Alynkaaa Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 witam:) ooo widze rodzinka siem powiekszyla:)..masterek karpa lowi:):cool3:...nie lubie karpiow ani jesc ani jak w wannie plywaja tak siem mecza bidulki..... a maluch poporostu przecudny szczegolniejak lezy w niebieskiej poscieli <chyba> no jak maskoteczka poprostu:) Quote
Kasia Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='madziasto4'] no tak, najpierw takie małe coś kudłate przyprowadzili co to mnie tylko zaczepia i gania za mną :p to teraz jeszcze takie dziwne inne coś co w wannie pływa...ciekawe co jeszcze zapodają? ;) Quote
madziasto4 Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 fidelek2 napisał(a):no tak, najpierw takie małe coś kudłate przyprowadzili co to mnie tylko zaczepia i gania za mną :p to teraz jeszcze takie dziwne inne coś co w wannie pływa...ciekawe co jeszcze zapodają? ;) ...może zająca na pasztet :hmmmm: Pomyślimy :cool3: Masterek zestresowany siedzi w łazience zamknięty, bo znowu idioci strzelają :angryy: BYleby tylko huku narobić :angryy: Quote
Magda Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='madziasto4'] Masterek zestresowany siedzi w łazience zamknięty, bo znowu idioci strzelają :angryy: BYleby tylko huku narobić :angryy: Dotrzymuje towarzystwa karpiowi:lol: A Toro widzial kolege w wannie? Quote
madziasto4 Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Magda_Miki napisał(a):Dotrzymuje towarzystwa karpiowi:lol: A Toro widzial kolege w wannie? Taaa...;) Nieee, Toro miał lepsze zajęcia :eviltong: Np rwanie gazet :mad: Quote
Zuza96 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Cześć :multi: No to ja bedę pierwsza :eviltong: ŻYCZĘ WSZYSTKIM : GWIAZDORA w komine, :x-mas: prezentów ile się nawinie, :Cool!: cukierków dwie skrzynki :laugh2_2: dwumetrowej choinki ! :tree1: Quote
Magda Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Hej Madziu! Pracujesz pewnie od rana, co? Mam nadzieje, ze chlopaki dzielnie towarzysza:loveu: Pozdr! Quote
madziasto4 Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Zuza Dziękujemy ślicznie za życzenia :multi: Madziu Od rana jeździliśmy za choinką :eviltong: Żeśmy pół Gdyni zjeździli, bo wszędzie tylko same karakany zostały :eviltong: Ale kupiliśmy :multi: Nawet sporą :razz: Żywą oczywiście. [SIZE="2"]Życzymy Wesołych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, spędzonych w rodzinnym gronie, w ciepłej i miłej atmosferze. I żeby śnieg spadł :grins: :cool3: Życzę ja, Masterek i Toruś Quote
marlena924 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 WESOŁYCH ŚWIĄT! dla Madzi, Masterka i Toro Od Marleny i Tofficzka :) Quote
Kasia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Wesołych Świąt i choinki pełnej prezentów życzy Kasia z Fidelkiem :tree1: Quote
Chanelle Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [SIZE="1"]Zarówno Masterek, jak i Toro to cudowne pieski. Nic tylko schrupać, będzie nam bardzo miło jak od czasu do czasu zajrzysz do naszej galerii :cool3: Quote
madziasto4 Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 [quote name='Chanelle'][SIZE="1"]Zarówno Masterek, jak i Toro to cudowne pieski. Nic tylko schrupać, będzie nam bardzo miło jak od czasu do czasu zajrzysz do naszej galerii :cool3: Ależ oczywiście, że będziemy zaglądać do rówieśniczki Torka :loveu: Dziekujemy bardzo za wizytę :) Kasiu, Marlenko, dzięki za życzenia :calus: A ja przymusowo słucham muzyki, żeby Masterek nie słyszał strzałów, okna pozamykane i siedzę z moim tchórzem kochanym ;) A Toro kombinuje jak przechytrzyć rodziców i jednak podejść do choinki i poskakać do gałązek :cool1: Quote
Alynkaaa Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO....KUDLATYCH MILUSICH Z JEZOREM JAK LANCUCH NA WIERZCHU I OCZKAMI JAK BOMBKI SWIAT ZYCZE JA I RUDA:smile::*:*:*:* Quote
Chanelle Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 [SIZE="1"]Podwójnych życzeń nastaje czas, Jak to wiadomo każdemu z nas, Bo Chrystus Pan nam się dziś rodzi, A i Rok Nowy także nadchodzi. Zielone gałązki, a na każdej świeczka, W stroiku z bibułek stoi choineczka. Gdy zaświeci między gałązkami, Wesołą kolędę dla niej zaśpiewamy. :tree1: :x-mas: Quote
Basia&Safi Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Łoooooooo jakie to ładne :):):) Wesolutkich Świat :):):) Quote
madziasto4 Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Alynkaaa, Chenelle, Mada&Teodor, Basiulka Dziękujemy, dziękujemy, dziękujemy! :multi: [quote name='Mada&Teodor'] :iloveyou: Żabolek kochany :loveu: Z nowości światecznych: Toro skacze do galązek choinki Toro odrywa listwe przypodłogową Toro rwie gazety, jak poprzednie 2 pomysły nie wypalą Toro to, Toro tamto :mad: A kochany, poczciwy, spokojny Masterek czatuje w kuchni Kupiłam Torkowi gryzak i dostanie go dziś pod choinkę. I kosteczki też dostanie. Cholernik mały. Coś czuję, że wygląd naszego mieszkania ulegnie małej zmianie przez tego gryzonia :diabloti: Masterek nic nam nie zniszczył, a Toro to nadrobi coś mi się zdaje :diabloti: I to z nawiązką :mad: Tfu, tfu, odpukać. Quote
Jupi Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 :x-mas: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1::tree1::tree1::tree1::x-mas: Zdrowych, Radosnych Świąt Bożego Narodzenia, uśmiechu na codzień, spojrzenia w przyszłość pełnego optymizmu, i nadziei oraz wielu życzliwych duszyczek wokól siebie Aby magiczny czas świąt upłynął Wam w rodzinnej atmosferze razem z Waszymi czteronożnymi przyjaciólmi:bluepaw: tak jestem zajata że nawet przegapiłam takie wydarzenie MASZ DRUGIEGO YORKA ale super:multi: Toro jest słodki:loveu: mniam:lol: Quote
Madzia_19 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 [quote name='madziasto4'] ojejku :) jakie słodziuchne maleństwo :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Magda Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Czesc Madziu! Ty lepiej zamiast tego smakolyka daj Torkowi pod choinke ruzge!!:mad::evil_lol: I uwazaj, zeby Master nie stracil sluchu:eviltong: U was jak zawsze cyrk:diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Życzymy Wam Kochani Wesołcyh Świąt! :buzi: Quote
Magda Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Czesc!:multi: Mam nadzieje, ze jeszcze zyjecie po tym obzarstwie:eviltong: Quote
madziasto4 Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Jupi napisał(a): tak jestem zajata że nawet przegapiłam takie wydarzenie MASZ DRUGIEGO YORKA ale super:multi: Toro jest słodki:loveu: mniam:lol: :loveu: Dziękujemy za życzenia ;) Madzia_19 napisał(a):ojejku jakie słodziuchne maleństwo :loveu: :p I witamy w naszych skromnych progach :multi: I zapraszamy ponownie ;) Magda_Miki napisał(a):Czesc Madziu! Ty lepiej zamiast tego smakolyka daj Torkowi pod choinke ruzge!!:mad::evil_lol: I uwazaj, zeby Master nie stracil sluchu:eviltong: U was jak zawsze cyrk:diabloti: Cześć! Madzia, on i rózge wykorzystałby do jakiegoś diabelskiego czynu :diabloti: Nieee, słoneczko dostało gryzaczka i kosteczke :loveu: Bo on tak ogólnie to jest kochany :eviltong: :loveu: Tylko diabeł :p Co prawda, to prawda :diabloti: leemonca, gonia Dziękujemy! :multi: Madziu Żyjemy, ledwo żyjemy... Przez tydzień chyba jeść nie będę :diabloti: :roll: Toro sam wywlókł prezent spod choinki, akurat trafił na prezent Masterka :eviltong: Toro ze swoim prezentem Master ze swoim prezentem, patrzy czy Toro nie ma czegoś lepszego przypadkiem I Toro z prezentem Mastera I Master z prezentem Tora, bo się zamienili- Master się wziął za gryzaka Torka, a mały się dobrał do kostki Mastera :evil_lol: [zdjęcia brak] Quote
Recommended Posts