Patikujek Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Jejciu on przysypia oparty o szybe:loveu: Quote
madziasto4 Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [quote name='PositiveThought']no ale nie jest tak efektownie ^^ Aidka? proszę bardzo. beka, pierdzi, śmierdzi... luksus, pierwsza klasa.. ^^ przynajmniej wiesz, że jest zdrowy :eviltong: [quote name='Aga76'] Świetne zdjęcia, bardzo mi się podobają :loveu: :loveu: [quote name='Patikujek_Zabrze']Jejciu on przysypia oparty o szybe:loveu: :lol: Quote
madziasto4 Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Mam języczkowe zdjęcia Tora :grins: Co Wy na to? :cool3: Quote
Aga76 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='madziasto4']Mam języczkowe zdjęcia Tora :grins: Co Wy na to? :cool3: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: tak tak tak Quote
Sara_i_Aris Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 madziasto4 napisał(a):Mam języczkowe zdjęcia Tora :grins: Co Wy na to? :cool3: I ty się jeszcze pytasz :-? Dawaj szybciutko! :eviltong: Quote
madziasto4 Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [quote name='Aga76']:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: tak tak tak [quote name='Yorkie']I ty się jeszcze pytasz :-? Dawaj szybciutko! :eviltong: Ha wiedziałam kto przyjdzie w pierwszej kolejności :lol: Zaraz będą :p Quote
marzenna79 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='madziasto4'] [quote name='madziasto4'] c.d. Witajcie Masterkowe...:multi:Ale dobrze trafiłam...:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Foteczki seniora...:loveu::cool3: Śliczna sesja z oknem w tle...:loveu::loveu: Jak on lubi siedzieć przy oknie...przysypia nawet... Uroczy chłopak.:loveu: Quote
madziasto4 Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [quote name='marzenna79']Witajcie Masterkowe...:multi:Ale dobrze trafiłam...:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Foteczki seniora...:loveu::cool3: Śliczna sesja z oknem w tle...:loveu::loveu: Jak on lubi siedzieć przy oknie...przysypia nawet... Uroczy chłopak.:loveu: Witaj :multi: Senior był, to teraz czas na juniora :cool1: A więc języczkowo-jogurtowy Toro :lol: Quote
Magda Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='madziasto4']Wystarczy mu powiedzieć 'na okienko?', a on od razu staje na łapkach pod oknem albo wskakuje na łózko, a potem na stolik i czeka, żeby go podsadzić na parapet :lol: U nas jest podobna komenda "na okno", ale Miki ma to ulatwienie, ze nie trzeba go podsadzac:p Moj Ci ON!!:loveu::loveu: [quote name='madziasto4'] typowy dzieciak... upapra sie i zadowolony:loveu: Quote
madziasto4 Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [quote name='Aga76']Niebiańska sesja :mdleje: Wiedziałam, że się spodoba, wiedziałam :loveu: [quote name='Magda_Miki']U nas jest podobna komenda "na okno", ale Miki ma to ulatwienie, ze nie trzeba go podsadzac:p Moj Ci ON!!:loveu::loveu: typowy dzieciak... upapra sie i zadowolony:loveu: Master sam już nie próbuje wskakiwać na parapet, bo kiedyś mu się nie udało i się chłopak zraził :p I dobrze w sumie, niech lepiej nie skacze po wysokościach... Ale w pierwszej kolejności mój :loveu: no nie? :lol: wylizał resztki jogurtu, uświnił się i jest fajnie :lol: Quote
madziasto4 Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Dobra, idę ich wykąpać :diabloti: Quote
Magda Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 madziasto4 napisał(a):Dobra, idę ich wykąpać :diabloti: Nie idz:eviltong: Nie chce zostac sama:placz::placz: Quote
marzenna79 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='madziasto4']Witaj :multi: Senior był, to teraz czas na juniora :cool1: A więc języczkowo-jogurtowy Toro :lol: Cudna ta sesja jogurtowa...:loveu: taka mniammniuśna...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Utytłany, ale uroczy Toro.:loveu: A jakie ma cudne oczęta.:loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 No! Psińki wykąpane, wysuszone, uczesane, pachnące, milutkie :loveu: , Toruś wygląda jak misiu, a najważniejsze- jest sesyja zdjęciowa :cool3: [quote name='Magda_Miki']Nie idz:eviltong: Nie chce zostac sama:placz::placz: Za późno, już poszłam :eviltong: [quote name='marzenna79']Cudna ta sesja jogurtowa...:loveu: taka mniammniuśna...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Utytłany, ale uroczy Toro.:loveu: A jakie ma cudne oczęta.:loveu::loveu: Uroczo wygląda taki umorusany, nieprawdaż? :loveu: :loveu: Mój brudasek kochany :loveu: Marzenko, nocny Marku, na zdjęciach kąpielowych, tak jak obiecałam, chłopaczki są razem na zdjęciach :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Madziu, Madziu, Madziu! :multi: Masz cudny bannerek :loveu: Śliczny Toruś jogurcikowy :iloveyou: Quote
marzenna79 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='madziasto4'] Uroczo wygląda taki umorusany, nieprawdaż? :loveu: :loveu: Mój brudasek kochany :loveu: Marzenko, nocny Marku, na zdjęciach kąpielowych, tak jak obiecałam, chłopaczki są razem na zdjęciach :multi: Myślałam,że zapomniałaś o obietnicy ! :shake: A jednak pamiętałaś ???:loveu::multi: Quote
madziasto4 Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [quote name='marzenna79']Myślałam,że zapomniałaś o obietnicy ! :shake: A jednak pamiętałaś ???:loveu::multi: Ależ skąd, jak mogłabym zapomnieć :cool3: Quote
Sara_i_Aris Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Cześć Madziu :multi: Ale Toro ma długaśny język :-? A jaki z niego brudasek :lol: Sesja superfajna :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Yorkie napisał(a):Cześć Madziu :multi: Ale Toro ma długaśny język :-? A jaki z niego brudasek :lol: Sesja superfajna :loveu: Cześć Sara :lol: Dzięki :lol: Quote
Aga76 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Niedzielne dzień dobry :loveu: Madziu, czy Masterek ciągle nie ma apetytu? Quote
madziasto4 Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Witaj Aga :loveu: Tak, ciągle nie ma...on jest okropny z tym jedzeniem :shake: Quote
Aga76 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='madziasto4']Witaj Aga :loveu: Tak, ciągle nie ma...on jest okropny z tym jedzeniem :shake: Wrażliwy chłopak :glaszcze: ... może się zakochał :-? Quote
madziasto4 Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='Aga76']Wrażliwy chłopak :glaszcze: ... może się zakochał :-? Ja też podejrzewam, że to sprawa cieczek :mad: Tylko jak długo on może nie jeść? Quote
Recommended Posts