Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 674
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rotek_ napisał(a):
Mysiu, ciałka to tym psom nie brakuje:evil_lol:

:oops::oops::oops:

moje diety cud nic nie dają :shake: zawsze jeszcze psiaki wyczają gdzieś dodatkowe jedzonko :mad:

Posted

Asia_Klero napisał(a):
Bjutko prawda ze Macius jest niesamowity i ma niesamowita siersc??:loveu:psiak ideal do miziania!Maciusiowi na swieta zyczymy glownie ZDRÓWKA!!:razz:

Jest AKSAMITNY!!!! Naprawdę mógłby robić za psiego terapeutę!

Posted

Już po świętach, Maciusiu, trzymam kciuki z całej siły, żeby Twoja pani zadzwoniła i Cię zabrała! :lol: Taki miły psiak, musi znaleźć dom nad domy!

Posted

Bjuta napisał(a):
Już po świętach, Maciusiu, trzymam kciuki z całej siły, żeby Twoja pani zadzwoniła i Cię zabrała! :lol: Taki miły psiak, musi znaleźć dom nad domy!

a ja właśnie tutaj zaglądam w tej sprawie

Posted

ojjj... przepraszam za brak wieści, ale ostatnio prawie w ogóle mnie na dogo nie było :oops:
Maciuś w sobotę będzie mial odwiedzinki rodziny, która się nim interesuje ;)

Posted

rotek_ napisał(a):
mam mieszane uczucia
wcześniej już myślałam że się rozmyślili
a teraz mam już dobre przeczucie-zobaczymy:roll:

z Panią właściciwie byłam codziennie w kontakcie telefonicznym, ostatnio rozmawiałyśmy chyba 3 dni temu i Pani powiedziała, że chcą całą rodzinę odwiedzić Maćka ;) w domu są dzieci, więc Pani zależy, żeby sprawdzić ich reakcję na siebie zanim Macius trafi do domu, ponieważ jeden dzieciaczek jest chory....
A co do zdrowia Maciusia to musi być na diecie do końca życia, wątroba jest w kiepskim stanie, naszczęscie trzustka już dużo lepiej ;)

Posted

:siara: Muszę się powstrzymać przed wpisywaniem tu bzdur. I nuceniem melodyjek. I w ogóle muszę przestać co chwile wchodzić na dogomanię. Tak zrobię! Tylko jeszcze poczekam na wieści o Maciusiu...

Posted

O nie, Mysiu, tak się nie wywiniesz! SZCZEGÓŁY!!!! Jacy byli? Ile ich? Kolor oczu! Jak reagowali? Czy wymiziali Maciusia!??? Czy podobali się Maciusiowi? No i tak dalej!

Posted

no już zdaję relację :lol::lol::lol:
Maciuś był oczywiscie zachwycony dzieciakami, jednak jak już miał opuścić schronisko to nie był zadowolony, chyba nie wiedział o co chodzi :roll: W aucie połozył łebek na kolanach jednego z dzieci ;)
Rodzinka zrobiła na mnie pozytywne wrażenie. Pani dostała wszystkie Maciusiowie leki i rozpiskę jak je podawać... Mam nadzieje, że wszystko jakoś się ułoży, no musi być dobrze :loveu: