nathaniel Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 Macius do gory.... Gosia mam wolna obroze i dwie miski , przyda sie w schronisku ? Jak cos to postaram sie podrzucic Quote
Mysia_ Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 nathaniel napisał(a):Macius do gory.... Gosia mam wolna obroze i dwie miski , przyda sie w schronisku ? Jak cos to postaram sie podrzucic Maciuś do góry! :) Nathaniel pewnie, że się przyda, czekamy na odwiedziny :razz: Quote
Mysia_ Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 czy mi się zdaje czy tylko ja Maciusia podnoszę :roll: Nathaniel gdzie jesteś??? :mad: Quote
nathaniel Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Zadko kiedy jestem na dogomani :/ Sprawdziany sie posypal, sluchaj, ja jeszcze jakis ryzyk dokupie i sie umowimy ;) Quote
Mysia_ Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 nathaniel napisał(a):Zadko kiedy jestem na dogomani :/ Sprawdziany sie posypal, sluchaj, ja jeszcze jakis ryzyk dokupie i sie umowimy ;) tak więc czekam :razz: Quote
nathaniel Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Maciek, bo się pogniewamy, wiesz co , leniuchu , w takim tępie to ty się kisić w schronie będziesz, zjeżdzaj na górę, byle szybko. Quote
nathaniel Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 [quote name='Mysia_Zabrze'] JEj, jak ja żaluje ze nie mam domku rodzinego... w mieszkaniu to kaplica na dwa psy + suka dochodzi czasami w tygodniu...a tatko powiedzial ze jak bedzie domek, to psow moge miec ile mi starczy sil na spacery ;) Quote
Recommended Posts