Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

[quote name='Nadia86']dawno mnie u was ne bylo i nadrabiam zaleglosci a Masterek faktycznie mial klaczki dlugie..kurcze Fibi tez ma coraz dluzsze i nie wiem co robic na wiosne boje sie ze fryzjerka spiepszy ciecie i bedzie wygladala jak szczurek.

No zauwazylam ze u Was panuje moda na kratke:)Wszystko w krate budki..ubranko :) pieknie ale wyglada uroczo w ubranku ha Toro jeszcze nie czlapie po polku?? Zaniedlugo bedziesz musiala do masterka mowic maly bo Toro cos misie wyaje ze go przerosnie:D:evil_lol:
Mnie też u Was dawno nie było, więc chcąc nie chcąc wybaczam :eviltong:
Ale chcesz ją tak zuepełnie króciutko obciąć, czy tylko podciąć/ wyrównać?:)

My lubimy kratke :lol: Nooo,Toro na pewno będzie troche większy;) ale i tak zostanie 'małym' :lol:
Wychodzi, wychodzi na dwór, ale jeszcze nie tak o określonych porach na siku, tylko tak ot, żeby się przyzwyczajał ;) Dzisiaj też byliśmy, razem z Masterem i Torkiem, i mały najpierw siadł i sziedział, za smaczkiem przeszedł kilka kroków, a później zobaczył, że Master chodzi, to i on spróbował i jakoś człapał :lol: Przybiegł do nas też spanielek, bo zaciekawił się Torkiem:)
Zdjeć oczywiście nie mam :eviltong:

[quote name='Guffi']Odpuszcze Ci tym razem:eviltong:
Juhu :cool3:

[quote name='leemonca']cześć Madziu :bye: i cześć chłopaczki :bye::jumpie:
Cześć :multi: Oj, co to za torcik u Ciebie w podpisie? Lecę do Was zobaczyć z jakiej okazji :lol:

-------------------------
A ja skończyłam właśnie robić farsz do sajgonek, zaraz będę zawijać i.... JEŚĆ :multi: :eating:

Posted

[quote name='Guffi']Mniam:eviltong: :multi:
Zgadzam się w zupełności :eating:

[quote name='Jupi']
dobra kryjówka:cool3: :lol:
:evil_lol: Ale tyklo dla małych piesków :lol:

[quote name='Asiaczek']Prosimy o zdjęcia usmażonych/upieczonych sajgonek. Chociaż wirtualnie poucztujemy sobie...:placz:
Pzdr.
A Ty też lubisz skośnooką kuchnię? :lol: My uwielbiamy :loveu:
Proszę bardzo :eating:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ło jejuuuuuuu! chyba zaraz przelecę się do Skośnych.... Wyglądają niesamowicie smakowicie! I pewnie takie są!
A sosik to słodko-kwaśny?
pzdr.

Oj, smakowite! I to jeszcze jak!
To jest sos chili słodko-pikantny, ale w sumie smakuje jak słodko-kwaśny :)

Posted

Ja też sama robię sajgonki, ale juz dawno nie było na nie czasu... I dlatego jestem "zasmaczona" potrawą...
Mniam, mniam...
Nie życzę smacznego. Życzę miłego jedzonka!
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja też sama robię sajgonki, ale juz dawno nie było na nie czasu... I dlatego jestem "zasmaczona" potrawą...
Mniam, mniam...
Nie życzę smacznego. Życzę miłego jedzonka!
Pzdr.

Ja też już dawno nie robiłam, ale od jakiegoś czasu ich zapach tak za mną chodził, że musiałam zrobić! :razz:

Już zjedzone :eating:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Nie zgodziłabym się Tobą, gdyby nie to, że się zgadzam :roll: :evil_lol:
Ale zagmatwane :lol:

Jak dla mnie w ogóle:roflt::diabloti:

Posted

A tu jak zwykle tyyyyyyyyyle nagadane......nic ino trza nadrabiać :p:p
fotki już wszystkie obejrzałam, jeszcze tylko do poczytania mi zostało :eviltong:

cześć Magda :multi:

Posted

fidelek2 napisał(a):
fotki już wszystkie obejrzałam, jeszcze tylko do poczytania mi zostało :eviltong:

Przekomazanki moje i Magdy:eviltong: :diabloti:

Posted

fidelek2 napisał(a):

cześć Magda :multi:

Haha, jak już się biedna nauczyła, że trzeba nadrabiać :glaszcze: :lol:

cześć :p

Guffi napisał(a):
Przekomazanki moje i Magdy:eviltong: :diabloti:

:lol:

Posted

Guffi napisał(a):
Ha.-Ha.-Ha.

:grins:
Wiesz co? Tak patrzę ne ten Twój bannerek:cool3: i kojarzy mi się z tymi obrazkami, na które jak się patrzy w jedno miejsce bez mrugania, to widać jakiś trójwymiarowy inny obrazek :cool3:

Posted

madziasto4 napisał(a):
:grins:
Wiesz co? Tak patrzę ne ten Twój bannerek:cool3: i kojarzy mi się z tymi obrazkami, na które jak się patrzy w jedno miejsce bez mrugania, to widać jakiś trójwymiarowy inny obrazek :cool3:

Hihi, ja nigdy nic nie widziałam w tych obrazkach:cool3: i wszyscy mi musieli tłumaczyć, co tam widać:evil_lol:.

Posted

[quote name='Guffi']Hihi, ja nigdy nic nie widziałam w tych obrazkach:cool3: i wszyscy mi musieli tłumaczyć, co tam widać:evil_lol:.
Taaak? :lol: Sierota :evil_lol: Ja tam widziałam zawsze :lol:

Przed chwilą tacie wypadła z lodówki śmietana :cool3: Porozlewała się, ale od czego są psy :eviltong:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Taaak? :lol: Sierota :evil_lol: Ja tam widziałam zawsze :lol:

Ale śmiezne:p
To teraz Ci dam zadanie matematyczne(które sama wymyśliłam!) i zobaczymy, czy zgadniesz:eviltong: .

Posted

[quote name='madziasto4']Dawaj! :lol:
Jak chcesz, tylko pierwsze potem(jak zgadniesz) będziesz musiała poczekać chwilkę na rozwiązanie ponieważ rysowałam to na szybko na paincie i się nad nim nie zastanawiałam.

Jakie liczby zostały tu przez siebie pomnożone i jakie jest ich rozwiązanie?
Wszystko masz pokazane na tym obrazku.

Posted

[quote name='Guffi']Jak chcesz, tylko pierwsze potem(jak zgadniesz) będziesz musiała poczekać chwilkę na rozwiązanie ponieważ rysowałam to na szybko na paincie i się nad nim nie zastanawiałam.

Jakie liczby zostały tu przez siebie pomnożone i jakie jest ich rozwiązanie?
Wszystko masz pokazane na tym obrazku.

Yyyyy..wiesz Guffi, ja muszę lecieć, przyleciała ciocia ze Stanów, i właśnie nas na dodatek sąsiad zalał i.... :scared: :seeyeah: :evil_lol:

A tak serio: Że co??!! :shock: :eviltong: