misiaczek Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='madziasto4'] Cudo :iloveyou:.Na tej fotce wygląda jakby miał płaską mordkę :loveu:. Quote
Shikka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 madziasto4 napisał(a)::evil_lol: Tu Cię mam :evil_lol: Toro ukradł wczoraj surowego ziemniaka, zjadł część i odchorował trochę ;) marchewę rozumiem ale kartofla...?? Głuptak mały :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='madziasto4'] Cześć Daguś :) Diabollo to niech już lepiej przestanie wymiotować :roll: Ziemniaka mu się zachciało :mad: Masterek z kukuryku specjalnie dla Ciebie :p Czesc Madziu :multi: dziękuje za tego Masterka w kucorku :loveu: wyglada uroczo :loveu: No i jak tam Torus? Quote
madziasto4 Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='Yorkie']Nie mów tak, nie jest taki tępy... racja?... :cool1: A nuż cię zadziwi i się nauczy ;) Nadal wątpię :lol: [quote name='Aga76']To dobrze, że już dobrze :bigok: Madziu, a jak uszka sobie radzą z samodzielnym staniem? Jesteś z nich już zadowolona? Uszka stoją, nie wiem czy dobrze, ale ważne, że stoją :) Tak więc jestem zadowolona :p [quote name='misiaczek']Cudo :iloveyou:.Na tej fotce wygląda jakby miał płaską mordkę :loveu:. Prawie jak buldożek :p [quote name='Shikka']marchewę rozumiem ale kartofla...?? Głuptak mały :evil_lol: Trafne określenie z tym głuptakiem :lol: Takie półdiable z niego, że hej :lol: Ukradł go z siatki z zakupami :lol: [quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Madziu :multi: dziękuje za tego Masterka w kucorku :loveu: wyglada uroczo :loveu: No i jak tam Torus? Cześć :multi: Toreczek szaleje jak gdyby nigdy nic :cool1: Właśnie na przekór wlatuje na półkę z papierem i obgryza karton, a jak się schylę to momentalnie przestaje i bezczelnie się patrzy z miną niewiniątka :diabloti: A jak go wyrzucam to biega jak wariat po pokoju i próbuje znowu tam wleźć :mad: Podchodzi powoli do półki, stoi przed nią, a nagle jak nie wskoczy do niej i tak w koło Macieja :p Mówię Ci Daga, co ja z nim mam :evil_lol: [quote name='PositiveThought']hej Madzia :) wreszcie udało mi się połączyć z internetem... i jesteście wszystkie... jak miło ^^ zapraszam, zapraszam, mam rodzynasy ^^ cześć Beatka :) Jajecka Aidiego? :lol: Quote
madziasto4 Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [SIZE="3"]Stare zdjęcia Toro 2 miesiące temu Quote
marzenna79 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Wow...:crazyeye: fotki ślicznegoTorusia...stare ale jare.:loveu::loveu::loveu: Jak pięknie patrzy w aparat. :loveu: Dobranoc.Miłych snów.:loveu: Quote
madziasto4 Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='marzenna79']Wow...:crazyeye: fotki ślicznegoTorusia...stare ale jare.:loveu::loveu::loveu: Jak pięknie patrzy w aparat. :loveu: Dobranoc.Miłych snów.:loveu: Sukces też przecież pięknie patrzy w obiektyw :loveu: Dobranoc :sleep2: Quote
Aga76 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Dzień dobry Madziu :Rose: Ślicznie widać tu oczko Torusia, uwielbiam takie spojrzenia :jumpie: Buziaki chłopaki :eek3: :eek3: Quote
Sara_i_Aris Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Cześć Madziu :multi: Fajne foteczki Torusia, na jednej nawet kawałek języczka widać :eviltong: :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='Aga76']Dzień dobry Madziu :Rose: Ślicznie widać tu oczko Torusia, uwielbiam takie spojrzenia :jumpie: Buziaki chłopaki :eek3: :eek3: Witaj Aga :multi: Chłopaki dziękuję za buziaki :Rose: [quote name='Yorkie']Cześć Madziu :multi: Fajne foteczki Torusia, na jednej nawet kawałek języczka widać :eviltong: :loveu: Cześć :) Quote
Moniś Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Witanko chłopaki :multi: i dziewczynko też:D :cool3::cool3: Quote
madziasto4 Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Moniś napisał(a):Witanko chłopaki :multi: i dziewczynko też:D :cool3::cool3: Powinno być odwrotnie :obrazic: Witanko dziewczynko i chłopaki też :obrazic: :lol: cześć Monia :lol: Quote
Moniś Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 madziasto4 napisał(a):Powinno być odwrotnie :obrazic: Witanko dziewczynko i chłopaki też :obrazic: :lol: cześć Monia :lol: no co Ty :crazyeye: faceci mają pierwszeństwo :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Moniś napisał(a):no co Ty :crazyeye: faceci mają pierwszeństwo :evil_lol: Taaa? W dzień kobiet też? :eviltong: Quote
Moniś Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 madziasto4 napisał(a):Taaa? W dzień kobiet też? :eviltong: no jasne :evil_lol::evil_lol: Quote
Loona Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Jak to mówią, głupszemu sie ustępuje :evil_lol: [SIZE="1"](dlatego ten świat tak wygląda) Quote
Sara_i_Aris Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Loona napisał(a):Jak to mówią, głupszemu sie ustępuje :evil_lol: Dobrze powiedziane ;) Ale nie, to powinno się dziewczynom ustępować, chyba, że jakiś facet niekulturalny :roll: Powinno się ustępować płci pięknej i mądrej :loveu: Quote
marzenna79 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='madziasto4']Sukces też przecież pięknie patrzy w obiektyw :loveu: Ano patrzy, aktor jeden ! :cool3: Witaj Magdo i dwa trzpioty Magdowe ! :multi::loveu: Jak mija dzisiaj dzionek,gdy deszczyk daje czadu !!!:roll: Podwozia zapewne ubłocone ??? :evil_lol: Pozdrawiamy z Sukcesem i miziamy Dostojnego Masterka i Trzpiocika Torusia.:loveu: A to na Dzień Kobiet. ;) Miłego wieczoru życzę. Quote
Marzenuś Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Wszystkiego najlepszego z okazji babskiego dzionka :buzi: Quote
WinterGirl Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 czekamy na nową porcję fotek Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw: , WielkoLUD Quote
madziasto4 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='marzenna79'] Ano patrzy, aktor jeden ! :cool3: Witaj Magdo i dwa trzpioty Magdowe ! :multi::loveu: Jak mija dzisiaj dzionek,gdy deszczyk daje czadu !!!:roll: Podwozia zapewne ubłocone ??? :evil_lol: Pozdrawiamy z Sukcesem i miziamy Dostojnego Masterka i Trzpiocika Torusia.:loveu: A to na Dzień Kobiet. ;) Miłego wieczoru życzę. Witaj Marzena;) Wczoraj deszcz padał? Nie przypominam sobie :stupid: Dziękuję za kwiatki :loveu: [quote name='Marzenka18']Wszystkiego najlepszego z okazji babskiego dzionka :buzi: Wzajemnie! Spóźnione...;) [quote name='PositiveThought']hej Madzia! wczoraj się nie przekomunikowałyśmy, ale dziś... proszę bardzo, pod warunkiem, że tu jesteś i dostarczysz mi materiał do obejrzenia i skomentowania... bo jestem wygłodzona i pochłonę zdjęcia w całości, zupełnie sama... dziś się nie dzielę! a poza tym, zrób mi prezent imieninowy, powiedzmy ^^ hej :multi: oj rzeczywiście wczoraj było Beaty :lol: Wybacz, że wczoraj nie dałam imieninowych zdjęć :eviltong: Za to dzisiaj dostaniesz podwójną porcję :p Quote
madziasto4 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='bGirl']czekamy na nową porcję fotek Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw: , WielkoLUD Witajcie czarno-biali :loveu: Zaraz coś dam ;) Quote
Alka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 hej Madziu !:multi: Wpadlismy się przywitać i życzyć miłego dzioneczka :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='Alka']hej Madziu !:multi: Wpadlismy się przywitać i życzyć miłego dzioneczka :loveu: Cześć Alu, dzień dobry :) Dzioneczek będzie na pewno miły :loveu: U nas już słoneczko od rana :loveu: Och jak ja uwielbiam wiosnę :multi: [SIZE="3"]Zaległe, stare fotki :lol: Quote
Alka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 madziasto4 napisał(a): U nas już słoneczko od rana :loveu: Och jak ja uwielbiam wiosnę :multi: U nas słoneczka niet:shake:.Ale przynajmniej nie pada... bo wczoraj było okropnie :diabloti: dopiero co wykąpałam małego, a znów po dzisiejszym spacerku ubłocony...:cool3: Quote
Recommended Posts