Akrum Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Groszek zakochany po uszy w zuzce i za nic nie chce jej domku opuścić :) Quote
zuzka Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Szarotka napisał(a):Hej maly co tam u ciebie ?? U Groszka wszystko dobrze , tłuścioszek je , śpi i wojuje . Groszek rezydent co chwile wita i żegna kolejnych psich współmieszkańców a sam jakoś nie może spakować swoich zabaweczek i przeprowadzić się do swojego domku. Biednu Grosiu to już minęło 8 miesięcy jak kłapouszek przyszedł do mnie . Quote
Szarotka Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Kodinka chyba jeszcze dluzej siedziala ?? Groszek potrzebuje starszych spokojnych ludzi :):) Quote
Ingrid44 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Szarotka napisał(a):Kodinka chyba jeszcze dluzej siedziala ?? Groszek potrzebuje starszych spokojnych ludzi :):) To by bylo dla niego najlepsze bo ruchliwy za bardzo to on chyba nie jest :) :) :) Quote
Akrum Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 tylko gdzie takich ludzi szukać? papierowe ogłoszenia na słupach ogłoszeniowych, w lecznicach - może to coś da? Quote
zuzka Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Szarotka napisał(a):Kodinka chyba jeszcze dluzej siedziala ?? Groszek potrzebuje starszych spokojnych ludzi :):) No niestety Groszeki jest dłużej niż Kodinka . Quote
ciapuś Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Czas płynie tak szybko :crazyeye: Cioteczki i Wujkowie bardzo proszę o pomoc w rozreklamowaniu wątku dwóch staruszków dla których ta zima będzie prawdopodobnie ostatnią w ich życiu http://www.dogomania.pl/threads/1970...4#post15806284 Quote
zuzka Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Ingrid44 napisał(a):To by bylo dla niego najlepsze bo ruchliwy za bardzo to on chyba nie jest :) :) :) Masz recjr Grosiu nie jest za bardzo ruchliwy . On troche się pobawi i za moment idzie położyć się i uderza w drzemkę . Quote
Akrum Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Grosiu, Grosiu... skacz do domku nowego. Quote
Ingrid44 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Grosiu to fajna przytulanka. Dobrze zeby mial domek u starszej osoby to by sobie razem tak drzemali :) Quote
ciapuś Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 Groszek ma już 2 allegra wyróżnione i kupę innych ogłoszeń i nadal cisza W lecznicach i sklepach porozwieszałam jego plakacik i cisza Co środę ogłoszenie w prasie i cisza Gdzie jest ten domek co doceni tego wspaniałego psa Quote
Monika z Katowic Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Zróbcie jeszcze plakacik Groszka tylko z dwoma zdjęciami, ale większymi (najlepiej jeden plakat kolorowy,a drugi czarno-biały)... Jak będzie gotowy proszę - prześlijcie mi na maila: dziwadellko@poczta.onet.pl - to rozwieszę w Katowicach i okolicy. Quote
ciapuś Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 [quote name='Monika z Katowic']Zróbcie jeszcze plakacik Groszka tylko z dwoma zdjęciami, ale większymi (najlepiej jeden plakat kolorowy,a drugi czarno-biały)... Jak będzie gotowy proszę - prześlijcie mi na maila: dziwadellko@poczta.onet.pl - to rozwieszę w Katowicach i okolicy. Ja ostatnio nie mam na nic czasu ale jak chwilkę znajdę to coś pomyślę i Ci prześlę Quote
Akrum Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Dzień dobry Groszku - czy u ciebie też biało? lubisz spacerki w śniegu?? Quote
zuzka Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Akrum napisał(a):Dzień dobry Groszku - czy u ciebie też biało? lubisz spacerki w śniegu?? Groszek bardzo lubi śnieżną pogodę ,zrobił.się teraz bardziej żwawy . Jak wychodzi na dwór to biega po śniegu jak szałaput. Do domu przychodzi cały obśnieżony jak bałwan . Quote
Ingrid44 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Chyba cieplo mu w takim futrze to cieszy sie zima :) :) :) Quote
yoko100 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Bardzo prosimy o pomoc psiakom z Pszczyńskiego Punktu w czwartek na 100% jest wywóz do Mysłowic, psy błagają o ratunek !!! http://www.dogomania.pl/threads/1965...-jedyna-szansa... http://www.dogomania.pl/threads/1954...tem-Mysłowice. http://www.dogomania.pl/threads/1959...moc-!!!/page17 Quote
zuzka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Wpłyneły wpłaty od; OCZKA_ 30 zł XI ADGSIA P 20 zł XI Monika z Katowic - 20 zł XII Magdalenka - 5 zl XII W imieniu Groszka bardzo dziekuje Quote
Monika z Katowic Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 elkate napisał(a):Wysłałam dla Grosia w tym m-cu 30,00 Jesteś kochana, że aż tyle!:loveu: Mizianko dla Grosia!:loveu: Quote
Szarotka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Jezeli dluzej niz Kodinka to pobil rekord .......... Quote
agata51 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 A u mnie, po sąsiedzku, klon Groszka mieszka. Wypisz, wymaluj. anovip świadkiem - byłyśmy na wieczornym spacerku zapoznawczym Nika z Państwem. Iwona dojrzała Małego (tak się wabi klonik), chciała go złapać, chip sprawdzać, siłą musiałam odciągać, coby wstydu mi nie narobiła. Właściciel Małego mocno wystraszony był. Spotykamy się od lat, nasze psy bardzo się lubią. Spróbuję cyknąć mu fotkę, chociaż trudno będzie, bo spotykamy się przeważnie ciemną porą. Quote
Recommended Posts