madziasto4 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 nane napisał(a):cześć dziwczynki widzę, że rozmowa beze mnie się rozwijała całkiem całkiem :evil_lol: to jak robimy z tym spotkankiem???:cool1: tylko jest pewien problem ja mam jednego takiego "dziada" w domu (Bogusia) co jest nieobliczalny i trzeba go strasznie pilnować bo lubi gryźć z byle powodu inne yorki :mad: tylko patrzy za co by tu innego pogryźć:evil_lol: i zawsze znajdzie powód a inne z tego powodu cierpią :placz: Witamy, witamy :lol: Boguś..Boguś...:hmmmm: Nic mi to imię nie mówi...:oops: maartucha napisał(a):Dzien Dobry wszystkim :multi: jejQ Wczoraj nas tu nie bylo... Kurde szukalam jakiegos Gifa na Dyngusa i nie znalazlam... wwieccc PSssSik PSsSik < z pistoletu > dziewczynki :evil_lol: Dzień dobry :lol: Magda_Miki napisał(a):Hej Madziu!! Pływałaś dzisiaj w łóżku?:lol: A może nadal sucha? Szkoda, że pogoda nie dopisuje, ale mimo to życzę miłego dnia!:loveu: Cześć Zostałam symbolicznie spryskana paroma kroplami wody i tyle...;) Guffi napisał(a):Przyszłam się przywitać i... pochlapać. Magda chyba się utopiła w łóżku:shake: Witamy :lol: Pływać umiem :eviltong: Heeeej! Bo mi galerię zalejecie! :shake: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Buahaha a te tu sie szczelaja jeszcze :D przeciez mial byc rozejm :mad::mad: Quote
nane Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 madziasto4 napisał(a):Witamy, witamy :lol: Boguś..Boguś...:hmmmm: Nic mi to imię nie mówi...:oops: BOGUŚ TO GARDEN :loveu: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 w ogole Madziu tak patrzee sobie to Ty z Gdyni :multi: a ja z GDyni MOjego Tofficzka biore :multi: z Obłoze czy cos takiego :D A dokladniej Ulica Australijska :D Quote
nane Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Magda_Miki']Madzia szykuj broń! Bronia poszła do lasu nie ma jej:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 nane napisał(a):BOGUŚ TO GARDEN :loveu: A Garden to kto? :evil_lol: Oprócz soku... maartucha napisał(a):w ogole Madziu tak patrzee sobie to Ty z Gdyni :multi: a ja z GDyni MOjego Tofficzka biore :multi: z Obłoze czy cos takiego :D A dokladniej Ulica Australijska :D Taaak? :) Z Obłuża ;) A co Cię tak do Gdyni przywiało po psiaka? Skąd jestes? :) Quote
nane Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='madziasto4']A Garden to kto? :evil_lol: Oprócz soku... Garden to Garden w domu Bogus a jak słodki i nie broi to Gu Guś Pies mojej Siory bo co ?? Mam .... Ją tu przysłać ?:mad: Quote
madziasto4 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='nane'] (...) Mam .... Ją tu przysłać ?:mad: Nieee :scared: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 madziasto4 napisał(a):A Garden to kto? :evil_lol: Oprócz soku... Taaak? :) Z Obłuża ;) A co Cię tak do Gdyni przywiało po psiaka? Skąd jestes? :) Bład :P Sorks nie wiedzialam jak sie pisze (Szykuj bron:P) aaa Jestem z Elblaga :lol: I ogolnie mialam brac z hodowi od Pani z Rumii ale juz mialam zaklepane syskie psiaczki i polecila mi kolezanke z Gdyni wlasnie, ich pieski sie spiknely :lol: Quote
madziasto4 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 maartucha napisał(a):Bład :P Sorks nie wiedzialam jak sie pisze (Szykuj bron:P) aaa Jestem z Elblaga :lol: I ogolnie mialam brac z hodowi od Pani z Rumii ale juz mialam zaklepane syskie psiaczki i polecila mi kolezanke z Gdyni wlasnie, ich pieski sie spiknely :lol: No proszę, jaki ten świat jest mały :lol: Quote
madziasto4 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [SIZE="4"]ZAGADKA [SIZE="3"]Gdzie jest Master? Na zwycięzcę czeka nagroda :cool3: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 madziasto4 napisał(a):No proszę, jaki ten świat jest mały :lol: Taki maly ze do szczelanim dochodzi :evil_lol: A Tak Serio Serio to Daleko mieszkasz od Obłuza?:D Hahahah jaka zagadka :D MAster jest w oknie :multi:?:D Quote
madziasto4 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 maartucha napisał(a):Taki maly ze do szczelanim dochodzi :evil_lol: A Tak Serio Serio to Daleko mieszkasz od Obłuza?:D Hahahah jaka zagadka :D MAster jest w oknie :multi:?:D Około 7 km, to jest 10 minut drogi samochodem ;) Brawo :grins: Ale za szybko poszło, więc nagrody nie będzie :megagrin: Master zawsze siedział w tym oknie jak wyruszaliśmy w góry i kiedy z nich wracaliśmy :lol: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 O nieee.......... NANE ZGŁOŚ SIE!! Ta klientka nie dotrzymjuje słowa.. miala byc nagroda i chce wojny :D:mad::mad: PIFFFFF PAFFFFFFF Quote
Magda Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 madziasto4 napisał(a)::megagrin: :megagrin: Madzia tak trzymać!:diabloti: Quote
nane Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 madziasto4 napisał(a)::megagrin: :megagrin: I CO SIĘ CIESZYSZ???:icon_roc: SKORO MARTA ZGADŁA TO TERAZ NAGRODA MUSI BYĆ :x CHYBA ŻE WOLISZ ZAPŁACIĆ ZA DOŚĆ UCZYNIENIE :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 madziasto4 napisał(a)::megagrin: :megagrin: POczekajacie Cwaniary POczeeeekajcie :mad::mad: Nie ujdzie wam to na sucho :mad::mad: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='nane']I CO SIĘ CIESZYSZ???:icon_roc: SKORO MARTA ZGADŁA TO TERAZ NAGRODA MUSI BYĆ :x CHYBA ŻE WOLISZ ZAPŁACIĆ ZA DOŚĆ UCZYNIENIE :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I CO TERAZ?:D Quote
nane Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='maartucha']I CO TERAZ?:D zatkało kakało :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 zatkało :D Siedzaaaa i CISZAAAAAAAAAAAAA Bojaaaa sie hahaha :D Ele mele dudki, Madziulek malutki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
nane Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 maartucha napisał(a):zatkało :D Siedzaaaa i CISZAAAAAAAAAAAAA Bojaaaa sie hahaha :D Ele mele dudki, Madziulek malutki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
madziasto4 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Magda_Miki napisał(a):Madzia tak trzymać!:diabloti: :thumbs: Moje drogie, nikogo niczym nie zatkało...:icon_roc: Madzia, co robimy? :stupid: Quote
Recommended Posts