Asia_Klero Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Maciek przeciez jest sliczniutki:oops::loveu::loveu::loveu: Quote
Asia_Klero Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Mnie sie naprawde bardzo podoba:razz: Quote
Mysia_ Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 tylko czemu nikt z przychodzących do schroniska go nie chce? :mad::-( Quote
Mysia_ Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 aż za cicho... Ja oczywiście pamiętam ;) Quote
Asia_Klero Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 tak sie stara tak chce tak kocha....i nic:-(:-( Quote
Bjuta Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Maciuciu, melduję się u ciebie pierwszy raz. Będę cię odwiedzać przystojniaku. Quote
Bjuta Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Mysia_ napisał(a):Maciek jest przekochany... Zawsze tak przymila się wszystkim, przytula się, wywala do góry brzuszkiem, daje buziaki... Każdy nim się pozachwyca i tyle :roll: Kiedy wreszcie ktos zabierze go do domku? Nie pamiętam Maciusia z mojej jedynej wizyty w Psitulu. Jakieś pieski głaskałam, pamiętam, że suczkę, bo Mysia powiedziała, że ta może użreć (ale to już było w trakcie głaskania). To była w ogóle moja jedyna wizyta w schronisku, czułam się kompletnie zagubiona. (Na szczęście była Mysia :loveu:), ale wiecie co, ja np. nie wiedziałam które pieski są "do wzięcia". Myślałam, że te które biegają luzem są przypisane do schroniska... A Maciuś biega luzem? Quote
Bjuta Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Dziewczyny, przy okazji sprawdźcie czy opis jest OK. zaadoptuj PRZESZKOLONEGO psa! pies / psy / adopcja (564569055) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Bjuta Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Cholera! Drugi raz się Justynie85 wepchałam z allegro :oops: Jestem tak przyzwyczajona do sprawdzania pierwszego postu, że nie zauważyłam, a drugim stoi jak wół że ma allegro... Maciek niniejszym ma 2 allegra (ale opis i fotki są kompletnie różne, więc może to aż tak bardzo nie szkodzi?). Nie chcę go podmieniać na innego psa, bo jest jakiś obserwator. :roll: Quote
Bjuta Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Maciek, a może dołączysz się do Kiary i będziecie się wspierać w dochodzeniu do pięknej linii? :diabloti: Masz 2 obserwatorów na allegro. Wiem, że to nic nie znaczy, ale lubię obserwatorów. Przynajmniej są ciekawi, czy adopcja się dobrze się skończy... Quote
Asia_Klero Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Macius tez ,,biega luzem":evil_lol:a mnie sie tam jego figura podoba:eviltong:wogole caly mi sie podoba:loveu: Quote
Mysia_ Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Maciusiu widzę, że i Ciebie ciocia Bjuta odwiedza :razz: nawet podwójnego Allegro się dorobiłeś :eviltong: Quote
Bjuta Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Maciek ma już 3 obserwatorów, ale wejść niecałe 300. Niesamowita jest różnica "rażenia" zwykłych allegro (od 100-300 wejść), a wyróżnionych (2500-3000). Tylko żeby 10-ciu psom przez miesiąc robić wyróżniania (czyli 2x2 tyg) to wychodzi ok 240 zł... No jest to prawie miesiąc hoteliku dla jakiejś biedy... Quote
Mysia_ Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Qrczę no... co jest, obserwują, a nie odzywają się nawet? :mad: Quote
Recommended Posts