Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak ogloszenia nie daja skutku to przewaznie jest sprawa malo chwytliwego tekstu lub nie za dobrych zdjec.
Moze nawet zdjecia wazniejsze, bo ludzie najpierw patrza a potem czytaja.
Moze trzeba by wybrac ladniejsze zdjecia dla Groszka ??

Posted

Cioteczki odrazu z gory zaznaczam ze nie krytykuje nikogo , poprostu mam na wzgledzie dobro Groszka i znalezienie domku dla niego.

Przegladnelam jego ogloszenia i niestety musze napisac ze zdjecia sa nieladne. Groszek to sliczny piesek ale na zdjeciach tego nie widac. Niektore sa zamazane a inne ciemne i Groszka nie widac . Trudno tez z nich powiedziec jaki on jest duzy.
Ludzie najpierw patrza na zdjecia a potem czytaja tekst. Ladne zdjecia to podstawa.

Ja calkowicie rozumiem ze nie kazdy ma "dryg" do fotografi wiec dlatego skopiowalam z innego watku zdjecie ciemnego pieska . Moze posluzyc za wzor.
Pamietaajmy ze ciemne pieski musza byc fotografowane na jasnym tle.
Dla przykladu zdjecie Heksuni :

Posted

Zuziu, dla nas one sa przesliczne ,ale naprawde jak ktos obcy to zobaczy to te zdjecie NIE PRZYCIAGAJA UWAGI (zrobilam doswiadczenie z moimi domownikami) .
Sa za ciemne i na wszystkich Groszek lezy albo siedzi . Niektore lekko zamazane.
Dobrze by bylo porobic zdjecia w rodzaju jak te ktore wkleilam jako przyklad. To zdjecie przyciaga uwage bo ma jasne tlo a piesek jest ciemny.
No i dokladnie widac calego pieska.
My patrzymy sercem ale ludzie ogadajacy potale ogloszeniowe patrza oczami.
Powiem tylko tyle ze ta sama cioteczka,ktora robi zdjecia Heksuni, zrobila zdjecia dla "mojego" staruszka i odrazu znalazl cudowny domek.
Niestety ,cioteczka mieszka na Slasku wiec troche za daleko na wycieczke .

Posted

w razie czego możemy pomóc ze zdjęciami - mamy dobry sprzęt, TŻ ma do tego smykałkę. Myślę, że sama zmiana rodzaju aparatu pomoże (na lustrzankę) - zdjęcia będą ostre, wyraźne, a Groszek jest jak widać bardzo wdzięcznym obiektem do fotografowania, więc połączenie idealne. w razie czego proszę o PW

Posted

Ingrid44 napisał(a):

Wazny jest dobry sprzet bo zdjecia musza byc wyrazne , no i sykalka tez duzo pomaga :) :) :) :)

Smykałki nie mam niestety... Ale zdjęcia wychodzą dobre i ostre :)
Czekamy na zuzkę, muszę wiedzieć mniej więcej gdzie mieszka, bo jak na drugim końcu Łodzi, to nie za bardzo mam czym dojechać :(