Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

madziasto4 napisał(a):
Nie, do pańci to one biegną ile sił w łapkach, bo pańcia oprócz aparatu ma też smaczki w kieszeni :cool3:

Przekupstwo:eviltong:
Mojego psiura to nawet smaczki nie zachęcą, jak tylko widzi że nie jest przypieta do smyczy to biegnie, nie patrzy gdzie:evil_lol:

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

barbara.h napisał(a):
jak tam po świętach? chłopaki się obżarły :evil_lol:

Witaj Basiu, ogólnie w porządku, ale na mięso nie mogę jeszcze patrzeć :lol: Toro to pewnie by się obżarł, gdyby tylko mógł :lol:

Posted

Pati i Daisy napisał(a):
Przekupstwo:eviltong:
Mojego psiura to nawet smaczki nie zachęcą, jak tylko widzi że nie jest przypieta do smyczy to biegnie, nie patrzy gdzie:evil_lol:

Może masz za mało kuszące argumenty :cool3: Kurczaczek nie działa? ;)
Toro czasami leci kogoś obszczekać, ale już coraz częściej wystarczy cmoknąć, gwizdnąć i przybiega do mnie :) A ludzie jak świergoczą wtedy :cool1: Nawet jak na nich powarczy trochę :lol: Bo Turuś jest taki, że jak z daleka kogoś widzi, to taki odważny, warczy, ogon do góry, a jak się już zbliżają, to leci się połasić :lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Może masz za mało kuszące argumenty :cool3: Kurczaczek nie działa? ;)
Toro czasami leci kogoś obszczekać, ale już coraz częściej wystarczy cmoknąć, gwizdnąć i przybiega do mnie :) A ludzie jak świergoczą wtedy :cool1: Nawet jak na nich powarczy trochę :lol: Bo Turuś jest taki, że jak z daleka kogoś widzi, to taki odważny, warczy, ogon do góry, a jak się już zbliżają, to leci się połasić :lol:

To nie taki diebełek z niego:loveu:

Kurczaczka musze wypróbować:lol: Narazie były psie dropsy:razz:

Posted

Dzień doberek Masterkowo - Torusiowe plażowicze.:multi:
Ta środkowa fota jest rewelacyjna.:multi::multi::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol:
Jak ja uwielbiam takie foty w ruchu...:cool3:
Pozdrawiamy i miziamy.:multi::loveu:

Posted

[quote name='Pati i Daisy']To nie taki diebełek z niego:loveu:

Kurczaczka musze wypróbować:lol: Narazie były psie dropsy:razz:
On jest kochany :loveu:

Kiedyś dla Masterka suszyłam cienkie paski wołowiny, chodził jak w zegarku :lol: Toro jeszcze tego nie zna :lol:
Najlepiej chyba brać różne smakołyki, wtedy pies jest chyba bardziej nakręcony, bo nie wiem co tym razem mu się trafi- serek czy mięsko :evil_lol:

[quote name='marzenna79']
Dzień doberek Masterkowo - Torusiowe plażowicze.:multi:
Ta środkowa fota jest rewelacyjna.:multi::multi::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol:
Jak ja uwielbiam takie foty w ruchu...:cool3:
Pozdrawiamy i miziamy.:multi::loveu:

Marzenko, dziękujemy za wizytę :multi:
Ja też lubię zdjęcia w ruchu :bigok:

Przymierzam się do kupna im KONGA :) Głupio to brzmi, dla takich pcheł kong :evil_lol:, ale kupimy najmniejszy rozmiar- 7cm i zobaczymy :) Teraz szukam w internecie właśnie :)

Posted

Oryginalny kong 7cm kosztuje około 30zł, podróbka w Karusku (ale 8,5cm najmniejszy :roll:) ok 10zł chyba. Nie ukrywam, że czaję się na taką podróbkę właśnie, tylko kurcze wolałabym 7cm jednak :roll:

Zaraz sprawdzę na Allegro w takim razie :)
Kula.... tylko Zulu-Gula mi się rymuje....

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):
Torek-bekacz :evil_lol:

Madzia na allegro widziałam cos a la Kong tylko oczywiscie cenowo nieporownywalne.
Sie nazywalo jakas kula-costamdorymu ;)

Kula smakula ;)

Posted

madziasto4 napisał(a):
On jest kochany :loveu:

Kiedyś dla Masterka suszyłam cienkie paski wołowiny, chodził jak w zegarku :lol: Toro jeszcze tego nie zna :lol:
Najlepiej chyba brać różne smakołyki, wtedy pies jest chyba bardziej nakręcony, bo nie wiem co tym razem mu się trafi- serek czy mięsko :evil_lol:

Bez wątpienia:loveu: :loveu: :loveu:

Ooo to serkiem też ich kusisz:cool3: Musze coś dzisiaj wypróbować;)

Posted

[quote name='Pati i Daisy']
Ooo to serkiem też ich kusisz:cool3: Musze coś dzisiaj wypróbować;)
No pewno, serek żółty bardzo lubią :lol:

Marta, Pegaza witamy :)

Właśnie wróciliśmy z działki, pieski pobiegały, pogoda nawet niezła, tylko straszne wietrzycho :roll: Ale to chłopakom nie przeszkadzało w szaleńczych biegach :lol: Może na dole mniej wieje? :hmmmm: :evil_lol:

Toro już się czuje w samochodzie bardzo dobrze najwyraźniej :diabloti: Dostrzegł Mastera siedzącego z przodu na wycieraczce i usilnie próbował się dostać do niego (a był na tylnej wycieraczce)- kładł się na plecy i sięgał pod fotel łapkami mrucząc przy tym :lol:
Chciał również dokonać podkopu :diabloti: Mianowicie odwinął wycieraczkę i szaleńczo drapał w podłogę samochodu...
A więc jest znaczna poprawa, już od kilku jazd samochodem zero wymiotów Torka :multi:

Posted

Hej Madziu!
Szczęściara z Ciebie. Tyle wolnego, na działeczkę jeździsz, śpisz do południa:loveu: A ja tu muszę się uczyć:placz:
Czasami żałuję, że jestem w tej szkole:shake:

Cieszę się, że Torek już podrósł do jazdy samochodem:lol: Niech tylko nie wyleci przez podkop

Buziaki!

Posted

madziasto4 napisał(a):

Chciał również dokonać podkopu :diabloti: Mianowicie odwinął wycieraczkę i szaleńczo drapał w podłogę samochodu...

Madzia musisz uważać bo wam jeszcze dziurę w podłodze zrobi :crazyeye: i będziecie jeździć jak Flinstonowie :cool3:
cóż za oszczędność paliwa:evil_lol: i ochrona środowiska :cool1:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Hej Madziu!
Szczęściara z Ciebie. Tyle wolnego, na działeczkę jeździsz, śpisz do południa:loveu: A ja tu muszę się uczyć:placz:
Czasami żałuję, że jestem w tej szkole:shake:

Cieszę się, że Torek już podrósł do jazdy samochodem:lol: Niech tylko nie wyleci przez podkop

Buziaki!

Cześć Madziulka :multi:
Sushi Cię po wczorajszej balandze? :cool3:
W jakej jesteś klasie, w ekonomicznej? :hmmmm: Już niedługo wakacje :loveu:

Ja też się cieszę :multi:

nane napisał(a):
Madzia musisz uważać bo wam jeszcze dziurę w podłodze zrobi :crazyeye: i będziecie jeździć jak Flinstonowie :cool3:
cóż za oszczędność paliwa:evil_lol: i ochrona środowiska :cool1:

Taaa, i będziemy hamować piętami :evil_lol:

Posted

cześć Masterkowe Torusie
daawno mnie tu nie było:) ale już zaległości nadrobione.
Fryzurki super!
a plażowe fotki jeszcze lepsze.
ale Wam zazdroszczę tych spacerków po plaży.
mam nadzieję że mój szkrab też kiedyś zobaczy morze.
Pozdrawiam

Posted

małyskrzat napisał(a):
cześć Masterkowe Torusie
daawno mnie tu nie było:) ale już zaległości nadrobione.
Fryzurki super!
a plażowe fotki jeszcze lepsze.
ale Wam zazdroszczę tych spacerków po plaży.
mam nadzieję że mój szkrab też kiedyś zobaczy morze.
Pozdrawiam

Witamy serdecznie po długiej przerwie :)
Znajoma mi doradza, żebym Masterowi podcięła krócej brodę, ale nie chce mi się za to zabrać na razie :oops:
Pozdrawiamy również :)