madziasto4 Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Moniś napisał(a):Świetny filmik :cool3::cool3::cool3: Ma zryw mały :evil_lol: Quote
Kasia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 hihihi, Torek jest świetny :p to fakt - ma zrywa mały ale i tak Master wygrał, przegonił i po kłopocie :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Cześc Kasiu :multi: Teraz jak Master wychodzi z pokoju i zostawia coś 'swojego' do jedzenia, to Toro zanim się za to zabierze, to ogląda się kilka razy i sprawdza czy Master na pewno sobie poszedł :evil_lol: Już się nauczył, że od Mastera po łbie dostanie :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Zuza96 napisał(a):Swietny film i zdjęcia TEŻ !! No a jakże by inaczej :bigok: :p Quote
Alka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Uwielbiam obserwować psie zabawy :multi:, fajne ujęcia :loveu: Quote
Zuza96 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 madziasto4 napisał(a):No a jakże by inaczej :bigok: :p Tak, rzeczywiście, zawsze byli świetni !! :p Quote
Guffi Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Toreczkowi już footerko na główce siwieje:evil_lol:. Quote
Aga76 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Oglądam po kolei wszystkie zdjęcia... to jest cudne :loveu: nie ma to jak zdjęcie z języczkiem... Quote
madziasto4 Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='Alka']Uwielbiam obserwować psie zabawy :multi:, fajne ujęcia :loveu: Trudno ich uchwycić jak się wściekają, same ogonki mi zostają na zdjęciu :evil_lol: [quote name='Guffi']Toreczkowi już footerko na główce siwieje:evil_lol:. Dobrze, dobrze, niech siwieje czarnuch :p [quote name='Aga76']Oglądam po kolei wszystkie zdjęcia... to jest cudne :loveu: nie ma to jak zdjęcie z języczkiem... Miłego oglądania w takim razie życzę :loveu: Jest jeszcze parę innych z jęzorkiem :loveu: Quote
Guffi Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Madziu, Ty masz 2 yorkie. Mogłabyś mi powiedzieć, czy to prawda, ze one tak często chorują i co chwilę im coś dolega? Wszyscy mi tak mówią. Na początku mówiłam, ze to nieprawda, a teraz już od tego całkiem zgłupiałam:roll:. Quote
madziasto4 Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Guffi napisał(a):Madziu, Ty masz 2 yorkie. Mogłabyś mi powiedzieć, czy to prawda, ze one tak często chorują i co chwilę im coś dolega? Wszyscy mi tak mówią. Na początku mówiłam, ze to nieprawda, a teraz już od tego całkiem zgłupiałam:roll:. Yorki na pewno są delikatne, ale myślę, że dużo też zależy od konkretengo osobnika :razz: Np mój Masterek to chorowitek straszny, w okresie jesienno-zimowym co rusz jest przeziębiony :roll: Oczywiście zdaję sobie sprawę, że może to też wynikać z 'nadopiekuńczości i wychuchania', że tak powiem ;) Myślę, że gdyby od początku był hartowany oraz np ubranko tylko przy temperaturze 0st. i poniżej, to nie byłby taki delikatny, tak sobie myślę :roll: A z Torem zobaczymy jak będzie, na razie chłopak się trzyma cały zdrów :cool2: Quote
Kasia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Guffi napisał(a): Madziu, Ty masz 2 yorkie. Mogłabyś mi powiedzieć, czy to prawda, ze one tak często chorują i co chwilę im coś dolega? Wszyscy mi tak mówią. Na początku mówiłam, ze to nieprawda, a teraz już od tego całkiem zgłupiałam:roll:. jakaś prawda musi w tym być...Fidlakowi dość często coś dolega :roll: Quote
Kasia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Madziu a Torek to czasami nie dorównuje już wzrostem Masterkowi :cool3: czy to tylko takie złudzenie patrząc na zdjecia...? Quote
madziasto4 Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 No i wydaje mi się, że te mniejsze yorki są bardziej delikatne niż te 'normalne'... Quote
madziasto4 Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 fidelek2 napisał(a):jakaś prawda musi w tym być...Fidlakowi dość często coś dolega :roll: madziasto4 napisał(a):No i wydaje mi się, że te mniejsze yorki są bardziej delikatne niż te 'normalne'... Och to źle mi się wydaje jednak :evil_lol: Dolega mu bardziej pod względem żołądkowym czy też chorowitek? fidelek2 napisał(a):Madziu a Torek to czasami nie dorównuje już wzrostem Masterkowi :cool3: czy to tylko takie złudzenie patrząc na zdjecia...? Jest prawie, prawie równy :p Ale zawsze będzie malusim szczeniaczkiem Torusiem :loveu: Quote
Guffi Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Aha, dziękuję za odpowiedzi. Moja koleżanka np.przywiozła swojego yorka z hodowli-w zimie, 2 lata temu i już w pierwszy dzień miał podobno anginę:roll:. Quote
madziasto4 Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Guffi napisał(a):Aha, dziękuję za odpowiedzi. Moja koleżanka np.przywiozła swojego yorka z hodowli-w zimie, 2 lata temu i już w pierwszy dzień miał podobno anginę:roll:. Dorosłego czy szczeniaka? Quote
Kasia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='madziasto4'] Och to źle mi się wydaje jednak :evil_lol: Dolega mu bardziej pod względem żołądkowym czy też chorowitek? zdecydowanie pod względem żołądkowym :p Jest prawie, prawie równy :p Ale zawsze będzie malusim szczeniaczkiem Torusiem :loveu: życzę Ci tego aby tak było :loveu::loveu: Quote
Kasia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Fidel przez pierwszy miesiąc życia z Nami miał non stop biegunki z krwią i wymioty....były momenty, że myślałam iż nie przeżyje ale wyszlismy z tego dzięki naszemu wetowi :lol: Quote
madziasto4 Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 fidelek2 napisał(a):zdecydowanie pod względem żołądkowym :p życzę Ci tego aby tak było :loveu::loveu: Z Masterkowym żołądkiem od jakiegoś czasu się uspokoiło :razz: Bardziej delikatny był za młodu :razz: dzięki :loveu: Quote
Recommended Posts