marzenna79 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='madziasto4'] Tak, to ja i Master :lol: Nie, nie, to nie pub :lol: To statek, na Mazurach ;) Hurra, zgadłam !!!!!!! :multi::multi::multi: Teraz już Cię znam.:loveu: Quote
Kasia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='bGirl'] [SIZE=2]tak najlepiej smakuje z prysznica, albo miski Cleo :diabloti: a kałuże są najlepsze [SIZE=2] Coś o tym wiemy...inna woda Fidlowi nie smakuje :p:p [quote name='madziasto4'] Ta babuleńka mi sie podoba :loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='marzenna79']Hurra, zgadłam !!!!!!! :multi::multi::multi: Teraz już Cię znam.:loveu: :lol: [quote name='fidelek2']Coś o tym wiemy...inna woda Fidlowi nie smakuje :p:p Ta babuleńka mi sie podoba :loveu::loveu: Toro na początku też próbował pić wodę podczas kąpieli :lol: Ale na szczęście mu przeszło Quote
Sara_i_Aris Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Mokre yorki :bigcool: Do tego jeszcze jako babuleńki :loveu: Quote
Magda Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Madzia cos sie postarzalo te twoje towarzystwo:evil_lol::evil_lol: musisz im kupic berety Quote
marzenna79 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='madziasto4']Babuleńki :lol: Były babuleńki z rodu yorkowego.......:loveu::loveu: Miały Magdunieczkę z rodu bogatego... ...fik,mik,fik,mik...ojdyrididina,ojdyrididina uha! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='Yorkie']Mokre yorki :bigcool: Do tego jeszcze jako babuleńki :loveu: :loveu: [quote name='PositiveThought']joł ponownie. świetne babulcie, takie wyjątkowo dziarskie :cool3: zmieniło się coś? tak długo mnie tu nie było.... nie, nie, żadnych zmian, u nas nadal trwa kąpielowa monotonia... [quote name='Magda_Miki']Madzia cos sie postarzalo te twoje towarzystwo:evil_lol::evil_lol: musisz im kupic berety no, najlepiej moherowe :evil_lol: [quote name='marzenna79']Były babuleńki z rodu yorkowego.......:loveu::loveu: Miały Magdunieczkę z rodu bogatego... ...fik,mik,fik,mik...ojdyrididina,ojdyrididina uha! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :roflt: :roflt: padłam :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [SIZE="3"]Sesja pokąpielowa część I Quote
marzenna79 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='madziasto4'] :roflt: :roflt: padłam :evil_lol: Wzywać ERKĘ ??????? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='madziasto4']Sesja pokąpielowa część I Ale fajne mokrutkie bąbelki !!!:loveu::loveu: Madziu, ileż Ty masz fotek ??????? :crazyeye: Niesamowite. Quote
madziasto4 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='PositiveThought']argh, kocham to :loveu: :loveu: :loveu: ja też :loveu: [quote name='marzenna79']Wzywać ERKĘ ??????? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale fajne mokrutkie bąbelki !!!:loveu::loveu: Madziu, ileż Ty masz fotek ??????? :crazyeye: Niesamowite. o nie, dziękuję, na samą myśl o erce otrzeźwiałam :evil_lol: A co, już macie dosyć zdjęć kąpielowych? :evil_lol: Spokojnie, już się kończą, jeszcze ze 2 partie przewiduję :p Quote
madziasto4 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 PositiveThought napisał(a): ach, a jaki to ja słodki sexy tyłeczek widzę :cool3: Master bezwstydnik... Quote
AlKil Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 to dawaj te 2 partie :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Loona Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Cześć cześć, dawno nas nie było ;) Figaro też miał kąpiel niedawno. Oczywiście jak tylko wyszedł na dwór w końcu, to po powrocie nadawał się do ponownego prania :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 AlKil napisał(a):to dawaj te 2 partie :diabloti::diabloti::diabloti: no proszę jak się towarzystwo rozochociło :cool3: Quote
madziasto4 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 PositiveThought napisał(a):kto ma dość? ja nie mam... uwielbiam ociekających wodą mężczyzn :loveu: po kąpieli :loveu: no dooobra, dam jeszcze jedną partię :p Loona napisał(a):Cześć cześć, dawno nas nie było ;) Figaro też miał kąpiel niedawno. Oczywiście jak tylko wyszedł na dwór w końcu, to po powrocie nadawał się do ponownego prania :evil_lol: och Loona, witaj :lol: tak to jest jak się ma białego psa :cool3: Quote
Kasia_zg Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Witam... cudowne psiaki...fantastyczne chłopaczki a sesja pokompielowa rewelacja...właściciele Yorków dobrze wiedza co te łobuziaki wyczyniają po kompieli :) Pozdrawiam Quote
Nadia86 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Witam Madziu...nawet nie wiem ile mam zaleglosci i chyba ie chce wiedziec bo sporo mnie nie bylo ale coz sila wyzsza..Torus widze ze podrosl i chyba juz jest wiekszy od masterka czy jeszcze nie??Kurcze Fibi jak iala pol roczku to wszedzie juz miala siwe odrost a Toro twardo trzyma z czarniutkim wloskiem a ja tak chcialam zeby moja morda byla ciemna Quote
Aga76 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Dzień dobry Magdo :Cool!: Wspaniały zestaw fotek Masterka i Torusia. Dwa przystojne wulkany energii, szczęścia, słodkich minek i ciekawych pozycji. Quote
marzenna79 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Cześć Magdusiu !!! :multi::multi: Jak tam babuleńki z rodu YORKOWEGO ??????? :cool1: :loveu::loveu::loveu: .....Uśmiałam się także.......:roflt::roflt::roflt::ylsuper: Quote
Guffi Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Madzia, cześć, jak mnie tu dawno nie było...:evil_lol: ...i akurat na ufo trafiłam:evil_lol: Quote
Kasia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 I gdzie ta druga partia, co???? :mad: Obiecanki cacanki a głupiemu radość...:diabloti: Magda w bambuko nas robi!!!!!!! Ale i tak Ci powiem dzisiaj CZEŚĆ :multi: :multi: Jak tam w zimowy wtorek? Quote
Magda Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Nadia86 napisał(a):a ja tak chcialam zeby moja morda byla ciemna Ja tez chcialam, ale ciesze sie, ze jest taki jaki jest:loveu::loveu: Ty tez sie przyzwyczaisz. Czesc babo! Myslalam, ze sobie z toba pogadam, a ciebie nie ma:mad: Taka u was zima, ze cie przysypalo?:eviltong: Dwa mokre wariaty jak zwykle super! Czekam na kolejne partie:cool3: Quote
madziasto4 Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='PositiveThought']haloł? o.O bo ja idę. dobranoc halo, już dzień :p [quote name='Kasia_zg']Witam... cudowne psiaki...fantastyczne chłopaczki a sesja pokompielowa rewelacja...właściciele Yorków dobrze wiedza co te łobuziaki wyczyniają po kompieli :) Pozdrawiam Witaj u nas :multi: Dziękuję za miłe słowa :loveu: [quote name='Nadia86']Witam Madziu...nawet nie wiem ile mam zaleglosci i chyba ie chce wiedziec bo sporo mnie nie bylo ale coz sila wyzsza..Torus widze ze podrosl i chyba juz jest wiekszy od masterka czy jeszcze nie??Kurcze Fibi jak iala pol roczku to wszedzie juz miala siwe odrost a Toro twardo trzyma z czarniutkim wloskiem a ja tak chcialam zeby moja morda byla ciemna Cześć Aniu :multi: Tak,Toro podrósł i rzeczywiście jest już odrobinę większy od Mastera :lol: Ale to jest nieznaczna różnica raczej :lol: Noo, czarnuch z niego, ale łepetynka robi się jasna :eviltong: Ale pamiętam, że Master też był czarny jakiś czas [quote name='Aga76']Dzień dobry Magdo Wspaniały zestaw fotek Masterka i Torusia. Dwa przystojne wulkany energii, szczęścia, słodkich minek i ciekawych pozycji. Dzień dobry :loveu: Słodkich minek i ciekawych pozycji było jeszcze więcej, ale musiałam w końcu zebrać siły i zakończyć sesję, bo bym całą noc siedziała z nimi w łazience :lol: [quote name='marzenna79'] Cześć Magdusiu !!! :multi: Jak tam babuleńki z rodu YORKOWEGO ??????? .....Uśmiałam się także.......:roflt: Dzień dobry, dzień dobry Babuleńki już nie są babuleńkami :lol: [quote name='Guffi']Madzia, cześć, jak mnie tu dawno nie było...:evil_lol: ...i akurat na ufo trafiłam cześc :p Ty żyjesz? :crazyeye: :mdleje: [quote name='fidelek2']I gdzie ta druga partia, co???? :mad: Obiecanki cacanki a głupiemu radość...:diabloti: Magda w bambuko nas robi!!!!!!! Ale i tak Ci powiem dzisiaj CZEŚĆ :multi: Jak tam w zimowy wtorek? Oj zapomniałam wczoraj o tej drugiej partii :lol: Zimowy wtorek już się kończy na szczęście :p [quote name='Magda_Miki']Ja tez chcialam, ale ciesze sie, ze jest taki jaki jest:loveu::loveu: Ty tez sie przyzwyczaisz. Czesc babo! Myslalam, ze sobie z toba pogadam, a ciebie nie ma:mad: Taka u was zima, ze cie przysypalo?:eviltong: Dwa mokre wariaty jak zwykle super! Czekam na kolejne partie:cool3: Cześć Madziula :p Już jestem :p U nas tylko temperatura zimowa... Zaraz będzie następna partia Quote
madziasto4 Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='PositiveThought'] ja chcę Tora i Mastera zobaczyć. już, teraz! [quote name='Magda_Miki']No to czekam z niecierpliwoscia:p No już, już, niecierpliwe stworzenia :eviltong: [SIZE="3"]C.D.N. :evil_lol: Quote
Recommended Posts