Moniś Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 madziasto4 napisał(a):My w zeszłym roku pierwszy raz. Fiprex? Nie znam tego :roll: Znasz na pewno, jest podobny do Frontlina. Na Nodiego niestety frontline nie działał, a fiprex w zeszył roku spisał się rewelacyjnie- mam nadzieję, że w tym też.. Quote
madziasto4 Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Moniś napisał(a):Znasz na pewno, jest podobny do Frontlina. Na Nodiego niestety frontline nie działał, a fiprex w zeszył roku spisał się rewelacyjnie- mam nadzieję, że w tym też.. Nie znam, Frontlinu też nigdy nie używałam :roll: My kupujemy u weta preparat p/kleszczom, ale nawet nie wiem jak się nazywa :roll: Quote
WinterGirl Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 madziasto4 napisał(a): Tak? A który psinek złapał kleszcza? ;) A właściwie którego psiaka złapał kleszcz... Słonko już u nas jest :loveu: WielkoLUDA dopadły dwa takie krwiopijce.. tyle dobrego, że przy jego jeżyku od razu rzuca się w oczy Pozdrawiamy [SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Sara_i_Aris Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Aris jeszcze nigdy nie miał kleszcza ani pchły... na szczęście :multi: A używamy Frontline, jest bardzo dobry :p Ostatnio był okdleszczany w listopadzie, a teraz w marcu, znowu... okropne kleszcze :shake: Quote
madziasto4 Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 bGirl napisał(a):WielkoLUDA dopadły dwa takie krwiopijce.. tyle dobrego, że przy jego jeżyku od razu rzuca się w oczy Pozdrawiamy Właśnie, dobrze, że Tedd króciutko obstrzyżony Yorkie napisał(a):Aris jeszcze nigdy nie miał kleszcza ani pchły... na szczęście :multi: A używamy Frontline, jest bardzo dobry :p Ostatnio był okdleszczany w listopadzie, a teraz w marcu, znowu... okropne kleszcze :shake: Master miał jeden raz, na łapce. PositiveThought napisał(a):no hej Madzia! czemu nie napisałaś pole do popisów? xD bardzo, bardzo interesujące xD co tam u chłopaków jeszcze, prócz tego co przeczytałam? ^^ Hej :p bo mogłoby to spowodować jakieś dziwne domysły :eviltong: o takie jak Twoje :evil_lol: hmmm, Toro przed chwilą ukradł wykałaczkę, ale ja jestem już na szczęście wyczulona i jak tylko widzę lub słyszę, że Toro rusza jadaczką i mlaska, to pędem lecę rekwirować zdobycz :p Quote
Sara_i_Aris Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 madziasto4 napisał(a):hmmm, Toro przed chwilą ukradł wykałaczkę, ale ja jestem już na szczęście wyczulona i jak tylko widzę lub słyszę, że Toro rusza jadaczką i mlaska, to pędem lecę rekwirować zdobycz :p Ja jak słyszę takie mlaskanie pod ławą, to już wiem, że Aris dobrał się do pilniczka :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Yorkie napisał(a):Ja jak słyszę takie mlaskanie pod ławą, to już wiem, że Aris dobrał się do pilniczka :evil_lol: Ostrzy zęby :lol: Quote
madziasto4 Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 PositiveThought napisał(a): słodziak :loveu: o, dalmaciaki (; a ja wiem, że Aidi coś zbroił, kiedy po moim przyjściu jest pod biurkiem :p Podusia jest bardzo oblegana przez chłopaków :cool1: Yorkie napisał(a):Jaki śliczny Masterek :loveu: :loveu: Dzięki :lol: Quote
madziasto4 Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Toro śpi trochę w budce, trochę na zewnątrz :p Quote
*Ania...Niuf* Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 madziasto4 napisał(a):Toro śpi trochę w budce, trochę na zewnątrz :p hihi ale słodka pozycja:loveu: widać tylko główkę,nóżkę i pupalek:loveu: Quote
marzenna79 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 madziasto4 napisał(a):Nie znam, Frontlinu też nigdy nie używałam :roll: My kupujemy u weta preparat p/kleszczom, ale nawet nie wiem jak się nazywa :roll: Madziu, Frontline jest super !!!!!!! Wciera się go w kark pieska. Polecam także obrożę Bayera - taką za ok.60 zł. Droga ale skuteczna ! madziasto4 napisał(a): Ale cudnie śpi na dalmatyńczykach.:loveu::loveu: madziasto4 napisał(a):Toro śpi trochę w budce, trochę na zewnątrz :p Toro nie mieści się......:loveu::loveu: Quote
Kasia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 I jak go nie kochać i nie uwielbiać :loveu: :loveu: On jest taki śmieszny i zabawny!!!!!!!!!!!!!! Pozycja ekstra :cool2: Witaj Magdaleno!!!! To już piątek - weekend, cieszysz sie...? :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Czesc Madziu :multi: Przyszlam sie przywitac i powiedziec, ze o Tobie i o Twoich pociechach caly czas pamietamy :loveu: :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Cześć Madziu :bigcool: (ale super emotek :loveu: ) Pozycja śpichającego Tora jest cool :loveu: Musi być zawsze oryginalny i slodziutki :loveu: Coraz bardziej mi się podoba, Master to się przy nim wydaje taaki nuudnyy... Ale obydwoje są kochani :loveu: Quote
Alka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 co by nie mowic Torus jest rozkoszny...:loveu::loveu: Buziaczki dla psiaków!:loveu: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Hello Madziu:multi: ja tylko na chwilkę się przywitać i obejrzeć nowe zdjęcia... no właśnie gdzie są zdjęcia:mad: Quote
Magda Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Moniś napisał(a): My w zeszlym roku tez to mielismy i ani jednego kleszcza:p madziasto4 napisał(a): hmmm, Toro przed chwilą ukradł wykałaczkę, ale ja jestem już na szczęście wyczulona i jak tylko widzę lub słyszę, że Toro rusza jadaczką i mlaska, to pędem lecę rekwirować zdobycz :p Uuu...wykalaczka:lol: Ja mam podobnie:cool3: Mlask, mlask, a ja lece do Mikiego i musze sie z nim silowac, zeby zabrac zdobycz. Zawsze towarzyszy temu agresja i ogolne niezadowolenie:evil_lol: Madziu Ciebie jeszcze nie ma?:diabloti: Quote
Kasia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Magda_Miki napisał(a): Madziu Ciebie jeszcze nie ma?:diabloti: Magda wyprzedziłaś mnie :p to samo pytanie chciałam zadać... Dziw, że Magda po szkole jeszcze tu nie zajrzała :diabloti: Quote
madziasto4 Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Aga76 napisał(a):Ależ cudowna torusiowa senna postawa Cudak nie? :lol: PositiveThought napisał(a):oł gasz, jemu tak wygodnie? xD pozycja 'na Torusia' (; Widać nie komfort się liczy :cool3: *Ania...Niuf* napisał(a):hihi ale słodka pozycja:loveu: widać tylko główkę,nóżkę i pupalek *Ania...Niuf* napisał(a):Hello Madziu:multi: ja tylko na chwilkę się przywitać i obejrzeć nowe zdjęcia... no właśnie gdzie są zdjęcia:mad: Cześć Aniu, jak znajdę jakieś zdjęcia to będą ;) marzenna79 napisał(a):Madziu, Frontline jest super !!!!!!! Wciera się go w kark pieska. Polecam także obrożę Bayera - taką za ok.60 zł. Droga ale skuteczna ! Ale cudnie śpi na dalmatyńczykach. Toro nie mieści się...... Może my też zmienimy nasze kropelki na Frontline... Zobaczymy jak się sprawdzi na piechach ;) Obroża 60 zł? :crazyeye: Bardzo lubią spać na tej poduszce, i jeden i drugi :lol: fidelek2 napisał(a): I jak go nie kochać i nie uwielbiać :loveu: On jest taki śmieszny i zabawny!!!!!!!!!!!!!! Pozycja ekstra Witaj Magdaleno!!!! To już piątek - weekend, cieszysz sie...? Oj tak, śmieszny jest, i to bardzo :lol: Cześć Kasiu :lol: Jeszcze się pytasz? Pewnie, że się cieszę :sweetCyb: Daga_i_Oskar napisał(a):Czesc Madziu :multi: Przyszlam sie przywitac i powiedziec, ze o Tobie i o Twoich pociechach caly czas pamietamy Cześć Daguś :) Wiem, że o nas pamiętasz ;) Yorkie napisał(a):Cześć Madziu (ale super emotek ) Pozycja śpichającego Tora jest cool :loveu: Musi być zawsze oryginalny i slodziutki :loveu: Coraz bardziej mi się podoba, Master to się przy nim wydaje taaki nuudnyy... Ale obydwoje są kochani Cześć :lol: To fajnie, że Torek zdobywa powoli Twoje uznanie :cool3: Alka napisał(a): co by nie mowic Torus jest rozkoszny... Buziaczki dla psiaków! Witaj Alu :multi: Marzenka18 napisał(a):[B]Ale on słodko śpiocha sobie :loveu: Cześć Marzenka ;) PositiveThought napisał(a):dzieńdoberekMadziu. co tam u moich ulubionych chłopaczków? ŁIKEND! szaleństwo! cześć :p u chłopaczków w porządku, dzisiaj chyba będzie kąpiel ;) Magda_Miki napisał(a):My w zeszlym roku tez to mielismy i ani jednego kleszcza:p Uuu...wykalaczka Ja mam podobnie:cool3: Mlask, mlask, a ja lece do Mikiego i musze sie z nim silowac, zeby zabrac zdobycz. Zawsze towarzyszy temu agresja i ogolne niezadowolenie Madziu Ciebie jeszcze nie ma? My chyba najpierw wypróbujemy Frontline, mieliście go już? Toruś nie protestuje jak mu wyjmuję z paszczy zdobycz, ale niezadowolenie- i owszem :lol: Na francuskim byłam, dlatego mnie nie było :eviltong: Quote
madziasto4 Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 fidelek2 napisał(a):Magda wyprzedziłaś mnie :p to samo pytanie chciałam zadać... Dziw, że Magda po szkole jeszcze tu nie zajrzała :diabloti: Kasiu, nie martw się, żyję, wszystko ze mną w porządku, bo istotnie- miałam wielką chęć zajrzeć tu po szkole, ale z powodów językowych (francuski) nie mogłam i jest dopiero teraz :p Quote
Magda Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 madziasto4 napisał(a): My chyba najpierw wypróbujemy Frontline, mieliście go już? Toruś nie protestuje jak mu wyjmuję z paszczy zdobycz, ale niezadowolenie- i owszem :lol: Na francuskim byłam, dlatego mnie nie było :eviltong: Frontline mielismy juz kilka razy i tez nie mielismy kleszczy. Kiedys przez przypadek kupilam Fiprex, ale tez sie sprawdzil. Narazie to sie musze wybrac do weta i kupic, bo watpie zeby mieli cos takiego w sklepie. Miki jak byl maly to protestowal jak cholera:evil_lol: Warczal i dostawal szczekoscisku:diabloti: Teraz tez tak robi, ale tylko wtedy, gdy cos znajdzie. Z jedzeniem jest OK. I czego sie nauczylas? Quote
Recommended Posts