rita60 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Jak zobaczyłam fotę tego psiaka,to zamarłam...wygląda jak Groszek w schronisku,ale na szczęście to klonik... Quote
haliza Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 To tylko ucho Grosia kłapciaste, ale kolor nie ten ;) Quote
rita60 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='haliza']To tylko ucho Grosia kłapciaste, ale kolor nie ten ;)[/QUOTE] No tak,ale na pierwszy rzut oka,to zobaczyłam to uszko:p Quote
Ingrid44 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Uszko identyczne i piesek tez podobny tylko kolor inny :) Quote
ciapuś Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 ale tylko z mordki A u Groszka wszystko w jak najlepszym porządku.Odwiedził nas podczas świątecznej zbiórki karmy wraz ze swą rodzinką i koleżanką. Każdemu psiakowi życzę tak fantastycznych opiekunów Quote
rita60 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='ciapuś']ale tylko z mordki A u Groszka wszystko w jak najlepszym porządku.Odwiedził nas podczas świątecznej zbiórki karmy wraz ze swą rodzinką i koleżanką. Każdemu psiakowi życzę tak fantastycznych opiekunów[/QUOTE] Witaj ciapuś,dawno cię nie "widziałam":lol:mam nadzieję,że wszystko u was ok,co u Ciapulki ? Fantastycznie,że Groszek trafił na taką wspaniałą rodzinę. Quote
Recommended Posts