Mysia_ Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 dzisiaj Pani znów dzwoniła zapytać jak Maciuś się czuję :razz: Quote
Bjuta Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 [quote name='Asia_Klero']halo halo...czy maciek ma odnowione allegro?:roll: Ma, ma, niedługo zresztą się kończy, ale odnowimy i jeszcze dodamy fillmik :loveu: Najlepszy pod słońcem pies dla dziecka. MACIUŚ (599318833) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Mysia_ Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 chyba, że do tego czasu domek znajdzie :lol: Bjutka, a gdzie ten filmik? :eviltong: Quote
Bjuta Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 A tutaj! :evil_lol: (I na allegro też już dodałam) YouTube - Maciuś converted Quote
rotek_ Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Mysiu, ciałka to tym psom nie brakuje:evil_lol: oby to ten domek:multi: Quote
Asia_Klero Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Bjutko prawda ze Macius jest niesamowity i ma niesamowita siersc??:loveu:psiak ideal do miziania!Maciusiowi na swieta zyczymy glownie ZDRÓWKA!!:razz: Quote
Mysia_ Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 rotek_ napisał(a):Mysiu, ciałka to tym psom nie brakuje:evil_lol: :oops::oops::oops: moje diety cud nic nie dają :shake: zawsze jeszcze psiaki wyczają gdzieś dodatkowe jedzonko :mad: Quote
Bjuta Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Asia_Klero napisał(a):Bjutko prawda ze Macius jest niesamowity i ma niesamowita siersc??:loveu:psiak ideal do miziania!Maciusiowi na swieta zyczymy glownie ZDRÓWKA!!:razz: Jest AKSAMITNY!!!! Naprawdę mógłby robić za psiego terapeutę! Quote
Bjuta Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Już po świętach, Maciusiu, trzymam kciuki z całej siły, żeby Twoja pani zadzwoniła i Cię zabrała! :lol: Taki miły psiak, musi znaleźć dom nad domy! Quote
rotek_ Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Bjuta napisał(a):Już po świętach, Maciusiu, trzymam kciuki z całej siły, żeby Twoja pani zadzwoniła i Cię zabrała! :lol: Taki miły psiak, musi znaleźć dom nad domy! a ja właśnie tutaj zaglądam w tej sprawie Quote
Mysia_ Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 ojjj... przepraszam za brak wieści, ale ostatnio prawie w ogóle mnie na dogo nie było :oops: Maciuś w sobotę będzie mial odwiedzinki rodziny, która się nim interesuje ;) Quote
Bjuta Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 No to byle do soboty! Maciusiu Kochany, oby się udało!!! :lol: Quote
rotek_ Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 mam mieszane uczucia wcześniej już myślałam że się rozmyślili a teraz mam już dobre przeczucie-zobaczymy:roll: Quote
Mysia_ Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 rotek_ napisał(a):mam mieszane uczucia wcześniej już myślałam że się rozmyślili a teraz mam już dobre przeczucie-zobaczymy:roll: z Panią właściciwie byłam codziennie w kontakcie telefonicznym, ostatnio rozmawiałyśmy chyba 3 dni temu i Pani powiedziała, że chcą całą rodzinę odwiedzić Maćka ;) w domu są dzieci, więc Pani zależy, żeby sprawdzić ich reakcję na siebie zanim Macius trafi do domu, ponieważ jeden dzieciaczek jest chory.... A co do zdrowia Maciusia to musi być na diecie do końca życia, wątroba jest w kiepskim stanie, naszczęscie trzustka już dużo lepiej ;) Quote
Bjuta Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Bardzo się denerwuję, będę tu co chwilę zaglądać. Quote
Bjuta Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 :siara: Muszę się powstrzymać przed wpisywaniem tu bzdur. I nuceniem melodyjek. I w ogóle muszę przestać co chwile wchodzić na dogomanię. Tak zrobię! Tylko jeszcze poczekam na wieści o Maciusiu... Quote
Mysia_ Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Maciuś pojechał do nowego domku!!! :multi::multi::multi: Quote
Bjuta Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 O nie, Mysiu, tak się nie wywiniesz! SZCZEGÓŁY!!!! Jacy byli? Ile ich? Kolor oczu! Jak reagowali? Czy wymiziali Maciusia!??? Czy podobali się Maciusiowi? No i tak dalej! Quote
Mysia_ Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 no już zdaję relację :lol::lol::lol: Maciuś był oczywiscie zachwycony dzieciakami, jednak jak już miał opuścić schronisko to nie był zadowolony, chyba nie wiedział o co chodzi :roll: W aucie połozył łebek na kolanach jednego z dzieci ;) Rodzinka zrobiła na mnie pozytywne wrażenie. Pani dostała wszystkie Maciusiowie leki i rozpiskę jak je podawać... Mam nadzieje, że wszystko jakoś się ułoży, no musi być dobrze :loveu: Quote
Recommended Posts