Ingrid44 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Beda nowe zdjecia. Huuuuuurrrrraaaa :) :) :) Quote
Borówka16 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Czekam z niecierpliwością na zdjęcia naszego Grosika :) Quote
ciapuś Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 [quote name='karoluch']czy ktoś byłby chętny do wrzucenia nowych zdjęć Groszka na wątek? po obrobieniu podeślę je na maila. Grosiu miał dziś sesję, do tej pory myślałam, że to spokojny dostojny pan, a dziś zobaczyłam kudłatą kulkę, którą rozpierała energia - Groszek to pies pełen życia, cieszący się każdą chwilą, jest bardzo pocieszny i wesoły. Ja też mogę wstawić agamic@onet.eu Quote
zuzka Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Groszek to rozbrykany starszy pan który bardzo radośnie przywitał cioteczke karoluch i Jej TZ . Quote
karoluch Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 czy zdjęcia dotarły? nie robiliśmy na dworze, bo cały czas padało, może innym razem, gdy pogoda się trochę poprawi lub spadnie śnieg. Quote
zuzka Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Żwirek zadomowił się w nowym domku na dobre a Groszkowi w spodku zostawił 188 zł:multi: Quote
Borówka16 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Śliczny Grosik :loveu: Z takimi fotkami to domek w mig będzie ;) Quote
Monika z Katowic Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [quote name='zuzka'] Ja tu padnę :):):) ale fajne zdjęcie! :):):) Quote
Szarotka Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 zuzka napisał(a):Żwirek zadomowił się w nowym domku na dobre a Groszkowi w spodku zostawił 188 zł:multi: Super dla Zwirka i dla Groszka :):) To teraz trzeba by zdjecia podmienic. Quote
Akrum Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 jaki śliczny jest nasz Grosio :) Ale chyba znów mu się przytyło, prawda?? czy to tylko tak zdjęcia zmieniają?? Quote
zuzka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Akrum napisał(a):jaki śliczny jest nasz Grosio :) Ale chyba znów mu się przytyło, prawda?? czy to tylko tak zdjęcia zmieniają?? Tak trochę mu się przytyło :oops: (jak zwykle a raczej chyba bardziej podkrada jedzenie wszystkim psiakom które są u mnie) Groszek jest na djetce i chyba czuje się nie dojedzony i kradnie jedzenie skąd się da. Ostatnio jak wyszłam z domu to przegryzł :angryy: worek 25 kg z karmą (dobrze że byłam krótko poza domem :shake: ) Muszę go pewnie na aerobik zapisać :evil_lol: Odrosła mu sierśc i to go też trochę pogrubia . Quote
zuzka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Nowe fotki są chociaż szkoda że była taka kiepska pogoda bo nadal nie widać jaki Groszek jest wysoki bo na zdjęciach jak zwykle albo siedzi albo leży :roll:. to może ktoś by jakiś nowy tekst do ogłoszeń ułożył (ja nie mam do tego zdolności ) Quote
karoluch Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 wysłałam zdjęcia jeszcze raz, bo widać nie wszystkie dotarły (w sumie 4 maile) Quote
karoluch Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 poczta mi szaleje: w rezultacie powinny do Was dotrzeć takie maile: 1/4, 2/4, 3/5, 4/5 i 4/4, chyba że coś znów zacznie się kiełbasić Quote
ciapuś Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Zdjecia są bardzo duże i dlatego poczty odrzucają te maile. Quote
karoluch Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 dlatego wysłałam teraz tylko po 3-4 zdjęcia w mailu, wydawało mi się, że duże lepsze będą do ogłoszeń i każdy będzie mógł sobie zmniejszyć do wybranego rozmiaru, a małego nie rozciągnie w razie potrzeby Quote
ciapuś Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 mnie weszło 4/4 zmniejszyłam je troszkę Quote
Recommended Posts