madziasto4 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 To Wy sobie ra c h ujcie (Anusia nie przekręcaj literek...zwłaszcza 2 z 5 :mdleje: ), a ja tymczasem wstawię Masterkowe starocia... Quote
madziasto4 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Branoc dziewczynki :bye: buuuuu....dobranoc :sleep2: [quote name='marzenna79'][B][I][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Blue]Witajcie Masterkowe bąbelki !!!!!!!:multi::loveu: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:10 stron od wczoraj ???????????:cool3: No ładne rzeczy Madziu ! :razz: Jak Ty to robisz ??????? :cool3: Jak ja to robię? Tak samo jak Ty ;) Wasza galeria rozrasta się w zastraszającym tempie :cool3: Quote
madziasto4 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Pegaza napisał(a):Fajne kukuryku ma na głowie:loveu: Kukuryku na patyku :megagrin: Quote
Magda Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):To i tak nic nie da. Odejmijcie Mikiego bo jest moj... Dalej 13 :evil_lol: Tak, tak:eviltong: Madziu Masterek z długimi kłaczkami wygląda super:multi: W porównaniu do teraz jak zarośnięty dziad:evil_lol: Quote
Pegaza Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Na patyku to jest wata cukrowa:eviltong: a gdzie się nam NANE zgubiła? odp. pewnie znów nam w galerii swojej wątki nowe snuje żebyśmy się nie mogły połapać:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Magda_Miki napisał(a):Tak, tak:eviltong: Madziu Masterek z długimi kłaczkami wygląda super:multi: W porównaniu do teraz jak zarośnięty dziad:evil_lol: Pysk to teraz w zasadzie też ma zarośnięty, bo go nie przycinałam :lol: Pegaza napisał(a):Na patyku to jest wata cukrowa:eviltong: Kukuryku teeeż może ostatecznie być :eviltong: Quote
Magda Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Dobra teraz to ja naprawdę idę spać:razz: DOBRANOC dziewczyny i chłopacy:loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Magda_Miki napisał(a):Dobra teraz to ja naprawdę idę spać:razz: DOBRANOC dziewczyny i chłopacy:loveu::loveu: Eee tam, bujasz :eviltong: Serio idziesz? :hmmmm: Quote
Pegaza Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 taa się gdzieś przyczai z boku a potem wyskoczy żeby nas postraszyć:diabloti: Quote
Pegaza Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 dobra ja się zbieram dobranoc MADZIA jutro mnie tu raczej nie będzie oj znów się będzie kilka stron do przejrzenia :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Dobranoc, kolorowych snów życzymy ;) Quote
nane Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 cześć dziwczynki widzę, że rozmowa beze mnie się rozwijała całkiem całkiem :evil_lol: to jak robimy z tym spotkankiem???:cool1: tylko jest pewien problem ja mam jednego takiego "dziada" w domu (Bogusia) co jest nieobliczalny i trzeba go strasznie pilnować bo lubi gryźć z byle powodu inne yorki :mad: tylko patrzy za co by tu innego pogryźć:evil_lol: i zawsze znajdzie powód a inne z tego powodu cierpią :placz: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Dzien Dobry wszystkim :multi: jejQ Wczoraj nas tu nie bylo... Kurde szukalam jakiegos Gifa na Dyngusa i nie znalazlam... wwieccc PSssSik PSsSik < z pistoletu > dziewczynki :evil_lol: Quote
Magda Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Hej Madziu!! Pływałaś dzisiaj w łóżku?:lol: A może nadal sucha? Szkoda, że pogoda nie dopisuje, ale mimo to życzę miłego dnia!:loveu: Quote
Guffi Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Przyszłam się przywitać i... pochlapać. Magda chyba się utopiła w łóżku:shake: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Magda_Miki napisał(a):Hej Madziu!! Pływałaś dzisiaj w łóżku?:lol: A może nadal sucha? Szkoda, że pogoda nie dopisuje, ale mimo to życzę miłego dnia!:loveu: PssSik Pssik <pistoletem :eviltong:> a masz :diabloti: Quote
Magda Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='maartucha']PssSik Pssik <pistoletem :eviltong:> a masz :diabloti: :eviltong: Quote
nane Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Magda_Miki']:eviltong: :turn-l::snipersm::bigcool: :snipersm::bigcool::turn-l: :snipersm: :bigcool: :turn-l: Quote
Magda Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='nane']:turn-l::snipersm::bigcool: :snipersm::bigcool::turn-l: :snipersm: :bigcool: :turn-l: Quote
nane Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Magda co to miało być??? :evil_lol: Quote
Magda Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 nane napisał(a):Magda co to miało być??? :evil_lol: Poddaje się. Nie widać?:evil_lol: Quote
nane Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Magda_Miki napisał(a):Poddaje się. Nie widać?:evil_lol: :smokin:to nie lepiej tak: :scared: :chaos: :chaos: :chaos: Quote
Recommended Posts