Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 674
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

łzy normalnie same się cisną do oczu, całe jednak szczęście, że są to łzy szczęścia:loveu::loveu::loveu:
Maciusiu oby Ci Państwo zasłużyli na Ciebie:loveu::loveu::loveu:

Posted

Maciuś w nowym domku własciciwie nic innego oprócz przytulania sie do dzieci nie robi :evil_lol: W przerwach wychodzi na spacer i coś podjada ;)
Wczoraj całą drogę do domku spał wtulony w jedno z dzieci :loveu:
Jak narazie wszystko w porządku :cool3:

Posted

nathaniel napisał(a):
kurka nie umiem!
zmieniałam dzisiaj,zmienił się tylko w pierwszym poście...

czasem się tak dzieje, czyli przydał by się mod :cool3:

U Maciusia wszystko OK., do jego codziennych zajęć doszło bieganie za piłeczką :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Właśnie przeczytałam na psitulskiej stronie, że Maciuś trafił aż do Tarnobrzega! To musi być super rodzinka, że chciało jej się jechać 255 km po Maciusia :loveu::loveu: (Jeszcze go przecież nie znali!). No to teraz Maciuś oddycha znacznie lepszym powietrzem! I ma tyle dzieciaków do przytulania!

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

a to ja tu w końcu nie napisałam :oops::oops::oops: Przez jakiś czas nie moożna było sie dodzwonić, ale Pani sama oddzwoniła :cool3: okazało się, że byli na wakacjach na mazurach i mieli problem z zasięgiem - Maciuś oczywiście był z całą rodzinką :loveu: ogólnie szał ciał - jak to stwierdziła jego Pani :evil_lol: szalał za piłką, nurkował w jeziorku za kamieniami i oczywiście nie odstępował dzieciaków na krok ;) Naszczęscie juz trochę zeszczuplał, więc wszystko jest w jak najwiekszym porządku... a raczej Maciuś nie mógł lepiej trafić :loveu::multi::multi::multi:

• 4 weeks later...