madziasto4 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='Yorkie']Oczom nie wierzę, Master biegnie pierwszy? :-? Bywa i tak :eviltong: Quote
Pati i Daisy Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 madziasto4 napisał(a):On jest kochany :loveu: Kiedyś dla Masterka suszyłam cienkie paski wołowiny, chodził jak w zegarku :lol: Toro jeszcze tego nie zna :lol: Najlepiej chyba brać różne smakołyki, wtedy pies jest chyba bardziej nakręcony, bo nie wiem co tym razem mu się trafi- serek czy mięsko :evil_lol: Bez wątpienia:loveu: :loveu: :loveu: Ooo to serkiem też ich kusisz:cool3: Musze coś dzisiaj wypróbować;) Quote
maartucha Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 hej Madziulek :loveu: na chwileczke wpadlam i zmykam i wieczorkiem sie pojawie :loveu: tuli tuli dla malych urwiskow :D Quote
madziasto4 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='Pati i Daisy'] Ooo to serkiem też ich kusisz:cool3: Musze coś dzisiaj wypróbować;) No pewno, serek żółty bardzo lubią :lol: Marta, Pegaza witamy :) Właśnie wróciliśmy z działki, pieski pobiegały, pogoda nawet niezła, tylko straszne wietrzycho :roll: Ale to chłopakom nie przeszkadzało w szaleńczych biegach :lol: Może na dole mniej wieje? :hmmmm: :evil_lol: Toro już się czuje w samochodzie bardzo dobrze najwyraźniej :diabloti: Dostrzegł Mastera siedzącego z przodu na wycieraczce i usilnie próbował się dostać do niego (a był na tylnej wycieraczce)- kładł się na plecy i sięgał pod fotel łapkami mrucząc przy tym :lol: Chciał również dokonać podkopu :diabloti: Mianowicie odwinął wycieraczkę i szaleńczo drapał w podłogę samochodu... A więc jest znaczna poprawa, już od kilku jazd samochodem zero wymiotów Torka :multi: Quote
Magda Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Hej Madziu! Szczęściara z Ciebie. Tyle wolnego, na działeczkę jeździsz, śpisz do południa:loveu: A ja tu muszę się uczyć:placz: Czasami żałuję, że jestem w tej szkole:shake: Cieszę się, że Torek już podrósł do jazdy samochodem:lol: Niech tylko nie wyleci przez podkop Buziaki! Quote
nane Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 madziasto4 napisał(a): Chciał również dokonać podkopu :diabloti: Mianowicie odwinął wycieraczkę i szaleńczo drapał w podłogę samochodu... Madzia musisz uważać bo wam jeszcze dziurę w podłodze zrobi :crazyeye: i będziecie jeździć jak Flinstonowie :cool3: cóż za oszczędność paliwa:evil_lol: i ochrona środowiska :cool1: Quote
madziasto4 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Magda_Miki napisał(a):Hej Madziu! Szczęściara z Ciebie. Tyle wolnego, na działeczkę jeździsz, śpisz do południa:loveu: A ja tu muszę się uczyć:placz: Czasami żałuję, że jestem w tej szkole:shake: Cieszę się, że Torek już podrósł do jazdy samochodem:lol: Niech tylko nie wyleci przez podkop Buziaki! Cześć Madziulka :multi: Sushi Cię po wczorajszej balandze? :cool3: W jakej jesteś klasie, w ekonomicznej? :hmmmm: Już niedługo wakacje :loveu: Ja też się cieszę :multi: nane napisał(a):Madzia musisz uważać bo wam jeszcze dziurę w podłodze zrobi :crazyeye: i będziecie jeździć jak Flinstonowie :cool3: cóż za oszczędność paliwa:evil_lol: i ochrona środowiska :cool1: Taaa, i będziemy hamować piętami :evil_lol: Quote
nane Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 madziasto4 napisał(a): Taaa, i będziemy hamować piętami :evil_lol: peeling za darmo :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 nane napisał(a):peeling za darmo :evil_lol: Same plusy :lol: Quote
nane Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 madziasto4 napisał(a):Same plusy :lol: a jaka oszczędność :cool3: Quote
małyskrzat Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 cześć Masterkowe Torusie daawno mnie tu nie było:) ale już zaległości nadrobione. Fryzurki super! a plażowe fotki jeszcze lepsze. ale Wam zazdroszczę tych spacerków po plaży. mam nadzieję że mój szkrab też kiedyś zobaczy morze. Pozdrawiam Quote
nane Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 dobra dziewczynki my śmigamy na spacerek :painting: do lasu :tree1:(to miała być sosna:cool3:) Quote
madziasto4 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 małyskrzat napisał(a):cześć Masterkowe Torusie daawno mnie tu nie było:) ale już zaległości nadrobione. Fryzurki super! a plażowe fotki jeszcze lepsze. ale Wam zazdroszczę tych spacerków po plaży. mam nadzieję że mój szkrab też kiedyś zobaczy morze. Pozdrawiam Witamy serdecznie po długiej przerwie :) Znajoma mi doradza, żebym Masterowi podcięła krócej brodę, ale nie chce mi się za to zabrać na razie :oops: Pozdrawiamy również :) Quote
Recommended Posts