Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Wszystkie fotki badzo fajne ale te trzy ostatnie poprostu Rewelacyjne :) :) :)

Oj tak! Jak zrobi sie ogloszenia z tymi fotkami to nie ma bata, zeby Grosiu domu nie znalazl!

Posted

zuzka napisał(a):
Żwirek zadomowił się w nowym domku na dobre a Groszkowi w spodku zostawił 188 zł:multi:

Ze spadku Żwirka na życzenie Wisełki (która z bazarku dla Żwirka wpłaciła 68 zł )
został dokonany na jej konto zwrot tej sumy.

Groszek ze spadku po Żwirku dostał 120 zł

Posted

przepraszam bardzo ale robie porządek ze swoimi starymi bazarkami i zauważyłam że na moim starym bazarku dla groszka brakuje potwierdzenia otrzymania pieniązków. Moja wplata jest odnotowana na pierwszej stronie wątku groszka (pierwszy post), brakuje jednak potwierdzenia na moim bazarku. Bardzo proszę o krótkiego posta potwierdzającego odbiór kasy. bazarek jest tutaj:
http://www.dogomania.pl/threads/181213-ZAKONCZONY-ROZLICZONY-dla-Groszka.-Do-20.-03.

było to 21 zł.

przepraszam, wiem że to stara sprawa, jakoś to pominęlam a nie chce miec jakis niedopowiedzianych bazarkow

Posted

Rysiu adoptowany w Łodzi podobno zaginął na Retkini trzy dni temu,ale nie wierzę w ani jedno słowo.
http://www.dogomania.pl/threads/174054-%C5%81%C3%B3d%C5%BA-pomocy!-Rysio-zagin%C4%85%C5%82-nie-wiemy-kiedy-i-gdzie.?p=13539629#post13539629

Łódź pomocy!!!!
Niestety adopcja Rysia okazała się porażką. Miało być tak pięknie.
Panowie adoptujący Rysia kręcili z wizytą poadopcyjną i ze zdjęciami.
Dzisiaj nam powiedzieli, że Rysio zaginął. Raz mówią że dwa tyg. temu, raz, że dwa, trzy dni temu.
Rysio ma chore serduszko jest starszym psiakiem, został wyrwany po czterech latach ze schronu. Nie chcemy by umarł wycieńczony w lesie,albo pod kołami samochodu.

Jakgo znajdziemy będziemy zbierać deklaracje.
Teraz potrzebna jest pomoc w zrobieniu ogłoszeń i rozwieszeniu.
Panowie oczywiście ogłoszeń nie powiesili.

Tak wyglądał przed adopcją

• Rysiu to bardzo spokojny i przyjacielski pies.

Posted

Co za ludzie:angryy::angryy::angryy: jak sie rozmyslili to powinni dac znac, a tak to pewnie wyrzucili go do lasu :-(:-(:-(

Wszystko to wyglada bardzo podejrzanie.

Dobrze ze Grosiu bezpieczny .

Posted

Zuzka moja wpłata za XI :p , za grudzień też wpłacę 20 zł, ale nie mogę zmienić deklaracji bo nie wiem jak długo będę się wyrabiać :roll:
Zdjęcia super - oby domek trafił się super....

Posted

Czasami rzeczywiście adopcja może się nie udać , ale zawsze o tym powiadomić osobę od której brało się psiaka .
Przecież tyle osób pracowało nad tym , żeby wyrwać go ze schroniska , włożono masę wysiłku , trudu i miłości w ogłoszenia , itp. itd .
A ci panowie to wszystko zmarnowali . . . :shake:
Straszna jest ludzka głupota .
Jest oczywiście szansa , ze Rysio odnajdzie się jakimś cudem , ale to nieduża szansa .:shake:

Posted

pawel1w25 napisał(a):
Czasami rzeczywiście adopcja może się nie udać , ale zawsze o tym powiadomić osobę od której brało się psiaka .
Przecież tyle osób pracowało nad tym , żeby wyrwać go ze schroniska , włożono masę wysiłku , trudu i miłości w ogłoszenia , itp. itd .
A ci panowie to wszystko zmarnowali . . . :shake:
Straszna jest ludzka głupota .
Jest oczywiście szansa , ze Rysio odnajdzie się jakimś cudem , ale to nieduża szansa .:shake:

A jednak szansa jest zawsze.
RYSIU odnaleziony.:multi::multi::multi:
Za małą chwilkę znowuż będzie bezpieczny.

Tak to straszne że nieodpowiedzialni ludzie mogą zniszczyć pracę i poświęcenie tak wielu ludzi.

Posted

Akrum napisał(a):
Rysiu odnaleziony??
super :0 bardzo się cieszę :)
jedzie do Ciebie zuzka??

Tak RYSIU się znalazł.

Zgadłaś jedzie do mnie ale tylko na pare dni do momentu załatwienia dla niego transportu do hotelika.

Już jest w drodze do mnie .
Dowiedziałam się że jest baaardzo zaniedbany .
Wcale nie wygląda na to żeby on się bląkał tylko tydzień.