Loona Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 U nas taką akcję przeprowadza zwykle kot albo Mika, Fila jak przyjdzie to dwa razy językiem machnie i po karmie :mad: I też łykają jak głupie :shake: Quote
madziasto4 Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Loona napisał(a):U nas taką akcję przeprowadza zwykle kot albo Mika, Fila jak przyjdzie to dwa razy językiem machnie i po karmie :mad: I też łykają jak głupie :shake: O kurcze, to Twoje też łykają :-o No to Masterka muszę pochwalić, bo gryzie wszystko wzorcowo :lol: Quote
madziasto4 Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 No nie żartuj :crazyeye: Kulki też łyka? Quote
Alka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='madziasto4']:BIG: Toruś kończy dzisiaj 5 miesięcy:BIG: w takim razie wszystkiego najlepszego życzymy:BIG::BIG::BIG: :laola: Quote
madziasto4 Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='PositiveThought']karmę najczęściej gryzie[całe szczęście :roll: ], ale jak dostanie coś w stylu kiełbaski, to połyka w całości nawet 4-cm kawałki :roll: Toro też by pewnie połknął :roll: Suchą karmę wciąga jak odkurzacz bez gryzienia:roll: No nic, może wyrośnie :lol: [quote name='Alka']w takim razie wszystkiego najlepszego życzymy:BIG::BIG::BIG: :laola: Dzięki Alu :) Quote
Zuza96 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 STO LAT, STO LAT, NIECH ŻYYYJE TOREK NAM :BIG: :BIG: :BIG: :laola: Magda, masz suuuper bannerek :loveu::loveu::loveu: Quote
misiaczek Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='madziasto4']Wczoraj przed spacerem Toro chyba już na samą myśl się zmęczył :evil_lol: Mocny chłopak :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
misiaczek Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Aaa i jeszcze 100 latek i dużo zdrówka dla Torcia z okazji 5-cio miesięcznicy :BIG: Quote
Kasia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 cześć Madziu :multi: ale żeście zaś naklachały, miałam czytania a czytania....ale wszystko juz nadrobiłam :lol: i tak: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TORECZKA :BIG: dziś ostatki więc wypijmy za Niego :drink1: Masz śliczny banerek :loveu: :loveu: Co do sposobu jedzenia naszych piesów to Fidlasty również nie gryzie tylko połyka, połyka praktycznie każde jedzenie, nie gryzie nic i potem często mamy tego skutki na podłodze :p wieksze kawałki typu paróweczka czy coś w tym stylu również są od razu połykane...a po kilku czy kilkunastu minutach w tej samej postaci wydalone :p :p staram mu sie kroić wszystko na drobne kawałeczki ale on do tego wszystkiego jest jeszcze strasznie zachłanny :p Quote
Nadia86 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 czesc Madziu jak tam psiaczki??zdjecia cudne a Toro nie jest przypadkiem juz wiekszy od mastera??i widze ze ma wiecej juz zlotego na mordce:) Pomyslec ze niedawno jeszcze byl mala kuleczka:) Quote
Aga76 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Pozdrowienia dla Torusia :Rose: :Rose: :Rose: Quote
madziasto4 Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Zuza96']To ja na juterko zamawiam foty....... Zraz coś będzie ;) [quote name='misiaczek']Mocny chłopak :evil_lol:. :evil_lol: Udany egzemplarz :lol: [quote name='PositiveThought']widzę, że impreza trwa... no cóż, trudno, muszę powiedzieć Wam dobranoc i spędzić upojną noc z historią XVII wieku... :( I jak minęła nocka? :lol: [quote name='misiaczek']Aaa i jeszcze 100 latek i dużo zdrówka dla Torcia z okazji 5-cio miesięcznicy :BIG: Dzięki :loveu: [quote name='fidelek2']cześć Madziu :multi: ale żeście zaś naklachały, miałam czytania a czytania....ale wszystko juz nadrobiłam :lol: i tak: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TORECZKA :BIG: dziś ostatki więc wypijmy za Niego :drink1: Masz śliczny banerek :loveu: :loveu: Co do sposobu jedzenia naszych piesów to Fidlasty również nie gryzie tylko połyka, połyka praktycznie każde jedzenie, nie gryzie nic i potem często mamy tego skutki na podłodze :p wieksze kawałki typu paróweczka czy coś w tym stylu również są od razu połykane...a po kilku czy kilkunastu minutach w tej samej postaci wydalone :p :p staram mu sie kroić wszystko na drobne kawałeczki ale on do tego wszystkiego jest jeszcze strasznie zachłanny :p Dziękujemy ślicznie za życzonka :loveu: Dzięki :oops: :loveu: To okazuje się, że nie tylko Toro taki zachłanny :crazyeye: Master wszystko gryzie i byłam przekonana, że inne dorosłe pieski też :crazyeye: Toro dostaje jeszcze namoczoną karmę, bo łyka jak szalony :roll: [quote name='Nadia86']czesc Madziu jak tam psiaczki??zdjecia cudne a Toro nie jest przypadkiem juz wiekszy od mastera??i widze ze ma wiecej juz zlotego na mordce:) Pomyslec ze niedawno jeszcze byl mala kuleczka:) Cześć Nadia ;) Jest odrobinkę mniejszy jeszcze :lol: Ale goni :lol: Quote
madziasto4 Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Aga76']Pozdrowienia dla Torusia :Rose: :Rose: :Rose: Dzięki Aga ;) Quote
madziasto4 Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Loona napisał(a):A kiedy zdjęcia będą? :p Haha niecierpliwe towarzystwo :p Momencik :p Quote
Guffi Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Ajajaj... Już po impresce:shake:. Ja tam nie muszę prosić Magdę o zdjęcia... i tak wstawia:diabloti:. Quote
Aga76 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 A ja dalej w swoim tempie, strona po stornie sobie oglądam :loveu: i znów nie mogłam, więc przeklejam, Master i żonkil wśród soczystej zieleni wyglądają smakowicie :wink: Zdjęcia działkowe są świetne, zdjęcia kwiatków niesamowite. Oglądałam fotki z Mazur... dla mnie najpiękniejsze i najbliższe sercu :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Guffi']Ajajaj... Już po impresce:shake:. Ja tam nie muszę prosić Magdę o zdjęcia... i tak wstawia:diabloti:. Cwaniara :diabloti: [quote name='Aga76']A ja dalej w swoim tempie, strona po stornie sobie oglądam :loveu: i znów nie mogłam, więc przeklejam, Master i żonkil wśród soczystej zieleni wyglądają smakowicie :wink: Zdjęcia działkowe są świetne, zdjęcia kwiatków niesamowite. Oglądałam fotki z Mazur... dla mnie najpiękniejsze i najbliższe sercu :loveu: O jak miło, że piszesz od czasu do czasu, w którym miejscu w galerii już jesteś :loveu: Quote
Guffi Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 madziasto4 napisał(a):Cwaniara :diabloti: A co!:diabloti: Quote
Guffi Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 I się doczekałam:diabloti: Boziu jaki słodziak:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Loona Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='madziasto4'] Jak modelka na wybiegu :loveu: Quote
Shikka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='madziasto4'] Skojarzyło mi się z reklamą Budweisera "Wassssup :evil_lol::evil_lol: Dzień dobry!!! :) Quote
Recommended Posts