Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciapuś napisał(a):
Jak tylko Groszek pojedzie do DT będzie wiadomo jak zachowuje się do dzieci bo jest tam małe dziecko.W schronisku niestety nie można tego sprawdzić.

a kiedy pojedzie do tego DT bo mam chętną panią na pieska, ale ma 1,5- roczne i 6- letnie dziecko.

Posted

Tak jak napisałam wcześniej jak będzie jakieś 220-250 deklaracji stałych ,bo na tą chwile nie mogę sobie pozwolić na kolejnego psa któremu nie mam za co zapłacić dt
Stefan zebrał 95zł w tym miesiącu z tego jest 77zł za styczeń bo byliśmy na minusie a w poniedziałek dostane fakturę na 420zł :placz: nie wiem jak ja to zapłacę

Posted

Dziewczyny, wplace na Groszka jednorazowo (£5). W przyszlosci postaram sie tez cos wyscibic z domowego budzetu.

Groszek wyglada na bardzo pogodnego psiaka, miejemy nadzieje, ze niebawem znajdzie DOM!

Posted

Yana napisał(a):
bardzo sympatyczny psiak... niestety na razie nie jestem w stanie pomóc, może za miesiąc będę mogła coś na niego wpłacić

Freya73 napisał(a):
Dziewczyny, wplace na Groszka jednorazowo (£5). W przyszlosci postaram sie tez cos wyscibic z domowego budzetu.

Groszek wyglada na bardzo pogodnego psiaka, miejemy nadzieje, ze niebawem znajdzie DOM!

W obydwu wypadkach dziekujemy za dobre checi :):) bedziemy jeszcze bardziej dziekowac jak sie zmaterializuja:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:

Posted

yoko100 napisał(a):
śliczny psiaczek bardzo chcialabym mu zadeklarowac ale niestety stalej pracy nie mam , jedynie moze cos bazarkiem wspomoc

Jak jest szana na jakis bazarek to chetnie skorzystamy :):)

Posted

Jestem sobie smutny Groszek,
O pieniążki ślicznie proszę,
Poratujesz mnie piątakiem,
Wynagrodzę Ci buziakiem...

[FONT=Arial Black]Groszkowi brakuje 130 zł. deklaracji. Możesz mu pomóc nawet dyszką, piątakiem miesięcznie...[/FONT]
[FONT=Arial Black][/FONT]

Posted

Szarotko!
Choć ledwie "zipię' finansowo,ale Groszek z tą słodką mordeczką i klapnietym uszkiem mnie zauroczył;)
A Ty masz dar perswazji - wpisuję się na stałe wpłaty 10,-
Więcej nie dam rady,bo psy na które wpłacam ciągle nie mają domku,a hoteliki kosztują:-(
To proszę konto na PW;)