Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='karoluch']czy ktoś byłby chętny do wrzucenia nowych zdjęć Groszka na wątek? po obrobieniu podeślę je na maila. Grosiu miał dziś sesję, do tej pory myślałam, że to spokojny dostojny pan, a dziś zobaczyłam kudłatą kulkę, którą rozpierała energia - Groszek to pies pełen życia, cieszący się każdą chwilą, jest bardzo pocieszny i wesoły.
Ja też mogę wstawić agamic@onet.eu

Posted

zuzka napisał(a):
Żwirek zadomowił się w nowym domku na dobre a Groszkowi w spodku zostawił 188 zł:multi:

Super dla Zwirka i dla Groszka :):)
To teraz trzeba by zdjecia podmienic.

Posted

Akrum napisał(a):
jaki śliczny jest nasz Grosio :)
Ale chyba znów mu się przytyło, prawda?? czy to tylko tak zdjęcia zmieniają??

Tak trochę mu się przytyło :oops: (jak zwykle a raczej chyba bardziej podkrada jedzenie wszystkim psiakom które są u mnie)
Groszek jest na djetce i chyba czuje się nie dojedzony i kradnie jedzenie skąd się da.
Ostatnio jak wyszłam z domu to przegryzł :angryy: worek 25 kg z karmą (dobrze że byłam krótko poza domem :shake: )
Muszę go pewnie na aerobik zapisać :evil_lol:
Odrosła mu sierśc i to go też trochę pogrubia .

Posted

Nowe fotki są chociaż szkoda że była taka kiepska pogoda bo nadal nie widać jaki Groszek jest wysoki bo na zdjęciach jak zwykle albo siedzi albo leży :roll:.
to może ktoś by jakiś nowy tekst do ogłoszeń ułożył
(ja nie mam do tego zdolności )

Posted

dlatego wysłałam teraz tylko po 3-4 zdjęcia w mailu, wydawało mi się, że duże lepsze będą do ogłoszeń i każdy będzie mógł sobie zmniejszyć do wybranego rozmiaru, a małego nie rozciągnie w razie potrzeby