zuzka Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Witamy na dogo nową rodzinkę Grosia. Groszek&Kropka dziękuję za pozdrowienia i również ciepło pozdrawiam i przesyłam dla Groszka i Kropki miziaczki za uszkiam. Oj naprawdę było warto czekać te 9 miesięcy na na taki kochany domek. Z chęciom obejrzymy Groszkowe foteczki. Quote
agata51 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 No tak, ja, jak zwykle, dowiaduję się ostatnia! Toż on już święta spędził w swoim domku! Tak się cieszę, Groszaku! Miód na serce i ulga dla portfela. ciapuś, kiedy robicie jakąś psią imprezkę? Wpadnę ze swoim tymczasikiem. Quote
zuzka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Agata51 my z Ciapuś już jesteśmy po imprezce i zapraszamy na wątek następnego szorstka http://www.dogomania.pl/threads/199467-Smutne-oczy-wypatruj%C4%85ce-pomocy-POM%C3%93%C5%BBMY-ZEBRA%C4%86-PIENI%C4%84DZE-NA-DT?p=16040106#post16040106 Quote
Magdalena Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Groszek&Kropka napisał(a):Groszek jest u nas dwa tygodnie :). Zaliczył kąpiel w wannie, na nowy rok pozwolił się wyczesać, choć zachwycony tym nie był ;). Przebył antybiotykoterapię zaleconą przez lekarza, po 15 stycznia pojedziemy go zaszczepić. Miły, łagodny, żyje w zgodzie z czteroletnią Kropką, w przeciwieństwie do niej nie bał się sylwestrowych wystrzałów petard. Na przeciwko naszego bloku mamy dużą łąkę, na której chętnie biega, od trzech dni już bez smyczy. Próby odchudzenia go nie będą łatwe, bowiem doskonale orientuje się w kulinarnych poczynaniach domowników. Jest kochany, zawsze wzrusza, gdy patrzy ślicznymi oczkami. Zastanawiam się, czy już wie, że jest nasz :). Zdjęcia wkrótce. Zuzka, pozdrawiamy Was i dziękujemy, że byliście z nim poprzednie miesiące. bardzo się cieszę, że Groszek znalazł wreszcie kochający dom. A jesli mogłabym coś podpowiedzieć, to czy nie uważacie że jest zdecydowanie za wcześnie na puszczanie go bez smyczy? Jeszcze nie zdązył się do was przyzwyczaić... ja psa, którego adoptowalam zaczęłam puszczać bez smyczy dopiero jakieś 2-3 miesiące po tym, jak trafił do mnie. Quote
ona03 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Groniu :loveu: słonko, po cichutku śledziłam Twoje losy i tak się cieszę :multi:...... Quote
agata51 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [quote name='Magdalena']bardzo się cieszę, że Groszek znalazł wreszcie kochający dom. A jesli mogłabym coś podpowiedzieć, to czy nie uważacie że jest zdecydowanie za wcześnie na puszczanie go bez smyczy? Jeszcze nie zdązył się do was przyzwyczaić... ja psa, którego adoptowalam zaczęłam puszczać bez smyczy dopiero jakieś 2-3 miesiące po tym, jak trafił do mnie. Mnie też zarzucają, że zbyt wcześnie spuszczam ze smyczy swoje tymczasiki. To kwestia wyczucia. To się czuje. Betkę próbowałam, nie wyszło i pewnie do końca życia na smyczy będzie chodzic: http://www.dogomania.pl/threads/100642-Przywiazali-na-przystanku-ze-złamana-łapą-Rzeszów-(-JUZ-W-SWOIM-DOMU-)))/page50 Tymczasik Piątek poszedł za nowym Państwem jak w dym, ani się za mną nie obejrzał - i to jest najlepsze. Quote
ollalaa Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Właśnie zrobiłam zaległy przelew z deklaracją za grudzień Quote
zuzka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 ollalaa napisał(a):Właśnie zrobiłam zaległy przelew z deklaracją za grudzień Bardzo dziękuję . Quote
Magdalena Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Groszku... a ja jestem taka ciekawa jak sobie radzisz... Quote
Szarotka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Magdalena napisał(a):Groszku... a ja jestem taka ciekawa jak sobie radzisz... Hm cos sie Grosiu nie odzywa ???????????????? Quote
Akrum Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 też przyszłam się dowiedzieć, co u Grosia słychać. Quote
ciapuś Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Postaram się zadzwonić dzisiaj do Groszka i poprosić opiekunów o wizytę na wątku Quote
ciapuś Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Jestem już po rozmowie z domkiem Groszka.Tak jak się spodziewałam wszystko u Grubaska ok. Mam obiecaną wizytę na wątku więc Pańcia Grosia napisze sama co u niego słychać Quote
Szarotka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Moze jednak wizyta powinna byc.......... Quote
ciapuś Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Jak najbardziej jesteśmy zaproszeni na wizytę poadopcyjną ,niestety tyle się dzieje że ja nie dam rady na razie podjechać ,a mam pewność że jest wszystko ok więc z czystym sumieniem odkładam to na kiedyś kiedy będzie mniej się działo:oops: Quote
Szarotka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Pisze tak, bo bywaly rozne niespodzianki. Quote
Groszek&Kropka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 o rety! nie sądziłam, że nadal jest takie zainteresowanie Groszkiem:) Nasz Baranek jest bardzo rodzinny, na spacerach nie oddala się, wprost przeciwnie - pilnuje aby wszyscy wracali w komplecie. Ma swoje przyzwyczajenia, które akceptujemy, i jedną wadę - na dworku zjada napotkane chusteczki higieniczne. Wie, że jest kochany, lubi się przytulać. Możecie się śmiać, ale na walentyniki dostali z Kropką nowe piłeczki, zrobiło się głośno i wesoło. Trochę martwi mnie jego nadwaga, powoduje czasami duszności; czekamy na ciepłą pogodę - będziemy więcej spacerować. Poznał już większość rodziny, wszędzie umie się dobrze zachować, nigdy nie musimy się za niego wstydzić. BEZ WZGLĘDU NA WSZYSTKO GROSZEK JEST I BĘDZIE NASZ :)). Fajnie się z nim śpi, bo daje dużo uroczego ciepełka i takiego ciepełka życzymy wszystkim Dogomaniakom. Być może wstyd, ale nie mamy jeszcze aparatu cyfrowego, więc zdjęia wstawimy po kupnie, w marcu. Nie martwcie się, powinniśmy częściej pisać, poprawimy się :). Gdyby ktoś chciał odwiedzić Grosia - zapraszamy do Aleksandrowa. Quote
Magdalena Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 strasznie się ciesze że u malucha wszystko wporządku! Quote
zuzka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Takie wieści o Grosiu to okład na duszę. Quote
Szarotka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 A czy to Aleksandrow Kujawski ?? pozdrowienia dla Grosia :):) Quote
Akrum Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 super wieści, ślicznie dziękujemy :) i na zdjęcia z utęsknieniem czekamy :) Quote
zuzka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Szarotka napisał(a):A czy to Aleksandrow Kujawski ?? pozdrowienia dla Grosia :):) Aleksandrów ten blisko Łodzi . Aleksandrów Łódzki Quote
Monika z Katowic Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Buziaki dla Grosia i wspaniałego grosiowego domeczku!:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts