Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Guffi napisał(a):
:diabloti:
No dobra
Potem będzie kartkówka czy sprawdzian całogodzinny:shake: ?

No jasna rzecz, że sprawdzian :p A jak Ci nie pójdzie, to komisja będzie :shake: :evil_lol:

Guffi napisał(a):
Uczę się czwarty rok:diabloti: .

Ja tyż :p 3 lata w klasie francuskiej po 5 godz franc. w tyg., a teraz prywatnie do maturki :p

Posted

madziasto4 napisał(a):
No jasna rzecz, że sprawdzian :p A jak Ci nie pójdzie, to komisja będzie :shake: :evil_lol:

Ja tyż :p 3 lata w klasie francuskiej po 5 godz franc. w tyg., a teraz prywatnie do maturki :p

Już nadrobiłam, było o wadze Masterka(2,3kg) oraz wadze i wieku Toro(4,5 m-ca i 1,8 kg), no i do tego pełno zdjęć i rozmowa o tym, że wszystko jest w kratkę:evil_lol: .
Ja byłam do francuskiego zmuszona, a przez całe życie chciałam się uczyć niemieckiego:placz: .

Posted

Dałam dzisiaj Masterkowi ucho do gryzienia, a Torek miał swoją kosteczkę :razz: Myślę sobie, każdy się zajmie swoim i będzie spokój :razz: Ale gdzie tam :lol: Jak tylko Master dostał ucho, Toro nie odstępuje go na krok :evil_lol: Cały czas przy nim czatował, siedział, kładł sie, przewracał, skakał, a jak próbował sie zbliżać zbyt blisko, to Master warknął i Toro od razu odskakiwał i od nowa się wściekał :lol: A teraz mały tylko obserwuje, siedzi i patrzy, a Masterek spokojnie je :loveu:

Posted

Guffi napisał(a):
Już nadrobiłam, było o wadze Masterka(2,3kg) oraz wadze i wieku Toro(4,5 m-ca i 1,8 kg), no i do tego pełno zdjęć i rozmowa o tym, że wszystko jest w kratkę:evil_lol: .

Ja byłam do francuskiego zmuszona, a przez całe życie chciałam się uczyć niemieckiego:placz: .

No, niech Ci będzie, zaliczone :watpliwy::eviltong:

Ojej to szkoda, bo języka sie najlepiej uczy jak się go lubi :) Ja w sumie przez przypadek zaczęłam się franc. uczyć, bo złamałam nogę w 1 gimnazjum, gdzie się uczyłam niemieckiego i się wkurzyłam i zmieniałam gimnazjum właśnie na to z klasą francuską i tak jakoś poszłoooo :loveu:

Posted

nadwyraz cierpliwy jest mały Torek...śmiem nawet powiedzieć, że na ostatnich zdjeciach to już chyba wręcz znudzony tym czekaniem i patrzeniem kiedy Master odpuści sobie ucho :evil_lol::evil_lol:

Posted

fidelek2 napisał(a):
nadwyraz cierpliwy jest mały Torek...śmiem nawet powiedzieć, że na ostatnich zdjeciach to już chyba wręcz znudzony tym czekaniem i patrzeniem kiedy Master odpuści sobie ucho :evil_lol::evil_lol:

Nooo :evil_lol: Już usypiał trochę :lol: A jak już się wyspał, to przyleciał i w odległości metra od Mastera z uchem 'przypłaszczał się' na podłodze i warczał, skubał dywan i widać było, że się wkurza, że Masterowi nie da się zabrać ucha :evil_lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):

Nooo :evil_lol: Już usypiał trochę :lol: A jak już się wyspał, to przyleciał i w odległości metra od Mastera z uchem 'przypłaszczał się' na podłodze i warczał, skubał dywan i widać było, że się wkurza, że Masterowi nie da się zabrać ucha :evil_lol:

zabawny mały stworek :loveu::loveu:

Posted

misiaczek napisał(a):
Ale długa kita :evil_lol:

To ucho większe od Masterka :lol:.

Od czegoś trzeba zacząć :eviltong:

Nooo :lol: Ale im większe tym lepsze :lol: Toro też woli obrabiać większe kosteczki niż takie malusie ;)

Posted

madziasto4 napisał(a):

Nooo :lol: Ale im większe tym lepsze :lol: Toro też woli obrabiać większe kosteczki niż takie malusie ;)

to chyba zaleta wszystkich tych mniejszych wzrostem :evil_lol: