Bjuta Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Jeszcze raz tu wchodzę żeby się ucieszyć!!! Maciusiu, po 3 latach trafiłeś do domu! :loveu: Tylko bądź tam grzeczny, dobrze? Tak w miarę...! Quote
rotek_ Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 ja jak zwykle ostatnia ale tez ogromnie się cieszę:multi: Quote
ihabe Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 łzy normalnie same się cisną do oczu, całe jednak szczęście, że są to łzy szczęścia:loveu::loveu::loveu: Maciusiu oby Ci Państwo zasłużyli na Ciebie:loveu::loveu::loveu: Quote
Asia_Klero Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 rozmawialam dzisiaj z kierowniczka mowila ze tez rozmawiala z pania maciusia i ze sa nim zachwyceni:loveu: Quote
Mysia_ Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Maciuś w nowym domku własciciwie nic innego oprócz przytulania sie do dzieci nie robi :evil_lol: W przerwach wychodzi na spacer i coś podjada ;) Wczoraj całą drogę do domku spał wtulony w jedno z dzieci :loveu: Jak narazie wszystko w porządku :cool3: Quote
rotek_ Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 miło czytać takie wieści ale tytuł chyba trochę nieaktualny;) Quote
nathaniel Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 kurka nie umiem! zmieniałam dzisiaj,zmienił się tylko w pierwszym poście... Quote
Mysia_ Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 nathaniel napisał(a):kurka nie umiem! zmieniałam dzisiaj,zmienił się tylko w pierwszym poście... czasem się tak dzieje, czyli przydał by się mod :cool3: U Maciusia wszystko OK., do jego codziennych zajęć doszło bieganie za piłeczką :lol: Quote
Bjuta Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 O jak się cieszę! Maciuś, pewnie myśli że to sen... Quote
Mysia_ Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 naprawde mu się udało :multi: Napisze do Pianki prośbę o zmianę tytułu :loveu: Quote
Bjuta Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Zaglądam tu sobie nieśmiało, sprawdzić czy są może jakieś nowe wieści... Quote
Mysia_ Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 wszystko u Maciusia w porządku :loveu: ale nie chce już przesadzać z tymi telefonami :evil_lol: Quote
Bjuta Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 No jasne... ;) Zresztą brak wiadomości jest dobrą wiadomością! Quote
Bjuta Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Właśnie przeczytałam na psitulskiej stronie, że Maciuś trafił aż do Tarnobrzega! To musi być super rodzinka, że chciało jej się jechać 255 km po Maciusia :loveu::loveu: (Jeszcze go przecież nie znali!). No to teraz Maciuś oddycha znacznie lepszym powietrzem! I ma tyle dzieciaków do przytulania! Quote
Bjuta Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Po ponad miesiącu, Maciek się już na pewno całkowicie zadomowił, jestem bardzo ciekawa jak im się układa. Quote
Mysia_ Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 no myślę, że na dniach zadzwonię zapytać co tam u nich słychać :loveu: Quote
Mysia_ Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 a to ja tu w końcu nie napisałam :oops::oops::oops: Przez jakiś czas nie moożna było sie dodzwonić, ale Pani sama oddzwoniła :cool3: okazało się, że byli na wakacjach na mazurach i mieli problem z zasięgiem - Maciuś oczywiście był z całą rodzinką :loveu: ogólnie szał ciał - jak to stwierdziła jego Pani :evil_lol: szalał za piłką, nurkował w jeziorku za kamieniami i oczywiście nie odstępował dzieciaków na krok ;) Naszczęscie juz trochę zeszczuplał, więc wszystko jest w jak najwiekszym porządku... a raczej Maciuś nie mógł lepiej trafić :loveu::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts