madziasto4 Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Guffi napisał(a):A ile tego jest:shake: ? Ostatni widziano Cię w połowie 198 stronie :p Quote
Guffi Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 madziasto4 napisał(a):Ostatni widziano Cię w połowie 198 stronie :p :diabloti: No dobra Potem będzie kartkówka czy sprawdzian całogodzinny:shake: ? Quote
Guffi Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 madziasto4 napisał(a): Ojejka biedny Guffinek :shake: :evil_lol: A na jakim etapie fr. jesteś? :cool3: Uczę się czwarty rok:diabloti: . Quote
madziasto4 Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Guffi napisał(a)::diabloti: No dobra Potem będzie kartkówka czy sprawdzian całogodzinny:shake: ? No jasna rzecz, że sprawdzian :p A jak Ci nie pójdzie, to komisja będzie :shake: :evil_lol: Guffi napisał(a):Uczę się czwarty rok:diabloti: . Ja tyż :p 3 lata w klasie francuskiej po 5 godz franc. w tyg., a teraz prywatnie do maturki :p Quote
Guffi Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 madziasto4 napisał(a):No jasna rzecz, że sprawdzian :p A jak Ci nie pójdzie, to komisja będzie :shake: :evil_lol: Ja tyż :p 3 lata w klasie francuskiej po 5 godz franc. w tyg., a teraz prywatnie do maturki :p Już nadrobiłam, było o wadze Masterka(2,3kg) oraz wadze i wieku Toro(4,5 m-ca i 1,8 kg), no i do tego pełno zdjęć i rozmowa o tym, że wszystko jest w kratkę:evil_lol: . Ja byłam do francuskiego zmuszona, a przez całe życie chciałam się uczyć niemieckiego:placz: . Quote
madziasto4 Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Dałam dzisiaj Masterkowi ucho do gryzienia, a Torek miał swoją kosteczkę :razz: Myślę sobie, każdy się zajmie swoim i będzie spokój :razz: Ale gdzie tam :lol: Jak tylko Master dostał ucho, Toro nie odstępuje go na krok :evil_lol: Cały czas przy nim czatował, siedział, kładł sie, przewracał, skakał, a jak próbował sie zbliżać zbyt blisko, to Master warknął i Toro od razu odskakiwał i od nowa się wściekał :lol: A teraz mały tylko obserwuje, siedzi i patrzy, a Masterek spokojnie je :loveu: Quote
madziasto4 Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Guffi napisał(a):Już nadrobiłam, było o wadze Masterka(2,3kg) oraz wadze i wieku Toro(4,5 m-ca i 1,8 kg), no i do tego pełno zdjęć i rozmowa o tym, że wszystko jest w kratkę:evil_lol: . Ja byłam do francuskiego zmuszona, a przez całe życie chciałam się uczyć niemieckiego:placz: . No, niech Ci będzie, zaliczone :watpliwy::eviltong: Ojej to szkoda, bo języka sie najlepiej uczy jak się go lubi :) Ja w sumie przez przypadek zaczęłam się franc. uczyć, bo złamałam nogę w 1 gimnazjum, gdzie się uczyłam niemieckiego i się wkurzyłam i zmieniałam gimnazjum właśnie na to z klasą francuską i tak jakoś poszłoooo :loveu: Quote
Kasia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 nadwyraz cierpliwy jest mały Torek...śmiem nawet powiedzieć, że na ostatnich zdjeciach to już chyba wręcz znudzony tym czekaniem i patrzeniem kiedy Master odpuści sobie ucho :evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 fidelek2 napisał(a):nadwyraz cierpliwy jest mały Torek...śmiem nawet powiedzieć, że na ostatnich zdjeciach to już chyba wręcz znudzony tym czekaniem i patrzeniem kiedy Master odpuści sobie ucho :evil_lol::evil_lol: Nooo :evil_lol: Już usypiał trochę :lol: A jak już się wyspał, to przyleciał i w odległości metra od Mastera z uchem 'przypłaszczał się' na podłodze i warczał, skubał dywan i widać było, że się wkurza, że Masterowi nie da się zabrać ucha :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 madziasto4 napisał(a): Nooo :evil_lol: Już usypiał trochę :lol: A jak już się wyspał, to przyleciał i w odległości metra od Mastera z uchem 'przypłaszczał się' na podłodze i warczał, skubał dywan i widać było, że się wkurza, że Masterowi nie da się zabrać ucha :evil_lol: zabawny mały stworek :loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 " class="ipsImage" alt=""> Toro wpatrzony w Mastera :lol: Quote
Zuza96 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Aaa, zdrówko, powoli krosty giną, teraz mam jeszcze dużo strupów. :lol: Quote
Kasia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='madziasto4'] Toro wpatrzony w Mastera :lol: Magda nie torturuj tak Torunia...:placz: :evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 fidelek2 napisał(a):Magda nie torturuj tak Torunia...:placz: :evil_lol::evil_lol: Niech ćwiczy silną wolę :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [SIZE="3"]FILM Tym razem Master górą Quote
misiaczek Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='madziasto4'] Ale długa kita :evil_lol: [quote name='madziasto4'] To ucho większe od Masterka :lol:. Quote
madziasto4 Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 misiaczek napisał(a):Ale długa kita :evil_lol: To ucho większe od Masterka :lol:. Od czegoś trzeba zacząć :eviltong: Nooo :lol: Ale im większe tym lepsze :lol: Toro też woli obrabiać większe kosteczki niż takie malusie ;) Quote
Kasia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 madziasto4 napisał(a): Nooo :lol: Ale im większe tym lepsze :lol: Toro też woli obrabiać większe kosteczki niż takie malusie ;) to chyba zaleta wszystkich tych mniejszych wzrostem :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='fidelek2']to chyba zaleta wszystkich tych mniejszych wzrostem :evil_lol: :lol: Quote
Kasia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='madziasto4'] Ooo...Toruniowi juz kucyczka robią :lol: Quote
madziasto4 Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 fidelek2 napisał(a):Ooo...Toruniowi juz kucyczka robią :lol: Zdziwiło mnie, że nawet nie próbował zdejmować tej gumki :hmmmm: Quote
madziasto4 Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 [quote name='leemonca']może mu się podoba :loveu: Może :loveu: To dobrze, przynajmniej nie będzie później problemu z kitkami :) Psiaki teraz śpią, a ja wklejam sesję kosteczkową :p Quote
madziasto4 Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Guffi napisał(a):Hej, hej :loveu: :loveu: :loveu: Cześć Guffi :) Quote
Recommended Posts