Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Borówka16 napisał(a):
Grosiu do domku ! :(
Zuziu ,możemy liczyć na jakieś nowe fotki cudaczka ? :)

Cioteczko jasne że możecie .Jutro mmu porobie nowe i powstawiam

Posted

Magdalena napisał(a):
5zł deklaracji stałej miesięcznie ode mnie dla Groszka, bardzo przepraszam że tak mało, ale naprawdę w tej chwili nie dam rady więcej

Bardzo dziękuje w imieniu Groszka .
Posyłam na PW dane do skarbonki groszka .

Posted

Akrum napisał(a):
Grosiu, biedny... masz problemy finansowe...
Ah te deklaracje, a raczej deklarowicze....
O ile dobrze pamiętam, to Basia123 (nie wiem czy dobrze nick napisałam), pisała na którymś z wątków - tu chyba też już jakiś czas temu, że wycofuje swoją deklaracje z przyczyn zawirowań losowych...

Przydał by się wątek Czarnych Kwiatków deklarowiczek które bez żadnego notatki na wątku przestają wpłacać .

Basia1968 i epe napisały na wątku że przestają płacić z przyczyn losowych ale inna ciotka nie wpłaca od lipca a tylko jak dostała przypomnienie na PW to odpisała że wpłaci w ciągu tygodnia chociaż część zaległych deklaracji .Niestety nic nie wpłaciła .
Z deklaracjami na Tamarkę była identyczna sytuacja.

Posted

zuzka napisał(a):
Przydał by się wątek Czarnych Kwiatków deklarowiczek które bez żadnego notatki na wątku przestają wpłacać .

Basia1968 i epe napisały na wątku że przestają płacić z przyczyn losowych ale inna ciotka nie wpłaca od lipca a tylko jak dostała przypomnienie na PW to odpisała że wpłaci w ciągu tygodnia chociaż część zaległych deklaracji .Niestety nic nie wpłaciła .
Z deklaracjami na Tamarkę była identyczna sytuacja.

Dziewczynki wstyd jak tak można!!! Ja już nie pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją na Dogo. Jak psiak już bezpieczny to płacić nie trzeba? Ja rozumiem, że życie płata różne nieprzewidziane sytuacje, ale ja w takim wypadku zrobiłabym wszystko, żeby nie zostawić psiaka bez deklaracji. Porozsyłałabym np. prośbę o pomoc finansową. Skoro ja bym nie mogła.

Posted

karoluch napisał(a):
Ciapuś, w pierwszym poście brak mojej wpłaty za październik, Zuzka pisała o niej na str. 143. kciuki za szorściuszka

Monika z Katowic napisał(a):
Ja też już zapłaciłam za październik. :)
Na górze wpisu nie ma, a na dole jest.:eviltong:

Poprawione i uzupełnione :oops: