Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 674
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysia_ napisał(a):
Maciek jest przekochany... Zawsze tak przymila się wszystkim, przytula się, wywala do góry brzuszkiem, daje buziaki... Każdy nim się pozachwyca i tyle :roll: Kiedy wreszcie ktos zabierze go do domku?

Nie pamiętam Maciusia z mojej jedynej wizyty w Psitulu. Jakieś pieski głaskałam, pamiętam, że suczkę, bo Mysia powiedziała, że ta może użreć (ale to już było w trakcie głaskania). To była w ogóle moja jedyna wizyta w schronisku, czułam się kompletnie zagubiona. (Na szczęście była Mysia :loveu:), ale wiecie co, ja np. nie wiedziałam które pieski są "do wzięcia". Myślałam, że te które biegają luzem są przypisane do schroniska... A Maciuś biega luzem?

Posted

Cholera! Drugi raz się Justynie85 wepchałam z allegro :oops:
Jestem tak przyzwyczajona do sprawdzania pierwszego postu, że nie zauważyłam, a drugim stoi jak wół że ma allegro...
Maciek niniejszym ma 2 allegra (ale opis i fotki są kompletnie różne, więc może to aż tak bardzo nie szkodzi?). Nie chcę go podmieniać na innego psa, bo jest jakiś obserwator. :roll:

Posted

Maciek, a może dołączysz się do Kiary i będziecie się wspierać w dochodzeniu do pięknej linii? :diabloti:
Masz 2 obserwatorów na allegro. Wiem, że to nic nie znaczy, ale lubię obserwatorów. Przynajmniej są ciekawi, czy adopcja się dobrze się skończy...

Posted

Maciek ma już 3 obserwatorów, ale wejść niecałe 300. Niesamowita jest różnica "rażenia" zwykłych allegro (od 100-300 wejść), a wyróżnionych (2500-3000).
Tylko żeby 10-ciu psom przez miesiąc robić wyróżniania (czyli 2x2 tyg) to wychodzi ok 240 zł... No jest to prawie miesiąc hoteliku dla jakiejś biedy...