zuzka Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 No ja już nie wiem co z tymi " normalnymi " telefonami o Grosia . Napisałam normalnymi bo nie normalne miałam dwa . Jeden to pani potrzebuje pieska dla wnuczki do zabawy :angryy: , drugi to pan potrzebuje pieska do pilnowania domu :angryy: , Nie wyobrażam sobie Grosia ani jako zabawkę dla dziecka :shake: , ani jako stróża mieszkającego w budzię :shake: . Quote
zuzka Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Wpłyneły wpłaty od; AGATA51 - 20 zł IX KAROLUCH - 10 zł X Monika z Katowic - 20 zł X Bardzo dziękuje w imieniu Groszka . Quote
Ingrid44 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 zuzka napisał(a):No ja już nie wiem co z tymi " normalnymi " telefonami o Grosia . Napisałam normalnymi bo nie normalne miałam dwa . Jeden to pani potrzebuje pieska dla wnuczki do zabawy :angryy: , drugi to pan potrzebuje pieska do pilnowania domu :angryy: , Nie wyobrażam sobie Grosia ani jako zabawkę dla dziecka :shake: , ani jako stróża mieszkającego w budzię :shake: . Koszmar:shake: Wspolczuje pieskowi ,ktory zostanie zabawka dziecka . Ludzie sa nienormalni. Potrzeba jeszcze duzo edukacji dla ludzi w Polsce zeby to sie zmienilo. Szkoda ze media sie tym nie zjama bo to najlepsza droga do ludzi. Jakby nadawali o zwierzetach tyle co o polityce to moze by sie cos zmienilo.:shake::shake::shake: Quote
NusiaiJa Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Z okazji przypadającego w tym miesiącu....w tym dniu Światowego Dnia Zierzat o godzinie 16.00 w dniu 09.10.br organizujemy w naszym mieście Tomaszowie Maz (PL. KOŚCIUSZKI), manifestację w obronie praw zwierząt pod hasłem "STOP OKRYCIEŃSTWU WOBEC ZWIERZĄT - ONE TEŻ ODCZUWAJA BÓL". My członkowie TOZ i wolontariusze apelujemy do wszystkich ludzi którzy nie zostawiają zwierząt w potrzebie - przyłączcie się do nas i zróbcie podobne manifestacje w Waszych miastach. Mamy nadzieję że nasze petycje dotrą do posłów, którzy pochylą się nad losem zwierzaków i zajmią sie w końcu nowelizacją ustawy o ochronie zwierząt. Dlaczego zwierzęta muszą tak długo na to czekać ! DOŁĄCZ SIĘ DO NAS!!!! CZAKAMY WŁAŚNIE NA CIEBIE!!!!!! Quote
zuzka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Wpłyneła wpłata od ; ELKATE - 20 zł X Bardzo dziękuję w imieniu Grosia Quote
ciapuś Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Bardzo dziękuję wszystkim którzy tak sumiennie wspierają Groszka i proszę o rade co mam zrobić z osobami które przestały płacić ,nie odpowiadają na moje PW i uważają widać że sprawa jest zakończona.:angryy::angryy::angryy: Deklaracje stałe; agata51 -20zł(III,IV,V,VI,VII,VIII,IX) NusiaiJa "CiotkaE" - 10zł (III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X) karoluch - 10zł (III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X ) Oczka -10zł(III,IV,?,?,?,VIII) meganka5 - 100zł (przez pół roku a potem po 50zł)(III,IV,V,VI) jasioslawinka -10zł(III,IV,V,VI,VII,VIII.IX) Basia1968 -10zł(III,IV) haliza - 10zł(III,IV,V,VI+10zł,VII,VIII) epe - 10zł(III,IV) Akrum - 20zł( III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X) ollalaa - 15zł (III,IV,V,VI,VII,VIII,IX) kami_23 - 10zł(III+2ZŁ,IV,V,VI,VII,VIII,IX) AgusiaP - 10zł (III,IV,V,VI,VII,VIII,IX) Ingrid44 - 20zł (III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X) Monika z Katowic -20zł(III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X)deklaracje do końca roku 2010 elkate -20zł (IV,V,VI,VII,VIII,IX,X) Szarotka-20 zł (VI,VII,VIII,IX) Gdyby to była niewielka suma nie było by problemu bo zawsze można nadgonić bazarkami ,ale na ten moment jest to prawie połowa sumy i zaczyna się robić bardzo nieciekawie Quote
Szarotka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Basia 1968 to na innych watkach przestala placic. Wydaje mi sie, ze jedyna szansa to rozsylac watek i starac sie znalezc inne osoby, bo na sile sie nie da............... Quote
NusiaiJa Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 NusiaiJa "CiotkaE" - 10zł (III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X)....u nas wszystko uregulowane ale wiem jak trudno jest związać koniec z końcem gdy wykruszają sie stałe deklaracje... dlatego zwiększam deklarowaną kwotę z 10zł na 20zł + 20zł jeszcze jednorazowo w październiku. trzymaj się Groszeczku, jesteś super, extra pozytywnie zakręcony psiak! i bardzo Cię tu w Tomaszowie lubimy!!!!!:oops: Quote
haliza Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Ale obciach ja wpłacałam w banku moje deklaracje i nie wiem jak to się stało:oops::oops::oops: -dałabym sobie głowę uciąć, że zapłacone :crazyeye: jutro wszystko wyreguluję :cool3: przepraszam Grosiu :p Quote
Ingrid44 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Trzeba podac doklada sume ile brakuje deklaracji i najlepiej napisac w tytule. Jak ciotki beda widziec to moze sie zlituja i ktos cos dorzuci. Quote
Szarotka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Tak zmiencie tytul i podajcie konkretna brakujaca sume. Quote
ollalaa Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Ja moją deklarację za październik wpłacę po 15.10 po wypłacie Quote
haliza Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Ciapuś proszę ściągnąć mnie z czarnej listy :mad:byłam dzisiaj w banku i wpłaciłam 20 zł 8 09:eviltong: , dzisiaj też wpłaciłam 20 zł :eviltong:, to są wpłaty do października włącznie ;) Oby ten domek znalazł się jak najszybciej Grosiu :-) Quote
ciapuś Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 ależ ja Cię nie wciągałam na żadne czarne listy :evil_lol::lol::lol::lol: Ja uzupełniam pierwszy post na podstawie tego co poda mi Zuzka ,może coś przegapiłam:oops: Quote
haliza Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 No, masz szczęście może uwierzę, że to tylko pomyłka :roll: o moich zaległościach od sierpnia :lying: a swoją drogą to wystraszyłam się, że coś ze mną nie teges :wallbash: Quote
Oczka_ Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Bardzo przepraszam, za zaległości i proszę o zdjecie mnie z listy dluznikow :) wplacilam dzis 30zl, beda na jutro, prosze tylko o pw na jaki miesiac jeszcze mam jakas zaleglosc, bo ja sobie inaczej licze miesiace wplat niz w deklaracjach :) Quote
zuzka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Hej Cioteczko halizo 12-09 w poście 1379 str 138 wstawiłam moje zapisy wpłat i tam jest odnotowana Twoja wpłata ale nie mogę znaleźć postu z zapisaną wpłatą tak jak to zawsze pisze z kwiatuszkiem ,a może przez pomyłkę nie zapisałam . [quote name='zuzka']Grosiu prosi swoje Cioteczki o uregulowanie wpłat stałych deklaracji Deklaracje stałe; agata51 -20złI -- III,IV,V,VI,VII,VIII, NusiaiJa "CiotkaE" - 10zł -- III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X, karoluch - 10zł -- III,IV,V,VI,VII,VIII,IX, Oczka -10zł -- III,IV,V,VI,VII,VIII, meganka5 - 100zł /6-50 zł / -- III,IV,V,VI, jasioslawinka -10zł -- III,IV,V,VI,VII,VIII,IX, Basia1968 -10zł -- III,IV,------------------- haliza - 10zł -- III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X, epe - 10zł -- III,IV,------------------------ Akrum - 20zł -- III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X, ollalaa - 15zł -- III,IV,V,VI,VII,VIII,IX kami_23 - 10zł -- III,IV,V,VI,VII,VIII,IX, AgusiaP - 10zł -- III,IV,V,VI,VII,VIII,IX Ingrid44 - 20zł -- III,IV,V,VI,VII,VIII, Monika z Katowic -20zł -- III,IV,V,VI,VII,VIII,IX, elkate -20zł -- IV,V,VI,VII,VIII,IX, Szarotka-20 zł -- III,IV,V,VI,VII,VIII,[/QUOTE] ============================================================ Na dzień dzisiejszy rozpiska wygląda tak; Deklaracje stałe; agata51 -20złI -- III,IV,V,VI,VII,VIII,IX, NusiaiJa "CiotkaE" - 10zł -- III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X, karoluch - 10zł -- III,IV,V,VI,VII,VIII,IX, Oczka -10zł -- III,IV,V,VI,VII,VIII, meganka5 - 100zł /6-50 zł / -- III,IV,V,VI--- jasioslawinka -10zł -- III,IV,V,VI,VII,VIII,IX, Basia1968 -10zł -- III,IV,------------------- haliza - 10zł -- III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X, epe - 10zł -- III,IV,------------------------ Akrum - 20zł -- III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X, ollalaa - 15zł -- III,IV,V,VI,VII,VIII,IX kami_23 - 10zł -- III,IV,V,VI,VII,VIII,IX, AgusiaP - 10zł -- III,IV,V,VI,VII,VIII,IX Ingrid44 - 20zł -- III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X, Monika z Katowic -20zł -- III,IV,V,VI,VII,VIII,IX, elkate -20zł -- IV,V,VI,VII,VIII,IX,X, Szarotka-20 zł -- III,IV,V,VI,VII,VIII,IX, Quote
zuzka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='NusiaiJa']NusiaiJa "CiotkaE" - 10zł (III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X)....u nas wszystko uregulowane ale wiem jak trudno jest związać koniec z końcem gdy wykruszają sie stałe deklaracje... dlatego zwiększam deklarowaną kwotę z 10zł na 20zł + 20zł jeszcze jednorazowo w październiku. trzymaj się Groszeczku, jesteś super, extra pozytywnie zakręcony psiak! i bardzo Cię tu w Tomaszowie lubimy!!!!!:oops: NusiaiJa "CiotkaE" bardzo dziękuje w imieniu Grosia Quote
Szarotka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Ciapus napisz w tytule ile Grosiowi brakuje!!!!!!!!!!! Quote
zuzka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Groszeczku mój kochany tyle masz ogłoszeń i takie piękne ALLEGRO a ten mój okropny telefon milczy i milczy jak zaczarowany :angryy::angryy::angryy: Quote
elkate Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Nie ma szczęścia nasz Groszek...., ale trzeba wierzyć, że ktoś go wypatrzy Quote
zuzka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Wpłyneły wpłaty od ; OCZKA_ - 30 zł IX,X,XI HALIZA - 20 zł IX,X W imieniu Groszka bardzo dziękuję Quote
Szarotka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 O Zuzka zmienilas avatar :):) moje pieniazki dla Groszka beda lada dzien. Quote
Ingrid44 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='zuzka']Groszeczku mój kochany tyle masz ogłoszeń i takie piękne ALLEGRO a ten mój okropny telefon milczy i milczy jak zaczarowany :angryy::angryy::angryy:[/QUOTE] To jest przygnebiajace. :( Mysle gdzie mozna robic tanie ogloszenia poza rejonem bo lokalnie cos nic nie dziala. Quote
Recommended Posts