Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

madziasto4 napisał(a):
Ależ spokojnie możesz opowiadać :cool3: szczególnie zaintrygowało mnie to, że wpadłaś w krzaki :evil_lol:

Haha, bardzo śmieszne :roll: Zagapiłam się i nie zauważyłam gdzie biegnę :eviltong:
Ale miałam więcej takich wpadek, nie tylko z Arisem. Ale z nim są śmieszniejsze, bo to mi się coś zawsze dzieje, nie jemu :shake:

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Madziu, a co to za zastrzyki , które dostaje Toro,wczoraj jeden, dziś też...:roll:

Wiesz, każdy wet ma swój sposob leczenia, nasz niczego nie dawał, kazał psiaka obserwować ok.2 tygodni,jak kulawizna by nie przeszła wtedy dopiero do rtg. Nie faszerował przedtem niczym ,ażeby nie maskować ewentualnego wyniku.Podejrzewam że Toro dostaje jakieś sterydy...

Posted

Alka napisał(a):
Madziu, a co to za zastrzyki , które dostaje Toro,wczoraj jeden, dziś też...:roll:

Wiesz, każdy wet ma swój sposob leczenia, nasz niczego nie dawał, kazał psiaka obserwować ok.2 tygodni,jak kulawizna by nie przeszła wtedy dopiero do rtg. Nie faszerował przedtem niczym ,ażeby nie maskować ewentualnego wyniku.Podejrzewam że Toro dostaje jakieś sterydy...

Wczoraj dostał przeciwbólowy, a dzisiaj przeciwzapalny.
hmmm...no nie wiem, ale myślę i mam nadzieję, że wet wie co robi :razz:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Wczoraj dostał przeciwbólowy, a dzisiaj przeciwzapalny.
hmmm...no nie wiem, ale myślę i mam nadzieję, że wet wie co robi :razz:

pewnie tak

duzo drówka dla psiaków życzymy :loveu::loveu::loveu:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Witaj Marzena :)
Już wszytsko mówię ;) A więc tak:
Master, tak jak sądziłam, ma lekkie zapalenie ucha, dostal kropelki.
Toro dostał zastrzyk (jak się darł! jakby go ze skóry obdzierali :mdleje:) i jutro rano na prześwietlenie, żeby wykluczyć ewentualne pęknięcia.
A z kiełkami jeszcze czekać :)

Ojejuś! :shake: Jednak zapalenie uszka ! Bidny Masterek.:shake:
A co z Toro, w sumie dalej niewiadomo ? :-(Trza czekać do juterka ?:-( NAJWAŻNIEJSZE, ŻE NIE MA ZŁAMANIA !:multi:
Madziu, będzie dobrze...:loveu::loveu: Ucałuj małe bąbelki ode mnie i od Sukusia.:calus::thumbs:

Posted

Alka napisał(a):
pewnie tak

duzo drówka dla psiaków życzymy :loveu::loveu::loveu:

dziękujemy, przyda się ;)

marzenna79 napisał(a):
Ojejuś! :shake: Jednak zapalenie uszka ! Bidny Masterek.:shake:
A co z Toro, w sumie dalej niewiadomo ? :-(Trza czekać do juterka ?:-( NAJWAŻNIEJSZE, ŻE NIE MA ZŁAMANIA !:multi:
Madziu, będzie dobrze...:loveu::loveu: Ucałuj małe bąbelki ode mnie i od Sukusia.:calus::thumbs:

Dostaliśmy kropeli, wyleczymy uszka :thumbs:
A z małym, to myślę, że to jest tylko jakiś obrzęk, stłuczenie, ale dla pewności jutro zrobi się prześwietlenie. ;)
Bąble ucałowane ;)

Posted

madziasto4 napisał(a):

Chłopaki to tak jak pańcia- obiad bez mięsa to nie obiad ;)

Zgadzam sie z nimi i z Tobą ;) ;) Mięcho to podstawa!!!

cześć Magdaleno!!!
Dawno mnie nie było i nadrabianie trochę mi zajęło :p trzymam kciuki za chłopaków aby wszystko szybko wróciło do normy :lol:

Posted

fidelek2 napisał(a):
Zgadzam sie z nimi i z Tobą ;) ;) Mięcho to podstawa!!!

cześć Magdaleno!!!
Dawno mnie nie było i nadrabianie trochę mi zajęło :p trzymam kciuki za chłopaków aby wszystko szybko wróciło do normy :lol:

Cześc Kasia :)
Serial skończyli emitować, że się zjawiłaś? :cool3:
Dzięki za kciuki :p

bGirl napisał(a):
dużo zdrówka dla chłopaków

Pozdrawiamy

dzię-ku-je-my :multi:

marzenna79 napisał(a):
[COLOR=RoyalBlue][SIZE=3][FONT=Arial Black]Witaj Magdziu miła:multi: i chorowite Masterki i Torusie!:loveu::loveu:
Czekam na dobre wieści....:cool3:
Pozdrawiam Was kochani wiosennie.:loveu::loveu:

Witaj Marzena :)
U nas 28 stopni w słońcu :lol: Cieputko, wiosennie, słonecznie :loveu: Śliczna pogoda :loveu:

Wieści są takie- otóż Torek nie miał dziś jednak prześwietlenia, bo musiałoby być robione pod narkozą, a że dzisiaj jest znaczna poprawa, już nie kuleje i znowu wkakuje na fotele i kanapy:cool3:, to wet zdecydował, że nie będziemy go męczyć :)
Kurczaka zajadają, Masterkowi daję kropelki i wszystko na razie w porządku :multi:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Śliczna pogoda :loveu:
Wieści są takie- otóż Torek nie miał dziś jednak prześwietlenia, bo musiałoby być robione pod narkozą, a że dzisiaj jest znaczna poprawa, już nie kuleje i znowu wkakuje na fotele i kanapy:cool3:, to wet zdecydował, że nie będziemy go męczyć :)
Kurczaka zajadają, Masterkowi daję kropelki i wszystko na razie w porządku :multi:

Hurrra !!!!!!! :multi::multi::multi:
SUPER WIADOMOŚCI MAGDO !!!!!!! :loveu::loveu::loveu:
W takim razie miłego dnia życzę i wiosennych spacerków z bąbelkami. :cool3:

Posted

madziasto4 napisał(a):

Serial skończyli emitować, że się zjawiłaś? :cool3:

haha, pośmiewna sie znalazła...:eviltong: Tak sie złożyło że jestem w pracy, wiec nie bardzo mam możliwość oglądania kolejnych odcinków ale ale....wieczorem jak co wieczór znów zasiądę do oglądania :p :p i nie grozi mi koniec ich emitacji bo ściagnęłąm sobie już wszystkie :p

to dobre wiadomości, oby nic sie nie zmieniło :lol:

Posted

fidelek2 napisał(a):
haha, pośmiewna sie znalazła...:eviltong: Tak sie złożyło że jestem w pracy, wiec nie bardzo mam możliwość oglądania kolejnych odcinków ale ale....wieczorem jak co wieczór znów zasiądę do oglądania :p :p i nie grozi mi koniec ich emitacji bo ściagnęłąm sobie już wszystkie :p

:mdleje: To nie jest żaden babski serial chyba, przynajmniej tytuł nic nie wskazuje? :lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):

:mdleje: To nie jest żaden babski serial chyba, przynajmniej tytuł nic nie wskazuje? :lol:

to nie jest żaden z tych tasiemców typu "Moda na sukces" :diabloti:
to jest ten serial, który leci w niedzielę na polsacie o 20:00 (Skazany na śmierć)

Posted

fidelek2 napisał(a):
to nie jest żaden z tych tasiemców typu "Moda na sukces" :diabloti:
to jest ten serial, który leci w niedzielę na polsacie o 20:00 (Skazany na śmierć)

O rety, ta 'Moda na sukces' jeszcze leci? :lol: Dali by już sobie spokój...

Skazany na śmierć...nie słyszałam, ale pewnie wciąga, co? :lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):

To dobre wieści :multi: Pewnie w końcu znudzi im się kurczak i będą jedli suchą karmę :lol:
A zapalenie ucha to mi się przypomniało, że Aris też miał, dostawał kropelki i szybko się wyleczyło. Miał nawet zapalenie oka :-o Też miał kropleki i szybko się wyleczyło ;)

A ja 'Modę na sukces' lubię, a 'Skazany na śmierć' to jest dla mnie strasznie głupie :roll:

Posted

Yorkie napisał(a):
To dobre wieści :multi: Pewnie w końcu znudzi im się kurczak i będą jedli suchą karmę :lol:

A zapalenie ucha to mi się przypomniało, że Aris też miał, dostawał kropelki i szybko się wyleczyło. Miał nawet zapalenie oka :-o Też miał kropleki i szybko się wyleczyło ;)

A ja 'Modę na sukces' lubię, a 'Skazany na śmierć' to jest dla mnie strasznie głupie :roll:

Dlatego już teraz chyba będę im mieszać i będzie tak samo jak Master miał do tej pory czyli jeden posiłek z kurczaka, a kolacja kulki ;)

Zapalenie spojówek też Masterek kiedyś miał. A na zapalenie uszka nie dał nam Surolanu jak kiedyś, tylko coś innego... Ale Surolan przydaje nam się do czego innego.

'Moda na sukces' to nie dla mnie, nogdy tego nie oglądałam i nie będę oglądać...;) Który to już odcinek? :evil_lol: 847593592380924 ? :evil_lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Dlatego już teraz chyba będę im mieszać i będzie tak samo jak Master miał do tej pory czyli jeden posiłek z kurczaka, a kolacja kulki ;)

Zapalenie spojówek też Masterek kiedyś miał. A na zapalenie uszka nie dał nam Surolanu jak kiedyś, tylko coś innego... Ale Surolan przydaje nam się do czego innego.

'Moda na sukces' to nie dla mnie, nogdy tego nie oglądałam i nie będę oglądać...;) Który to już odcinek? :evil_lol: 847593592380924 ? :evil_lol:

No i dobrze, po co mają jeść ciągle to samo? :multi:

Oj, biedny Masterek, na pewno zaprzyjaźniłby się z moim Arisem... Powspominaliby swoje przeżyte choroby :lol:

Ja kiedyś myślałam, że Moda na sukces to taka głupota i nigdy tego nie oglądałam, dopiero zaczęłam od niedawna i nawet ciekawe ;) A odcinków to jest bardzo dużo, ale nie aż tyle :shake: :evil_lol: Chyba teraz leciał 4000 czy jakoś tak... a może więcej :hmmmm:

Posted

fidelek2 napisał(a):
Jedni lubia "Modę na sukces" inni coś innego ale żadnego nie określiłabym strasznie głupim ponieważ każdy ma prawo wyboru do oglądania tego co lubi!!!

Ale ja napisałam, że dla mnie, a nie że w ogóle. Każdy ogląda to co lubi, przecież nie można zabronić, wolny kraj ;)
To samo, jak mówię, że dla mnie najpiękniejszy jest mój pies, to znaczy, że on jest dla mnie śliczny, komuś się nie może podobać... ale tu chodzi o to dla mnie

Posted

PositiveThought napisał(a):
widzę, że znowu rozmowy o Modzie na sukces xD chcecie uszłyszeć kolejne przygody Dżona? :evil_lol:

hej Madziu!
widzę, że u chłopaków lepiej - wspaniale!
wiem, że już to mówiłam, ale powtórzę - czuję wiosnęę! :loveu:

Żadnych Dżonów, nie mam czasu na Dżonów :eviltong:

hej :cool1:
Tak, u chłopaków wspaniale, Toruś dzisiaj zabrał Masterowi psie ciacho i usiadł trzymając je na sztorc w pysku :evil_lol:, a sierotka Master od razu przyszedł się do mnie poskarżyć :lol: Pierdoła...

Posted

PositiveThought napisał(a):
owszem , Ares [ten spaniel] z Aidim robi tak samo. ale pomyśl, jakie słodkie są te nasze pierdoły :loveu:

WIOSNA!

Słodkie, słodkie :loveu:

Wróciliśmy ze spacerku, Toro jak zwykle łapie w pysk wszystko co jest godne jego uwagi :shake: Każdy kamyczek, patyczek, listek, papierek, nakrętka :shake: Śmieciarz mały, Master nigdy tak nie robił...

Posted

madziasto4 napisał(a):
Słodkie, słodkie :loveu:

Wróciliśmy ze spacerku, Toro jak zwykle łapie w pysk wszystko co jest godne jego uwagi :shake: Każdy kamyczek, patyczek, listek, papierek, nakrętka :shake: Śmieciarz mały, Master nigdy tak nie robił...

Witajcie Magdo, Masterku i Torusiu ! :multi::loveu:
Jak tam dzisiaj chłopaki się czują ? :cool3:
Toro - śmieciarz....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....dobre....
Pozdrawiam serdecznie.:loveu: Mizi,mizi dla cudnych bąbelków.:loveu: :loveu:

Posted

Cześć Madziu :multi:
Może z wiekiem mu minie łapanie śmieci? Aris jak był mniejszy też brał wszystko w pyszczek, potem mu już przeszło ;) Oczywiście nie obyło się bez nagród i kar :shake: